האם קינקט מתאימה לגיימרים?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73307
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3163 פעמים

שליחה #1 

http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... ore-gamers

Phil Spencer, סגן הנשיא של חטיבת הבידור במיקרוסופט נשאל בריאיון שנערך עימו האם יש איזשהו משחק לקינקט שיכול לפנות להרדקור גיימר. בתגובה התחיל הבחור לספר על הבלעדיים של הקונסולה, על ה LIVE וכו - שום מילה בתגבתו לא הייתה מענה ישיר לשאלה. דיפלומטיה במיטבה אבל אחת שהבאה לנו מידע מיד ראשונה המאשר כי הקינקט לא פונה להרדקור גיימר.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

זה לא מפתיע, אני עדיין חושב שזה מוקדם להספיד את המוצר.
מדהים אותי איך מייקרוספט, שעשתה כזו קפיצת דרך מאז הXBOX הראשון יצא (מינוס תקלות החומרה) לא השכילה להוציא מוצר שיכול לפנות גם לגיימרים, כרגע אני לא רואה דרך לברוח מהעובדה שיהיה צורך במשהו מוחשי להפעיל, כי זו דרכם של הגיימרים, לפחות לזמן הקרוב. תוסיף את העובדה שעדיין לא עשו benchmark למוצר עצמו, ועם בעיות המעבד של הXBOX, איכשהו יש לי הרגשה שזה עלול להיגמר רע.
Vocare Ad Regnum

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

אני בכלל לא מספיד את המוצר - להיפך, לי יש תחושה שהמוצר יהיה די מוצלח במכירות. הבאתי את המידע הזה בשביל שמי ששוקל לרכוש את המוצר (ואני בנהם בעתיד כנראה) יבין שהמוצר משווק ומתוכנן במהותו לשוק הקז'ואל ושלא יצפה שהמוצר יענה על צרכיו של הגיימר המתקדם יותר.

אני אישית שוקל את המוצר על מנת להכניס גם את אישתי ואת הילדה "לתחום" (עד עכשיו ב PS3 לא מצאתי שום דבר שעיניין אותן).

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

לא ניסית את המצלמה ? לפי מה שנראה הMOVE הולך להיות מדליק מאוד. אני אחכה לו (ולדור הראשון שיעבור) ואז ארכוש.
Vocare Ad Regnum

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

אוהו כמה שניסיתי :roll:

יש לי את המצמה של ה PS3, ניסיתי כל משחק שיצא אליה עד היום - כולם גרועים ברמה מביישת ממש.

את ה MOVE אני בטוח רוכש (יש כבר את המצלמה) ויש סיכוי לא קטן שהקינקט יצטרף אליו לסלון. עכשיו שיש קונסולה חדשה וכנראה אמינה, השילוב של הבלעדיים של ה XOX שלא יצא לי לשחק ואופציית הקז'ואל של הקינקט הופכים את הרעיון למפתה יותר ויותר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78860
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #6 

התשובה מאוד ברורה- אתם רואים משחק אחד HARD CORE שמושק עם הקונסולה?

מיקרוסופט מאמינים שה-HARD CORE GAMERS כבר אצלם ולכן המטרה של קינקט היא למשוך אנשים החוצה מתוך WII ולהפנות אותם לאלטרנטיבה שתאפשר להם גם להפוך בהמשך לגיימרים רציניים.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #7 

אם אקנה(וכנראה אקנה) קינקט ...זה בעיקר (לא רק) לילדים ...ולשחק איתם ...

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

הבעיה עם הקינקט שהוא מוגבל לשני שחקנים בלבד - הWII מציע ארבעה שחקנים והסוני שלושה-שבעה (תלוי במשחק). הסוני מציע גם וגם מבחינת הMOVE. זה ניתוח יבש ביותר מה שכתבתי כאן. הזמן יגיד. כרגע נראה שהשוק מאוד אדיש כלפי המוצרים.
Vocare Ad Regnum

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #9 

קינקט זה אחלה שלט מדיה, לדעתי מי שמשתמש באקס בוקס גם לבידור שווה לו לקחת קינקט כשלט מתקדם.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”