מגבר פיוניר SA-6300 שווה תיקון
- HADARDALLE
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אחיי זהו מגבר נדיר אבל איננו מקורי של חברת פיונר . פיונר חיקתה דגם של מגבר ש לי יש אותו המגבר שלי הוא המקורי והינו יחיד בארץ הוא נשמר חדש לגמריי וזכיתי בו במכירה פומביתת . היום המגברים הללו שווים אני יודע שהמגבר שיש לי שווה מאוד אך אינני יודע איך נשמע החיקויי בכל אופן שווה לתקן אותו לא משנה כמה יעלה זה שווה
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אני לא חושב שחברה כמו פיוניר צריכה לחקות מישהו, יש להם את הטכנולוגיה והמורשת שלהם, יש אולי חברות אחרות שיעשו דברים כאלה אבל פיוניר???
- ariekarp
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
גלה לנו בבקשה מהו המגבר המקורי אם זהו החיקוי.HADARDALLE כתב:אחיי זהו מגבר נדיר אבל איננו מקורי של חברת פיונר . פיונר חיקתה דגם של מגבר ש לי יש אותו המגבר שלי הוא המקורי והינו יחיד בארץ הוא נשמר חדש לגמריי וזכיתי בו במכירה פומביתת . היום המגברים הללו שווים אני יודע שהמגבר שיש לי שווה מאוד אך אינני יודע איך נשמע החיקויי בכל אופן שווה לתקן אותו לא משנה כמה יעלה זה שווה...
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
HADARDALLE כתב:אחיי זהו מגבר נדיר אבל איננו מקורי של חברת פיונר . פיונר חיקתה דגם של מגבר ש לי יש אותו המגבר שלי הוא המקורי והינו יחיד בארץ הוא נשמר חדש לגמריי וזכיתי בו במכירה פומביתת . היום המגברים הללו שווים אני יודע שהמגבר שיש לי שווה מאוד אך אינני יודע איך נשמע החיקויי בכל אופן שווה לתקן אותו לא משנה כמה יעלה זה שווה...
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- HADARDALLE
-
- חבר שרק התחיל

המגבר המקורי יוצר על ידי בן אדם חובב אשר בנה לעצמו מגבר משלו ופיונר קנתה ממנו זכות ליצור מגבר זהה אז אומנם פיונר איכותית והכל אבל זה לא המגבר שלה אלה של בן אדם פרטי בשם STIVEN WITEC הוא בנה כ 0 מגברים כאלו ומכר אותם ברחבי וויסקונסין כמו כן פיונר קנתה זכות
- HADARDALLE
-
- חבר שרק התחיל

50 מגברים יוצרו על ידיו על המגבר שיש לי שילמתי כ 500000 דולר במכירה פומבית
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
חצי מליון דולר על מגבר?
לא חבל?
לא חבל?
- HADARDALLE
-
- חבר שרק התחיל

זה המקורי והוא נשמר חדש לגמריי ללא הפעלה אחת אפילו
- HADARDALLE
-
- חבר שרק התחיל

שורה תחתונה שפץ אותו בכל מחיר יצא לי להחזיר בכמה מגברים של פיונר וכולם בעלי צליל מעולה שווה לשפץ אפילו ב 5000 שקל
- HADARDALLE
-
- חבר שרק התחיל