תחנת מידע אלחוטית Iomega iConnect
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
מה אתם אומרים על המוצר הבא:
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8973&perur=4
האם יכול להוות תחליף פשוט ל-NAS, שיאפשר הקרנה של סרטים מכוננים חיצוניים, ללא הפרעות או תלות בעומס על מחשב השרת?
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8973&perur=4
האם יכול להוות תחליף פשוט ל-NAS, שיאפשר הקרנה של סרטים מכוננים חיצוניים, ללא הפרעות או תלות בעומס על מחשב השרת?
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אני קצת משוחד (לפני שאתה קורא הלאה) מהסיבה שאני עובד ב EMC ו IOMEGA היא חברה שקנינו לא מזמן.
המוצר עובד יפה מאד, פשוט חבר לו דיסק USB ואו מדפסות וקבל שירותי NAS.
אל תצפה לביצועים מטורפים, אבל ממש נחמד...
<נערך ע"י איתי - טיפים לא חוקיים>
המוצר עובד יפה מאד, פשוט חבר לו דיסק USB ואו מדפסות וקבל שירותי NAS.
אל תצפה לביצועים מטורפים, אבל ממש נחמד...
<נערך ע"י איתי - טיפים לא חוקיים>
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
סרט אחד בוודאי לא צריכה להיות בעיה, 2 זה כבר תלוי באיזה דיסק יושב לך שם מאחורה, הרשת שלך, הממשקים של הדיסק ועוד מליון דברים...
לגבי BluRay אני ממש לא יודע, אני נוטה להגיד שלא, אבל כבר הוכחתי כטועה כמה פעמים בחיים שלי...
אנחנו חייבים להבין שפה מדובר בפיתרון NAS לעניים.
לגבי BluRay אני ממש לא יודע, אני נוטה להגיד שלא, אבל כבר הוכחתי כטועה כמה פעמים בחיים שלי...
אנחנו חייבים להבין שפה מדובר בפיתרון NAS לעניים.
-
liorreem
- חבר ותיק

הי
הסתכלתי בביקורת שלאכזבתי היא די שטחית ולא כללה ניסוי מוצר כלל אלא יותר סקירה כללית שלו.
מה שכן הפתיע אותי הוא שהצ'יפ המרכזי שם הוא ה-kirkwood של חברת מארוול - החברה שאני עובד בה - שפותח ממש כאן בארץ על ידי חברים שעובדים אתי בפ"ת וביוקנעם - כל הכבוד חברים!
ובלי לבחון את המוצר, אני יכול להגיד לכם שאם זה צ'יפ שלנו - הוא יהיה פגז, במיוחד שאת הצ'יפ הזה ספציפית פיתחו הקליברים של החברה.
אולי אפנה אליהם לקבל קצת אינפורמציה נוספת לגבי יכולותיו, ואשמח לפרסם באתר.
ליאור
הסתכלתי בביקורת שלאכזבתי היא די שטחית ולא כללה ניסוי מוצר כלל אלא יותר סקירה כללית שלו.
מה שכן הפתיע אותי הוא שהצ'יפ המרכזי שם הוא ה-kirkwood של חברת מארוול - החברה שאני עובד בה - שפותח ממש כאן בארץ על ידי חברים שעובדים אתי בפ"ת וביוקנעם - כל הכבוד חברים!
ובלי לבחון את המוצר, אני יכול להגיד לכם שאם זה צ'יפ שלנו - הוא יהיה פגז, במיוחד שאת הצ'יפ הזה ספציפית פיתחו הקליברים של החברה.
אולי אפנה אליהם לקבל קצת אינפורמציה נוספת לגבי יכולותיו, ואשמח לפרסם באתר.
ליאור
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 746
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
לא לגמרי מדוייק.liorreem כתב:הי
ליאור...
אכן אין מבחן מלא כמו שנעשה לשאר הNASים שנבחנים באתר, אבל כן יש את מבחן ביצועים שהם מבצעים באופן סטנדרטי למכשירים דומים (כמו למשל ה-DockStar של סיגייט).
באופן כללי אפשר לומר שהמכשיר מוגבל ליכולת של USB2 (קצב קריאה של כ-23MB לשניה), בחיבור רשת חוטי. בחיבור אלחוטי הביצועים חלשים ולא מתאימים להעברת קבצים גדולים.
ברור שמכשירים מסוג זה לא מיועדים להחליף NAS.
-
liorreem
- חבר ותיק

הי UriM
קניתי היום את ה-ICONNECT
התקנתי את התכנה הנלווית וחיברתי את אחד הכוננים שלי למכשיר.
המחשב זיהה אותו ככונן רשת ויכולתי להריץ ממני סרטים באמצעות המחשב.
גם הסטרימר שלי (TVIX 6500) רואה אותו ומציג את רשימת הסרטים, אבל צשום מה לא מצליח להריץ אף סרט ממנו (MKV)!!!
מה פיספסתי?
קניתי היום את ה-ICONNECT
התקנתי את התכנה הנלווית וחיברתי את אחד הכוננים שלי למכשיר.
המחשב זיהה אותו ככונן רשת ויכולתי להריץ ממני סרטים באמצעות המחשב.
גם הסטרימר שלי (TVIX 6500) רואה אותו ומציג את רשימת הסרטים, אבל צשום מה לא מצליח להריץ אף סרט ממנו (MKV)!!!
מה פיספסתי?