ziv_r כתב:nir11,
אתה רושם שבדקת לפי הכותר 2012. בכותר הזה ניגנת קובץ m2ts ולכן לא ראית בעיות. אני כבר רשמתי כי הבעיה של אתחול ה X מתקיימת כאשר מנגנים את ריפ ה Blu-ray, כלומר את מבנה הספריות. חברת X כן מתיימרת להציג ניגון תקין של תכנים כאלו בדרך זאת.
עוד משהו, כבר רשמת כי אתה מנגן את התכנים שלך מזכרון מקומי. זאת למשל הסיבה שאתה לא נתקל בבעיות של Streaming ומקבל רושם שגוי לגבי היציבות שלו בתכנים תובעניים מבחינת קצב נתונים.
...
ה Xtreamer מגמגם בתכנים תובעניים, לרוב בקצב נתונים של 45Mbps ומעלה. קבצים כאלו קיימים מעל ריפים של Blu-ray. לא רק שה Xtreamer & Xtreamer Pro לא מתאימים בשל כך לניגון ריפים כאלו, אין להם מימוש עצמאי כלשהו של SimpleBD\BD-Lite, סתם בחירה של Playlist שכנראה נעשית לפי אורכו.
...
ziv_r,
בהודעה המקורית שלך (מצוטטת למעלה לנוחותך), כתבת שהאקסטרימר מגמגם בתכנים תובעניים. כעת אתה אומר, או רומז, לא ברור, שהבעיה קיימת בניגון בSTREAMING.
כתבת שאני מקבל רושם שגוי לגבי היציבות של האקסטרימר. זו שגיאה. הרושם שאני מקבל מה XT, אינו שגוי, הוא נכון ואמיתי, הוא פשוט שונה מהרושם שאתה מקבל. אחת הסיבות העיקריות שאני אינני מזרים מדיה, היא הסטרימר הראשון שהיה לי - הפופקורן A-100. הוא נכשל להזרים כמו שצריך גם MKV (מעל רשת קווית), ומאז למדתי לא להתעסק בזה, ואני מנגן רק מקומית.
יחד עם זאת, אני מבין שה XT מגמגם *בסביבה שלך*. מאוד יתכן שהגמגום בהזרמה נובע מציוד רשת בעייתי שיש אצלך, כגון סוויץ בעל ביצועים לא מספקים, או אפילו בגלל כבלי רשת שיש בהם פגם כלשהו. אלה בעיות שלא תמיד קל לזהות אותן.
ועדיין, קיימת האופציה שיש באמת לXT בעיה לנגן תכנים תובעניים
דרך הרשת. במקרה כזה - מן הראוי לציין את המגבלה המדוייקת.
לגבי ניגון מבנה ספריות, יתכן שאינני מבין אותך, עד כמה שידוע לי, במצב כזה ה XT פשוט מנגן את הקובץ הכי גדול. עד כמה שידוע לי ה XT לא יודע לעשות שום דבר מעבר לכך. לא הייתי קורא לזה ניגון מבנה ספריות (כמו שקיים ב C200 למשל). אני אישית לא מתעסק גם בזה - אני פשוט מעתיק לXT רק את הקובץ הגדול ביותר, מצמיד לו תרגום במקרה הצורך - וזהו.
משהו שלא הבנתי" "הבעיה של אתחול ה X מתקיימת כאשר מנגנים את ריפ ה Blu-ray". לא ברור לי, ניגון ריפ גורם בעיה באתחול ה XT? תוגל להסביר? תודה.