מחפש מסך LCD או LED בגודל 37 או 42 איננצ'
בתקציב הזה יש רק את השארפ LE600 לא? בגודל 40 אינץ' אצל י.שלום
יש אותה פעולת בתצוגה של אבי סופר באלנבי ת"א, אם כי היא קרובה לריצפה וקשה להתרשם
בקשר להשתקפויות לא יודע
עריכה: אופס חשבתי שאתה רוצה רק LED.. יש לא מעט מסכים אופציונליים אם LCD רגיל בא בחשבון.
בקשר להשתקפויות לא יודע
עריכה: אופס חשבתי שאתה רוצה רק LED.. יש לא מעט מסכים אופציונליים אם LCD רגיל בא בחשבון.
בלי קשר, מוצרים של י.שלום אני לא רוצה גם בחינם, מנסיון.biodome כתב:בתקציב הזה יש רק את השארפ LE600 לא? בגודל 40 אינץ' אצל י.שלום
בקשר להשתקפויות לא יודע
עריכה: אופס חשבתי שאתה רוצה רק LED.. יש לא מעט מסכים אופציונליים אם LCD רגיל בא בחשבון....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
kfirkb כתב:בלי קשר, מוצרים של י.שלום אני לא רוצה גם בחינם, מנסיון.biodome כתב:בתקציב הזה יש רק את השארפ LE600 לא? בגודל 40 אינץ' אצל י.שלום
בקשר להשתקפויות לא יודע
עריכה: אופס חשבתי שאתה רוצה רק LED.. יש לא מעט מסכים אופציונליים אם LCD רגיל בא בחשבון.......
מה מרחק הצפיה שלך?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
הייתי ממליץ לך על פלאזמה HDR בגודל 50 אינץ' שתתאים לך לתקציב (תוספת של כשלא יותר מ-500 ש"ח), לסוגי התכנים ולמרחק הצפיה
לידיעתך דגמי ה-LCD מהסדרות הגבוהות בעלי פנלים מבריקים. אם יש לך התנגדות מוחלטת לפלאזמות אז אני אמליץ לך על מסכי LCD.
לידיעתך דגמי ה-LCD מהסדרות הגבוהות בעלי פנלים מבריקים. אם יש לך התנגדות מוחלטת לפלאזמות אז אני אמליץ לך על מסכי LCD.
באופן כללי אני אוהב ומעדיף פלזמה ולכן יש לי את ה 5090 של פיוניר.
אני מחפש מסך בשביל חבר שגר בדירה קטנה ולאחר בדיקות שעשיתי בשבילו הסלון שלו לא יכול להכיל מסך גדול מ ״42.
בנוסף, הוא מתעקש על מסך עם כמה שפחות השתקפויות ובתקציב של עד 4.5k.
אני מחפש מסך בשביל חבר שגר בדירה קטנה ולאחר בדיקות שעשיתי בשבילו הסלון שלו לא יכול להכיל מסך גדול מ ״42.
בנוסף, הוא מתעקש על מסך עם כמה שפחות השתקפויות ובתקציב של עד 4.5k.