[פוצל] הפרסומת של עידן +
גם נכון, אבל יש מספיק שלא מחוברים אליהם, וחוץ מאלו, יש את הפיראטים גונבים מהוט שידורים אנלוגיים, אז כנראה בעוד זמן לא ידוע השידורים האנלוגיים של הוט התבטלו, ואז יהיו הרבה שכבר לא התחברו להוט ולכו לעידן +.
אבל עד שלא יוסיפו ערוצים חדשים לעידן +, אז עדיין הוא לא יוכל להיות חלופה טובה וחינמית להוט או יס.
אבל עד שלא יוסיפו ערוצים חדשים לעידן +, אז עדיין הוא לא יוכל להיות חלופה טובה וחינמית להוט או יס.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
adirbd - לא נראה לי שסגירת השידורים האנלוגיים תעביר המון אנשים לעידן+ מכיוון שכבר היום לדעתי רוב האנשים שלא מחוברים להוט או ליס כבר קנו ממיר. האנשים היחידים שיעברו לעידן+ בעקבות סגירת השידורים האנלוגיים הם כנראה זקנים בני 80+ שעדיין מתקנים את מכשיר הטלויזיה הישן שלהם משנות ה-70' במקום לקנות חדש, וכנראה יהיו מוכנים לשקול לחדש משהו רק כאשר הם כבר לא יוכלו לראות "מבט" עם האנטנה הישנה שלהם. כל יתר האנשים שהיום עדיין משתמשים באנטנה אנלוגית, יעברו עוד הרבה לפני-כן, מכיוון שאין מה להשוות בין האיכות של אנטנה אנלוגית לאיכות של עידן+. אם כבר, אז כמו שאמרת, מה שידחוף יותר משתמשים לעידן+ הוא סיום השידור האנלוגי של הוט, שיעביר לעידן+ את רוב הסטודנטים בבאר-שבע. 
בקשר להוספת ערוצים חדשים - שוב, צריך להבין שעידן+ הוא לא שירות שבא להחליף את הוט או יס. עידן+ בא להחליף את האנטנה האנלוגית, שבמקומות רבים בארץ איכות הקליטה דרכה היתה מתחת לכל ביקורת, ולכן הרבה אנשים נאלצו להתחבר להוט או ליס רק כדי לראות ערוץ 2 באיכות סבירה.
עם זאת, האפשרות להוסיף ערוצים לעידן+ קיימת, אבל היא תדרוש שינוי חקיקה וגם מבחינה טכנית זה בעייתי עד לסיום השידורים האנלוגיים, שתופסים חלק גדול מהתדרים הפנויים. אני אגיד אגב שהערוצים ישראל פלוס (הערוץ ברוסית), מוזיקה 24, חינוכית 23 וערוץ הקניות הביעו בעבר עניין באפשרות הזאת.
בקשר להוספת ערוצים חדשים - שוב, צריך להבין שעידן+ הוא לא שירות שבא להחליף את הוט או יס. עידן+ בא להחליף את האנטנה האנלוגית, שבמקומות רבים בארץ איכות הקליטה דרכה היתה מתחת לכל ביקורת, ולכן הרבה אנשים נאלצו להתחבר להוט או ליס רק כדי לראות ערוץ 2 באיכות סבירה.
עם זאת, האפשרות להוסיף ערוצים לעידן+ קיימת, אבל היא תדרוש שינוי חקיקה וגם מבחינה טכנית זה בעייתי עד לסיום השידורים האנלוגיים, שתופסים חלק גדול מהתדרים הפנויים. אני אגיד אגב שהערוצים ישראל פלוס (הערוץ ברוסית), מוזיקה 24, חינוכית 23 וערוץ הקניות הביעו בעבר עניין באפשרות הזאת.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
NegativeIQ, אל תהיה כזה נגטיב,
שידור 5 הערוצים הוא התקדמות יפה,
מה שבאמת נותר לעשות זה :
1. צריך לשדר את הערוצים האלה ב- HD , כמה שיותר מהר, והרי הוכח שזה אפשרי אפילו בישראל היו ניסיונות לכמה ימים לשדר HD , בהצלחה.
2. להכניס באמת את ערוץ 24, אבל.... בחייאת... חינוכית 23?? עם כל הכבוד לערוץ הזה, הרייטינג בו הוא שלילי, חוץ מהטכנאים ששומרים על השידור, אין אף אחד שצופה בערוץ הזה.
מה שבאמת נותר לעשות זה :
1. צריך לשדר את הערוצים האלה ב- HD , כמה שיותר מהר, והרי הוכח שזה אפשרי אפילו בישראל היו ניסיונות לכמה ימים לשדר HD , בהצלחה.
2. להכניס באמת את ערוץ 24, אבל.... בחייאת... חינוכית 23?? עם כל הכבוד לערוץ הזה, הרייטינג בו הוא שלילי, חוץ מהטכנאים ששומרים על השידור, אין אף אחד שצופה בערוץ הזה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

לא אמרתי שאני לא שמח על זה, ואני אגיד לך בסוד שגם אני מחובר לעידן+.dvb-acavish כתב:NegativeIQ, אל תהיה כזה נגטיב,
מה שבאמת נותר לעשות זה :
2. להכניס באמת את ערוץ 24, אבל.... בחייאת... חינוכית 23?? עם כל הכבוד לערוץ הזה, הרייטינג בו הוא שלילי, חוץ מהטכנאים ששומרים על השידור, אין אף אחד שצופה בערוץ הזה....
מה שאמרתי זה ככה:
1. מי שהיום מחובר ל-HOT או ל-YES ובאמת צופה בערוצים של HOT/YES, ימשיך להיות מחובר אליהם.
2. מי שקולט היום טלויזיה מאנטנה אנלוגית יעבור לעידן+ הרבה לפני סיום השידור האנלוגי, אלא אם הוא בן 80+.
3. לגבי HD - צודק, ויפה שעה אחת קודם.
4. לגבי הוספת הערוצים - לא הבעתי כאן את דעתי. נתתי כאן רשימה של ערוצים שהביעו עניין להצטרף לשידורים בעידן+, וחינוכית 23 הוא אחד מהם. לגבי אם באמת צריך אותו או לא - זה כבר של דעה
-
UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
זה לא משנה למי, זה ערוץ אשר ממומן על ידי אותם אנשים הממנים את הערוץ הראשון הממלכתי, נכון שהוא ערוץ משעמם הוא צריך להיות בעידן+.nimrodg כתב:חינוכית 23 שייכת למשרד החינוך ולא לרשות השידור או הרשות השנייה....
יש לי שאלה : לצערנו אם ערוץ 23 לא משודר בעידן+, אז למה משדרים את ערוץ 33 בידיעה שהוא גם ערוץ משעמם, למרות שהוא מיועד לקהל הערבי, אך הביצוע יותר מידי לקוי ?
למה הרשות השנייה ורשות השידור לא ת עשנה כך : יש ערוץ ערבי ייעודי שעומד לעלות במסגרת ערוץ מסחרי שיפוקח ע"י הרשות השנייה. ידוע כי ערוץ זה יעלה אוטומטית לעידן+. השאלה היא למה לא כדאי שביום שבו הערוץ יעלה, יוחלף ערוץ 33 ויסגור את שידורו לשם שידורי הערוץ הערבי ?
ערוץ 33 עולה יותר מ-80 מיליון שקלים בשנה לרשות השידור. עם המצב הכלכלי של הרשות חייבת הרפורמה לדאוג במהלכה לסגירת הערוץ והעברת הכסף השנתי לשידור הציבורי.
אני אומר כך, הערוצים שצריכים להיות בשידורי עידן + הם :
הערוץ הראשון (+1HD),
ערוץ 2 (+2HD),
ערוץ 10 (+10HD),
הערוץ הערבי הייעודי,
חינוכית 23,
ערוץ 24,
ערוץ הכנסת
וכמו כן כל תחנות הרדיו הארצי והאזורי (בערך עוד 30 ערוצים).
בסך הכל כמות הערוצים הנאמדת היא :
3 ערוצי HD
7 ערוצי SD (שיעברו למסך רחב, אמן)
30 ערוצי רדיו ארצי ואזורי
40 ערוצים על עידן + בסך הכל. לא רע ?
למה הרשות השנייה ורשות השידור לא ת עשנה כך : יש ערוץ ערבי ייעודי שעומד לעלות במסגרת ערוץ מסחרי שיפוקח ע"י הרשות השנייה. ידוע כי ערוץ זה יעלה אוטומטית לעידן+. השאלה היא למה לא כדאי שביום שבו הערוץ יעלה, יוחלף ערוץ 33 ויסגור את שידורו לשם שידורי הערוץ הערבי ?
ערוץ 33 עולה יותר מ-80 מיליון שקלים בשנה לרשות השידור. עם המצב הכלכלי של הרשות חייבת הרפורמה לדאוג במהלכה לסגירת הערוץ והעברת הכסף השנתי לשידור הציבורי.
אני אומר כך, הערוצים שצריכים להיות בשידורי עידן + הם :
הערוץ הראשון (+1HD),
ערוץ 2 (+2HD),
ערוץ 10 (+10HD),
הערוץ הערבי הייעודי,
חינוכית 23,
ערוץ 24,
ערוץ הכנסת
וכמו כן כל תחנות הרדיו הארצי והאזורי (בערך עוד 30 ערוצים).
בסך הכל כמות הערוצים הנאמדת היא :
3 ערוצי HD
7 ערוצי SD (שיעברו למסך רחב, אמן)
30 ערוצי רדיו ארצי ואזורי
40 ערוצים על עידן + בסך הכל. לא רע ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
אין מקום לערוץ 23 בחבילה - הוא משדר היום בסלוטים בערוץ 1, 2 ויש לו ערוץ יעודי.
אין אף ערוץ בעולם שמקבל חשיפה כזו. חוץ מזה, אני לא מכיר אף מדינה בעולם שלמשרד החינוך שלה יש ערוץ טלויזיה פרטי משלהם.
נכון שאנחנו מדינה מיוחדת ולמשרד הביטחון שלנו יש שני ערוצי רדיו שאחד מהם מיועד למוזיקה ולדיווחי תנועה (?!), אבל אין הצדקה לבזבוז של כספי ציבור ומקום הערוץ הזה, לא בחבילת ה-DTT או באף חבילה אחרת. הוא צריך להיות חלק מערוץ 1.
האמת שהוא מתנהל הרבה יותר טוב מערוץ 1. אישית הייתי בונה את ערוץ 1 סביבו.
כלומר, לוקח את הצוות שלו, מעביר אותם תחת האחריות של רשות השידור, ונותן להם את הכלים לבחור את האנשים שהם רוצים מהרשות הנוכחית והופך את ערוץ 23 לערוץ 1 האמיתי.
אין אף ערוץ בעולם שמקבל חשיפה כזו. חוץ מזה, אני לא מכיר אף מדינה בעולם שלמשרד החינוך שלה יש ערוץ טלויזיה פרטי משלהם.
נכון שאנחנו מדינה מיוחדת ולמשרד הביטחון שלנו יש שני ערוצי רדיו שאחד מהם מיועד למוזיקה ולדיווחי תנועה (?!), אבל אין הצדקה לבזבוז של כספי ציבור ומקום הערוץ הזה, לא בחבילת ה-DTT או באף חבילה אחרת. הוא צריך להיות חלק מערוץ 1.
האמת שהוא מתנהל הרבה יותר טוב מערוץ 1. אישית הייתי בונה את ערוץ 1 סביבו.
כלומר, לוקח את הצוות שלו, מעביר אותם תחת האחריות של רשות השידור, ונותן להם את הכלים לבחור את האנשים שהם רוצים מהרשות הנוכחית והופך את ערוץ 23 לערוץ 1 האמיתי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
הוא בכלל לא משעמם. יש בו בדיוק את התכנים שערוץ כמו ערוץ 1 היה צריך להתפאר בו. מן הסתם הוא לא ממש עשיר ולכן לא יכול להתפתח, אבל אין בו את כל המחלות של הערוץ הראשון, הוא יודע להפיק תוכניות מעולות (כולל בתחום החדשות!). הצוות שם רענן ועדכני.
אשתי צופה הרבה בערוץ 23, בעיקר בשידורים שלהם בלילה. הם יותר טובים מערוץ המדע.
אשתי צופה הרבה בערוץ 23, בעיקר בשידורים שלהם בלילה. הם יותר טובים מערוץ המדע.
אבל להבדיל מהערוץ הראשון, לחינוכית יש תקציב נמוך יותר משל רשות השידור והם מצליחים להיות הרבה יותר פעילים מהערוץ הראשון. יש תוצאות כשזה מגיע לערוץ הראשון מבחינת כמות התוכניות שהוא יכול לייצר וטוב שכך. לצערנו, הגוף שהוא בעל הכסף הרב ביותר מנוהל ע"י אינטרסים פוליטיים מטומטמים שאף פוליטיקאי לא מבין שהרשות תשקע הרבה יותר אם היא עדיין תנוהל ע"י אינטרסים אלה.oferlaor כתב:הוא בכלל לא משעמם. יש בו בדיוק את התכנים שערוץ כמו ערוץ 1 היה צריך להתפאר בו. מן הסתם הוא לא ממש עשיר ולכן לא יכול להתפתח, אבל אין בו את כל המחלות של הערוץ הראשון, הוא יודע להפיק תוכניות מעולות (כולל בתחום החדשות!). הצוות שם רענן ועדכני.
אשתי צופה הרבה בערוץ 23, בעיקר בשידורים שלהם בלילה. הם יותר טובים מערוץ המדע....
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

גם ערוץ 2 לא ממומן מהאגרה, אלא לחלוטין מפרסומות.UserName כתב:אבל למה 24 מוזיקה? זהו ערוץ הממומן על ידי קשת, זכיינית של ערוץ 2, זהו ערוץ חיצוני שאינו קשור לחלק מהערוצים הממומנים על ידי כספי האגרה....
עכשיו גם ערוץ 24 אינו מקבל אגורה של מימון מ-HOT/YES אלא ממומן באופן בלעדי מפרסומות. מכאן שיש לו אינטרס להרחיב ככל הניתן את מעגל הצופים שלו, ולכן הוא הביע עניין להיות משודר בעידן+.