EAR
יש לי חבר שאצלו כל המערכת מורכבת ממוצרים של EAR .007 כתב:האם למישהו יש את המוצרים של החברה?...
הוא בנוסף גם שידרג את המנורות המקוריות שמגיעות במכשיר.
יש לו גם את המגבר גם את הקדם וגם את הפונוסטייג' של EAR ואת כלם הוא רכש בעזרתו האדיבה של
אייל פור.
תבקש הדגמה מאייל פור לא נראה שתתאכזב ממה שתשמע,אני מאוד אהבתי.
רוני
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
כבר דנו על זה בעבר אבל נראה לי שעדיף יהיה לך ללכת על פרה מנורות (אפשר מאותה החברה) והגברה טרנזיסטורית היי-קורנט007 כתב:danlior כתב:אתה עדיין עם הפראדיים סיגנטור?...
כן פארדיים סיגנצור S8...
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
לא רוצה להתערב בדברים שדנתם , ואני באמת לא מכיר את הרמקול המדובר , אני רק רציתי להסב את תשומת ליבך , שיש מגברי מנורות שעם רמקולים בינוניים להנעה יתנו תוצאה זהה להי קורנט אבל בצורה אחרת .danlior כתב:כבר דנו על זה בעבר אבל נראה לי שעדיף יהיה לך ללכת על פרה מנורות (אפשר מאותה החברה) והגברה טרנזיסטורית היי-קורנט007 כתב:danlior כתב:אתה עדיין עם הפראדיים סיגנטור?...
כן פארדיים סיגנצור S8......
כלומר לא תמיד צריך מגבר היי קורנט טרנזיסטורי . כי בד"כ מגבר טרנזיסטורי היי קורנט טוב באמת עולה הרבה יותר ממגבר מנורות טוב
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
truejoker
אז זהו, אני בהחלט מכיר את הרמקול המדובר והוא נהנה מאוד מזרם בריא ונשמע אנמי עם הגברה יחסית רגועה, אפילו טרנזיסטורית.
בהחלט ישנם רמקולים שלחלוטין לא זקוקים להיי-קורנט ושישמעו מצויין עם הגברת מנורות אך הרמקול המדובר לא אחד מהם.
אז זהו, אני בהחלט מכיר את הרמקול המדובר והוא נהנה מאוד מזרם בריא ונשמע אנמי עם הגברה יחסית רגועה, אפילו טרנזיסטורית.
בהחלט ישנם רמקולים שלחלוטין לא זקוקים להיי-קורנט ושישמעו מצויין עם הגברת מנורות אך הרמקול המדובר לא אחד מהם.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"