בעיה ב-607 וממיר YES-MAX
היי,
לאחרונה ניתקלתי בבעיה ברסיבר אונקיו 607.
כאשר אני מדליק את הרסיבר, הוא אינו מעביר תמונה מחיבור ה-YES-MAX, אך את הקול ניתן לשמוע.
ממיר ה-YES-MAX מחובר בכבל RCA לתמונה ואופטי עבור הסאונד.
רק לאחר מספר נסיונות כיבוי והדלקה מתקבלת תמונה.
כמו-כן מחובר גם ממיר YESHD בחיבור HDMI כאשר איתו אין בעיה.
האם מישהו נתקל בתופעה דומה?
תודה מראש לכל העוזרים.
ליאור.
לאחרונה ניתקלתי בבעיה ברסיבר אונקיו 607.
כאשר אני מדליק את הרסיבר, הוא אינו מעביר תמונה מחיבור ה-YES-MAX, אך את הקול ניתן לשמוע.
ממיר ה-YES-MAX מחובר בכבל RCA לתמונה ואופטי עבור הסאונד.
רק לאחר מספר נסיונות כיבוי והדלקה מתקבלת תמונה.
כמו-כן מחובר גם ממיר YESHD בחיבור HDMI כאשר איתו אין בעיה.
האם מישהו נתקל בתופעה דומה?
תודה מראש לכל העוזרים.
ליאור.
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
בוקר טוב
אין לי תשובה לשאלתך אך אני חושב לקנות את המגבר הזה ..אני מתלבט מאוד בבחירה בין המגבר הזה ליממהה 567 השאלה מה יותר מתאים לסוג הרמקולים שיש לי ..הרמקולים שלי מסוג סרווין ריצפתיים וגם אחוריים ..אם תוכל לעזור לי אשמח מאוד
בברכה
ותודה מראש
אין לי תשובה לשאלתך אך אני חושב לקנות את המגבר הזה ..אני מתלבט מאוד בבחירה בין המגבר הזה ליממהה 567 השאלה מה יותר מתאים לסוג הרמקולים שיש לי ..הרמקולים שלי מסוג סרווין ריצפתיים וגם אחוריים ..אם תוכל לעזור לי אשמח מאוד
בברכה
ותודה מראש
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
היי
מזל טוב לי רכשתי את האונקיו 608 מפלצתי ...
בנתיים מרוצה מאוד ..אגב מערכת הכיול עושה עבודה נפלאה ...יש שיפור רציני באיכות התמונה לערוצים שלא משדרים באיכות של HD .
נתקלתי בבעיה קטנה ואשמח אם יש למישהו עצה אשמח לקבל..
בשידורי הכבלים של יס יש שידורים באיכות סאונד של DD ה608 לא מזהה למה?האם משהו בהגדרןת לא תקין..
אגב המחיר ששילמתי עבור המגבר 3200 שח בירושלים!!!!!
מזל טוב לי רכשתי את האונקיו 608 מפלצתי ...
בנתיים מרוצה מאוד ..אגב מערכת הכיול עושה עבודה נפלאה ...יש שיפור רציני באיכות התמונה לערוצים שלא משדרים באיכות של HD .
נתקלתי בבעיה קטנה ואשמח אם יש למישהו עצה אשמח לקבל..
בשידורי הכבלים של יס יש שידורים באיכות סאונד של DD ה608 לא מזהה למה?האם משהו בהגדרןת לא תקין..
אגב המחיר ששילמתי עבור המגבר 3200 שח בירושלים!!!!!
הבעיה נפתרה
טוב, רק רציתי לעדכן:
לאחר התייעצות עם אנשי המעבדה של טופ-אודיו, המגבר נשלח לתיקון במעבדה.
יש לציין לטובה את אבי מהמעבדה שיצר קשר טלפוני (לאחר פנייה דרך האתר של טופ-אודיו) והיה נחמד מאוד ומקצועי.
במגבר נמצאה בעיה במעגל ה-HDMI ומאחר והטלויזיה חוברה למגבר באמצעות HDMI נוצרה הבעיה.
התיקון בוצע במסגרת האחריות וכמו-כן הוסיפו לי מאוורר על המגבר ממש כמו זה של ה-608.
קיבלתי חזרה את המגבר והוא עובד עכשיו מצויין.
הרבה תודות לצוות של טופ אודיו על שירות מהיר ומקצועי.
לאחר התייעצות עם אנשי המעבדה של טופ-אודיו, המגבר נשלח לתיקון במעבדה.
יש לציין לטובה את אבי מהמעבדה שיצר קשר טלפוני (לאחר פנייה דרך האתר של טופ-אודיו) והיה נחמד מאוד ומקצועי.
במגבר נמצאה בעיה במעגל ה-HDMI ומאחר והטלויזיה חוברה למגבר באמצעות HDMI נוצרה הבעיה.
התיקון בוצע במסגרת האחריות וכמו-כן הוסיפו לי מאוורר על המגבר ממש כמו זה של ה-608.
קיבלתי חזרה את המגבר והוא עובד עכשיו מצויין.
הרבה תודות לצוות של טופ אודיו על שירות מהיר ומקצועי.