מחשב ומסך חדש רואים HD מוזר.
-
sdekalo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
היי!
קניתי מחשב נייח חדש מבוסס CORE I5 ולוח אם H55 בלי כרטיס מסך.
יחד עם מסך סמסונג f2380 עם פאנל PVA.
אני חייב להגיד שהצבעים במסך הזה לא פחות ממדהימים!
העניין הוא שאני שם משהו ב-HD התמונה ממש מאכזבת, הצבעים לא חיים והתמונה ממש לא חדה ונראית כמו איכות SD .
חשבתי שזה המקודדים אבל הורדתי SHARK007 וזה עדיין אותו דבר.
מאוד מוזר לי, אני יכול להחליף את המסך אבל לא נראה לי הגיוני שהצבעים בשולחן העבודה כל כך חיים ויפים אבל בHD זה לא.
קניתי מחשב נייח חדש מבוסס CORE I5 ולוח אם H55 בלי כרטיס מסך.
יחד עם מסך סמסונג f2380 עם פאנל PVA.
אני חייב להגיד שהצבעים במסך הזה לא פחות ממדהימים!
העניין הוא שאני שם משהו ב-HD התמונה ממש מאכזבת, הצבעים לא חיים והתמונה ממש לא חדה ונראית כמו איכות SD .
חשבתי שזה המקודדים אבל הורדתי SHARK007 וזה עדיין אותו דבר.
מאוד מוזר לי, אני יכול להחליף את המסך אבל לא נראה לי הגיוני שהצבעים בשולחן העבודה כל כך חיים ויפים אבל בHD זה לא.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אתה צריך גם להגדיר את ה-Shark007 שיפענח H.264 עם המקודד המועדף עליך, לא מספיק רק להתקין. כמו כן, אם יש לך מערכת הפעלה של 64 ביט אתה צריך להתקין 2 חבילות של Shark007 ולהגדיר כל דבר פעמיים.
אבל מומלץ קודם לנסות להתקין ולהגדיר MPC HC על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" אשר בשרשור המדריכים בראש הפורום.
אבל מומלץ קודם לנסות להתקין ולהגדיר MPC HC על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" אשר בשרשור המדריכים בראש הפורום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
sdekalo
- חבר פעיל מאוד

יש לי ווינדוס 7 64 ביט, איזה עוד חבילה אני צריך להתקין?pixies כתב:אתה צריך גם להגדיר את ה-Shark007 שיפענח H.264 עם המקודד המועדף עליך, לא מספיק רק להתקין. כמו כן, אם יש לך מערכת הפעלה של 64 ביט אתה צריך להתקין 2 חבילות של Shark007 ולהגדיר כל דבר פעמיים.
אבל מומלץ קודם לנסות להתקין ולהגדיר MPC HC על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" אשר בשרשור המדריכים בראש הפורום....
במחשב הקודם התקנתי CCCP וזהו, מה שונה עכשיו?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תקרא את הסעיף האחרון של Windows 7 במדריך לסדר התקנה מומלץ בראש הפורום, יש שם הסברים.
-
sdekalo
- חבר פעיל מאוד

אוקי,
הורדתי את שתי החבילות, עכשיו אני רואה הרבה יותר טוב,
העניין הוא שקבצים של TRUEHD אני לא שומע בכלל ונראה שוידאו מנגן קצת יותר מהיר מהרגיל.
האם זה בגלל שלמחשב מחוברים רמקולים 2.1 רגילים?
הורדתי את שתי החבילות, עכשיו אני רואה הרבה יותר טוב,
העניין הוא שקבצים של TRUEHD אני לא שומע בכלל ונראה שוידאו מנגן קצת יותר מהיר מהרגיל.
האם זה בגלל שלמחשב מחוברים רמקולים 2.1 רגילים?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כדי לנגן פורמטי אודיו חדשים (החומרה שלך תומכת בכך!), מה שאתה צריך לעשות זה להגדיר ב-Shark007 (פעמיים כמובן) ש-FFDShow יפענח לך אודיו, ואת ה-FFDShow Audio עצמו (גם פעמיים, 32 + 64 ביט) להגדיר כמו שמוסבר בנספח שבסוף "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD".