הצילו הטושיבה מתה !!!!!!!!!!!!!!!!!
אני צריך חוות דעת שלכם מה לעשות,
יש לי טלויזיה טושיבה 29" מסדרת בומבה בת 5 שנים שהחליטה לצאת לפנסיה מוקדמת
היום בבוקר, עלתה לי בזמנו 3400 ש"ח.
כאשר רציתי להדליק אותה היא לא הגיבה, אז הסרתי לה אתה המכסה מאחורה, וראיתי שהפיוז שלה נשרף, אז החלפתי אותו ושוב כאשר הדלקתי הוא נשרף.
מה אתם אתם אומרים שווה לקחת אותה לתיקון? כמה יקחו לי עליה לבדיקה בניופאן?
יש לי טלויזיה טושיבה 29" מסדרת בומבה בת 5 שנים שהחליטה לצאת לפנסיה מוקדמת
היום בבוקר, עלתה לי בזמנו 3400 ש"ח.
כאשר רציתי להדליק אותה היא לא הגיבה, אז הסרתי לה אתה המכסה מאחורה, וראיתי שהפיוז שלה נשרף, אז החלפתי אותו ושוב כאשר הדלקתי הוא נשרף.
מה אתם אתם אומרים שווה לקחת אותה לתיקון? כמה יקחו לי עליה לבדיקה בניופאן?
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
shaymomo - עשית טעות(לא נורא בכל מקרה מטעויות לומדים) - ברגע שאתה לא ממש מבין בטלויזיות אל תפתח את המכסה
מה שיכול לקרות הפיוז נשרף כי הייתה איזושהי בעיה ובכך שהוא נשרף הוא למעשה מגן על שאר החלקים של הטלויזיה - כאשר החלפת פיוז וניסית להדליק שוב את הטלויזיה בכך אתה יכול לגרום נזק לחלקים בטלויזיה , לכן לא מומלץ להחליף פיוז שרוף אלא לבדוק מה הבעיה וממה היא נוצרה...(חשוב גם לבדוק שהפיוז שהחלפת הוא מאותו הסוג אם שמים בטעות פיוז שעומד בצריכה יותר נמוכה או גבוהה זה יכול לגרום נזק...)
מבחינת תיקון זו החלטה כבר שלך - אם אתה לא רוצה לוותר על הטלויזיה ואין לך עכשיו כסף להוציא על
טלויזיה חדשה - אז זה שווה את הבדיקה וכאן זה כבר תלוי גם איזה חלק התקלקל - יכול להיות אולי זה הספק
(בסביבות 300 ש"ח בערך פלוס מינוס) או כל דבר אחר אי אפשר לדעת...
אתה יכול לבדוק גם אצל טכנאים פרטיים - יש כאלו שלא לוקחים כסף על בדיקה וכך תוכל לדעת כמה אמור לעלות התיקון ולחשב אם כדאי לך לתקן או לא...
בכל מקרה תחשוב על הצד החיובי אם היו לך מחשבות להתחדש במסך LCD או פלאזמה
עכשיו זה זמן טוב...
מה שיכול לקרות הפיוז נשרף כי הייתה איזושהי בעיה ובכך שהוא נשרף הוא למעשה מגן על שאר החלקים של הטלויזיה - כאשר החלפת פיוז וניסית להדליק שוב את הטלויזיה בכך אתה יכול לגרום נזק לחלקים בטלויזיה , לכן לא מומלץ להחליף פיוז שרוף אלא לבדוק מה הבעיה וממה היא נוצרה...(חשוב גם לבדוק שהפיוז שהחלפת הוא מאותו הסוג אם שמים בטעות פיוז שעומד בצריכה יותר נמוכה או גבוהה זה יכול לגרום נזק...)
מבחינת תיקון זו החלטה כבר שלך - אם אתה לא רוצה לוותר על הטלויזיה ואין לך עכשיו כסף להוציא על
טלויזיה חדשה - אז זה שווה את הבדיקה וכאן זה כבר תלוי גם איזה חלק התקלקל - יכול להיות אולי זה הספק
(בסביבות 300 ש"ח בערך פלוס מינוס) או כל דבר אחר אי אפשר לדעת...
אתה יכול לבדוק גם אצל טכנאים פרטיים - יש כאלו שלא לוקחים כסף על בדיקה וכך תוכל לדעת כמה אמור לעלות התיקון ולחשב אם כדאי לך לתקן או לא...
בכל מקרה תחשוב על הצד החיובי אם היו לך מחשבות להתחדש במסך LCD או פלאזמה
עכשיו זה זמן טוב...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344