בדיקה האם הטלויזיה שמסופקת מהחנות אכן חדשה לחלוטין
יש לי סלון בגודל 4 מטר ברוטו (מקיר לקיר), חשבתי לקנות LCD במחיר שפוי ועדיין איכותי,
לכן החלטתי ללכת על הדגמים הישנים והטובים A610 Philips\8404\W5500
בגודל 47\46 אינצ ( אני יודע שזה לא הכי טוב למרחק של 4 מטר, אבל אני לא רוצה לקפוץ בתקציב,
התקציב הוא באיזור 7K) ואני מחבר את הטלויזיה ל- HTPC כך שאני לא מעוניין בפלאזמה,
בכל מקרה הייתי בחנות פרטית - לא רשת, והוא אמר שיש לו את הדגמים האלו - שזה כבר מפתיע - שברוב החנויות הם אזלו מהמלאי,
ועוד יותר מפתיע זה המחיר - 6000 שקל ל- 8404, ו- 7000 לסוני - והכל יבואן רשמי (אלקטרה\ישפאר)
איך אני יודע אם מה שהוא מספק לי זה חדש ומקורי ולא Reused או משהו בסגנון ? אפילו שהקופסה ארוזה כמו שצריך וכו
אם יש המלצות לדגמים אחרים אני אשמח לשמוע, בשביל LED אני יכול להוסיף עוד אלפייה 8000 ?
לכן החלטתי ללכת על הדגמים הישנים והטובים A610 Philips\8404\W5500
בגודל 47\46 אינצ ( אני יודע שזה לא הכי טוב למרחק של 4 מטר, אבל אני לא רוצה לקפוץ בתקציב,
התקציב הוא באיזור 7K) ואני מחבר את הטלויזיה ל- HTPC כך שאני לא מעוניין בפלאזמה,
בכל מקרה הייתי בחנות פרטית - לא רשת, והוא אמר שיש לו את הדגמים האלו - שזה כבר מפתיע - שברוב החנויות הם אזלו מהמלאי,
ועוד יותר מפתיע זה המחיר - 6000 שקל ל- 8404, ו- 7000 לסוני - והכל יבואן רשמי (אלקטרה\ישפאר)
איך אני יודע אם מה שהוא מספק לי זה חדש ומקורי ולא Reused או משהו בסגנון ? אפילו שהקופסה ארוזה כמו שצריך וכו
אם יש המלצות לדגמים אחרים אני אשמח לשמוע, בשביל LED אני יכול להוסיף עוד אלפייה 8000 ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
השאלה היא אם אתה עומד לצפות בתכנים סטטיים יחסית - שהם הבעייתיים לפלאזמה - כמו למשל שולחן העבודה/גלשן או אפילו תוכנה כמו BOXEE/XBMC
אם אתה אחראי ולא תתקע על מסכים קבועים - אין בעייה ואפשר ללכת על פלאזמה - ואז תוכל ללכת על 50" אפילו.
אם אתה אחראי ולא תתקע על מסכים קבועים - אין בעייה ואפשר ללכת על פלאזמה - ואז תוכל ללכת על 50" אפילו.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
Itay_Pollak כתב:השאלה היא אם אתה עומד לצפות בתכנים סטטיים יחסית - שהם הבעייתיים לפלאזמה - כמו למשל שולחן העבודה/גלשן או אפילו תוכנה כמו BOXEE/XBMC
אם אתה אחראי ולא תתקע על מסכים קבועים - אין בעייה ואפשר ללכת על פלאזמה - ואז תוכל ללכת על 50" אפילו....
זאת הבעייה, שיש לי ילדים בבית והם לא ממש אחראיים..., חוץ מזה אני יעבוד עם מדיה סנטר ולפעמים הוא סטטי, מספיק לשמוע שיר וכל המסגרת סטטית,Itay_Pollak כתב:השאלה היא אם אתה עומד לצפות בתכנים סטטיים יחסית - שהם הבעייתיים לפלאזמה - כמו למשל שולחן העבודה/גלשן או אפילו תוכנה כמו BOXEE/XBMC
אם אתה אחראי ולא תתקע על מסכים קבועים - אין בעייה ואפשר ללכת על פלאזמה - ואז תוכל ללכת על 50" אפילו....
בכל מקרה לכן אני מעדיף LCD\LCD LED, אם באמת נגמרו הדגמים הטובים והישנים של ה- LCD מ- 2009 לפי איינשטין - אגב לפי מה אתה קובע את זה ?, אז הדגם שנשאר לי בחנויות הוא Philips9664 הבעיה שהוא יקר יחסית כמעט כמו LED, השאלה האם כדאי ללכת עליו - בתור LCD HIGH-END או על LED שיחסית חדש בשוק, מה עדיף ?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אכן חלפו להם מהעולם אבל הגיעו חדשים וכנראה לא פחות טובים....shaigot כתב:זאת הבעייה, שיש לי ילדים בבית והם לא ממש אחראיים..., חוץ מזה אני יעבוד עם מדיה סנטר ולפעמים הוא סטטי, מספיק לשמוע שיר וכל המסגרת סטטית,Itay_Pollak כתב:השאלה היא אם אתה עומד לצפות בתכנים סטטיים יחסית - שהם הבעייתיים לפלאזמה - כמו למשל שולחן העבודה/גלשן או אפילו תוכנה כמו BOXEE/XBMC
בכל מקרה לכן אני מעדיף LCD\LCD LED, אם באמת נגמרו הדגמים הטובים והישנים של ה- LCD מ- 2009 לפי איינשטין - אגב לפי מה אתה קובע את זה ?, אז הדגם שנשאר לי בחנויות הוא Philips9664 הבעיה שהוא יקר יחסית כמעט כמו LED, השאלה האם כדאי ללכת עליו - בתור LCD HIGH-END או על LED שיחסית חדש בשוק, מה עדיף ?...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ומה שרשמתי זה כמובן מה שכיוון אליו חברינו NILS. ובהמשך לאיינשטיין - אני מאוד מקווה שאתה לא עובד מול אתר של איזה חנות... בלי לדבר איתם - כי זה בד"כ - לא ממש מדוייק - לא במחירים ולא במלאים.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
קולגה לעבודה חיפש בנרות את המסך הזה, בדק בכל הרשתות והחנויות המתמחות וגם ישירות מול מיניליין - פשוט אין חדש. נאמר לו חד משמעית.
אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המסך הזה חדש (לא מתצוגה וללא פיקסלים שרופים) - אז יש לי קונה בשבילו... במזומן.
אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המסך הזה חדש (לא מתצוגה וללא פיקסלים שרופים) - אז יש לי קונה בשבילו... במזומן.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!