מחפש מסך לחדר 37 אינצ'
תקציב 4000 ש"ח
מרחק צפייה 2 וחצי מטר.
שימושי עיקרי - חיבור למחשב לצפייה בסרטים 1080p וכו', וקונסולה XBOX360 וכו'.
כעיקרון אני רוצה שהמסך יהיה אמין ואיכותי באיכות טובה. אולי מדי פעם אני אצפה בערוץ 2 ו 10 כדי לראות חדשות חח
אבל חוץ מזה המסך ישמש לסרטים.
וזהו כעיקרון תנו לי את הדגמים המוצלחים והמומלצים ביותר ל37 אינצ'.
מרחק צפייה 2 וחצי מטר.
שימושי עיקרי - חיבור למחשב לצפייה בסרטים 1080p וכו', וקונסולה XBOX360 וכו'.
כעיקרון אני רוצה שהמסך יהיה אמין ואיכותי באיכות טובה. אולי מדי פעם אני אצפה בערוץ 2 ו 10 כדי לראות חדשות חח
אבל חוץ מזה המסך ישמש לסרטים.
וזהו כעיקרון תנו לי את הדגמים המוצלחים והמומלצים ביותר ל37 אינצ'.
נערך לאחרונה על ידי Orong ב 17/07/2010 4:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: בהחלט
אז כדאי לקנות את הלד הזאת של LG? או לחכות לסדרה החדשה של סאמסונגקוקיה כתב:דרך אגב אין כמעט הבדל בין כל הדגמים ובין כל החברות. לכל אחד העדפותיו.
ברור שlg לד מכשיר ברמה גבוהה מאד.כך גם שאר הדגמים כמו סוני סמסונג שרפ טושיבה ואחרות....
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
למה לחכות ? הסידרה החדשה של סאמסונג , סידרה C, כבר נכנסת לחנויות בימים אלו.Orong כתב:אז כדאי לקנות את הלד הזאת של LG? או לחכות לסדרה החדשה של סאמסונגקוקיה כתב:דרך אגב אין כמעט הבדל בין כל הדגמים ובין כל החברות. לכל אחד העדפותיו.
ברור שlg לד מכשיר ברמה גבוהה מאד.כך גם שאר הדגמים כמו סוני סמסונג שרפ טושיבה ואחרות.......
לך תראה אותה ליד ה LG ותחליט.
אהה יצאה כבר הסדרה??טלHD כתב:למה לחכות ? הסידרה החדשה של סאמסונג , סידרה C, כבר נכנסת לחנויות בימים אלו.Orong כתב:אז כדאי לקנות את הלד הזאת של LG? או לחכות לסדרה החדשה של סאמסונגקוקיה כתב:דרך אגב אין כמעט הבדל בין כל הדגמים ובין כל החברות. לכל אחד העדפותיו.
ברור שlg לד מכשיר ברמה גבוהה מאד.כך גם שאר הדגמים כמו סוני סמסונג שרפ טושיבה ואחרות.......
לך תראה אותה ליד ה LG ותחליט....
איפה יש חנות מומלצת באיזור ראשון לציון?
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני יודע שבוודאות מה שאני אכתוב פה לא יעבור בשתיקה אבל אני אנסה
קניתי לפני שבוע LG 37LH3000 . הטכנולוגיה לא הכי מתקדמת והפרמטרים היבשים יחסית נחותים.
אבל כאשר הייתי בחנות וראיתי שידור HD בטלוויזיה הזו ובמקביל ב LED (ממש לא התלהבתי מזה) .אבל יש תמורה לאגרה נפלה ההחלטה.
לדגם הזה ישנו ממיר DDT (לשידורים דיגיטליים) פנימי ובנוסף כל כניסה אפשרית.
אותי לא ממש לא היה מעניין כל הנושא של הזרמת מדיה ישירות לטלוויזיה כיוון שיש לי מחשב קטן מחובר לטלוויזיה (ממש ממליץ).
אבל כנראה אין כמו ללכת לחנות (ועדיף בשעות אחרי הצהריים כאשר אין עומס ופחות יושבים לך על הוורידים) ופשוט להסתכל.
כל הנושא של הזרמת מדיה רק מעלה את המחיר של הטלוזיה בצורה אקספוננציאלית ועל כן עדיף להשקיע בנושא הזה הכי פחות (ולקנות מחשב קטן דוגמת הגידה ודומייו שעושים עבודה מדהימה)
קניתי לפני שבוע LG 37LH3000 . הטכנולוגיה לא הכי מתקדמת והפרמטרים היבשים יחסית נחותים.
אבל כאשר הייתי בחנות וראיתי שידור HD בטלוויזיה הזו ובמקביל ב LED (ממש לא התלהבתי מזה) .אבל יש תמורה לאגרה נפלה ההחלטה.
לדגם הזה ישנו ממיר DDT (לשידורים דיגיטליים) פנימי ובנוסף כל כניסה אפשרית.
אותי לא ממש לא היה מעניין כל הנושא של הזרמת מדיה ישירות לטלוויזיה כיוון שיש לי מחשב קטן מחובר לטלוויזיה (ממש ממליץ).
אבל כנראה אין כמו ללכת לחנות (ועדיף בשעות אחרי הצהריים כאשר אין עומס ופחות יושבים לך על הוורידים) ופשוט להסתכל.
כל הנושא של הזרמת מדיה רק מעלה את המחיר של הטלוזיה בצורה אקספוננציאלית ועל כן עדיף להשקיע בנושא הזה הכי פחות (ולקנות מחשב קטן דוגמת הגידה ודומייו שעושים עבודה מדהימה)
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תתקשר לשירות לקוחות המרכזי של א.ל.מ ותבדוק באזיה סניפים היא מוצגת.Orong כתב:אהה יצאה כבר הסדרה??טלHD כתב:למה לחכות ? הסידרה החדשה של סאמסונג , סידרה C, כבר נכנסת לחנויות בימים אלו.Orong כתב:אז כדאי לקנות את הלד הזאת של LG? או לחכות לסדרה החדשה של סאמסונגקוקיה כתב:דרך אגב אין כמעט הבדל בין כל הדגמים ובין כל החברות. לכל אחד העדפותיו.
איפה יש חנות מומלצת באיזור ראשון לציון?...
אוקייטלHD כתב:תתקשר לשירות לקוחות המרכזי של א.ל.מ ותבדוק באזיה סניפים היא מוצגת.Orong כתב:אהה יצאה כבר הסדרה??טלHD כתב:למה לחכות ? הסידרה החדשה של סאמסונג , סידרה C, כבר נכנסת לחנויות בימים אלו.Orong כתב:אז כדאי לקנות את הלד הזאת של LG? או לחכות לסדרה החדשה של סאמסונגקוקיה כתב:דרך אגב אין כמעט הבדל בין כל הדגמים ובין כל החברות. לכל אחד העדפותיו.
איפה יש חנות מומלצת באיזור ראשון לציון?......