מיקום הסאב וופר
-
שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אני לקראת רכישת מע' וכמובן מזנון.
ראיתי שרוב הסאב-וופרים הקטנים, הם בגובה 40-50 ס"מ והרוחב כ 30 ס"מ. האם כדאי לבנות מזנון מוגבה (70 ס"מ) כדיי להכניס בו את הסאב? או שיש לכם המלצה מעניינת למיקום הסאב?
תודה.
ראיתי שרוב הסאב-וופרים הקטנים, הם בגובה 40-50 ס"מ והרוחב כ 30 ס"מ. האם כדאי לבנות מזנון מוגבה (70 ס"מ) כדיי להכניס בו את הסאב? או שיש לכם המלצה מעניינת למיקום הסאב?
תודה.
תלוי בדגם. אם אתה הולך להניח את התיבה בתוך מחיצה כלשהי הסאב צריך להיות מהסוג שיורה קדימה בלבד.
במידה וזה דגם עם פורטים (הצינורות אויר) אלו צריכים גם לפנות קדימה ולא להיות ממאחור או בצדדים.
לגבי המיקום עצמו זה עניין של ניסוי וטעיה. גם אם מוצאים מיקום טוב, ברגע שמניחים את הסאב בתוך מחיצה
אז הסאונד משתנה.
במידה וזה דגם עם פורטים (הצינורות אויר) אלו צריכים גם לפנות קדימה ולא להיות ממאחור או בצדדים.
לגבי המיקום עצמו זה עניין של ניסוי וטעיה. גם אם מוצאים מיקום טוב, ברגע שמניחים את הסאב בתוך מחיצה
אז הסאונד משתנה.
בשום מקום לא מפורט. מהתמונות אפשר לנחש שזה או סאב שהדרייבר נמצא בתוך התיבה ויש רק פורט מלפנים, אושי-כ כתב:אני לא בטוח שאלך על זה אבל אני מתעניין ב DHT-390 של דנון....
שהפורט מלפנים והדרייבר יורה כלפי מטה. אם זו האופצייה השניה מאד לא מומלץ להניח את הסאב בתוך מחיצה (אם
זה הולך לשבת רק מתחת למזנון או משהו כזה זה בסדר).