המלצות על60pk550
כמו שכתבתי כבר מספר פעמים, הצבירות לא נוראיות במסך (לא טובות גם) ולא מה שמפריע בשימוש רגיל.nils3373 כתב:טרזן,
המסך הנ"ל נמכר במחיר מעולה אך הביקורות ברשת די מחמירות איתו במיוחד לאור העובדה שיש לו רגישות יתר לצבירות וצריבות....
ההשתקפויות במסך הם לדעתי נקודת החולשה הכי גדולה שלו.
אבל יש לו גם כמה נקודות רציניות לזכותו כמו 24P שעובד, שחורים עמוקים בחושך (mll0.013) וקונטרסט גבוהה (גם בחושך)
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אתה יכול לכתוב הרבה פעמים אבל המציאות חושבת אחרת... אני אישית חושב שבטיפול נכון (לפחות בתקופה הראשונית) ניתן להפיק הנאה מירבית מהסדרה הנ"ל אבל עדיין בכל ביקורות מקצועית שקראתי (חלקם גם ביצעו הרצה מסודרת) מתייחסים לתופעות הלא חיוביות הללו בצורה שלילית למדי.oshri8 כתב:כמו שכתבתי כבר מספר פעמים, הצבירות לא נוראיות במסך (לא טובות גם) ולא מה שמפריע בשימוש רגיל.nils3373 כתב:טרזן,
המסך הנ"ל נמכר במחיר מעולה אך הביקורות ברשת די מחמירות איתו במיוחד לאור העובדה שיש לו רגישות יתר לצבירות וצריבות....
ההשתקפויות במסך הם לדעתי נקודת החולשה הכי גדולה שלו.
אבל יש לו גם כמה נקודות רציניות לזכותו כמו 24P שעובד, שחורים עמוקים בחושך (mll0.013) וקונטרסט גבוהה (גם בחושך)...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
זה שמישהו רכש וציין שהוא מרוצה זה ממש לא מדד לאיכות המסך. בכל מקרה אם מדובר על 5 מטרים אז תקנה את המסך הגדול ביותר שכספך יכול להשיג - איכות הצפיה מהמרחק הנ"ל כבר לא משנה כל כך.טרזן כתב:החלון ידידימאחורי המסך בצד ימין (המסך על קיר 60 ס''מלפני החלון בנישה 15 ס"מ) אשמח כעת לקבל את התובנות שלך לגבי הדגם הנ''ל בהסתמך על מה שכבר ציינתי(5מטר צפייה) היה פה חבר שציין שרכש והוא מרוצה. ,תודה ושבת שלום....
רכשתי PK550 בגודל 50 אינץ ומהניסיון המועט שיש לי איתו הוא בהחלט מסך נפלא עם תמורה גבוהה למחיר . כמו שכבר ציינו אני יותר
מוטרד מההשתקפויות כך שאם יש לך סלון מואר שווה לחשוב שנית או פשוט להתקין וילונות(למרות שאין לי ניסיון עם מסכים אחרים כל שלא יכול להשוות).
רכשתי בסטריאו עיני ביבנה -שירות מצויין שקשה לצערי למצוא בימינו .
דרך אגב תודה לכל החברים שהמליצו לי ללכת לכיוון ה50 אינץ (2.9 מ' ) - זה ללא ספק ההחלטה הכי חשובה שקיבלתי !
והמצחיק ש50 בכלל לא נראה גדול !!
בקיצור מצטרף להמלצה של הגודל(כן קובע) ושוב מדובר באחלה מסך ביחס למחיר .
מוטרד מההשתקפויות כך שאם יש לך סלון מואר שווה לחשוב שנית או פשוט להתקין וילונות(למרות שאין לי ניסיון עם מסכים אחרים כל שלא יכול להשוות).
רכשתי בסטריאו עיני ביבנה -שירות מצויין שקשה לצערי למצוא בימינו .
דרך אגב תודה לכל החברים שהמליצו לי ללכת לכיוון ה50 אינץ (2.9 מ' ) - זה ללא ספק ההחלטה הכי חשובה שקיבלתי !
והמצחיק ש50 בכלל לא נראה גדול !!
בקיצור מצטרף להמלצה של הגודל(כן קובע) ושוב מדובר באחלה מסך ביחס למחיר .
יש ביקורת מאוד מפרגנת על המסך של רן לוי
מבקר האלקטרוניקה ברייטינג. המסך לא מאיים על הטובים ביותר, אבל הוא אומר שזו הפלזמה הטובה ביותר של LG ובאופן כללי משבח את המסך. שתי ההערות שלו אם אני זוכר נכון הן הצריבות וההשתקפויות באור.
בשביל המחיר זה נשמע לי פנטסטי. אגב באבי סופר ראיתי שיש מבצע על LG 60 אינץ ישנה יותר בפחות מ- 11000 ש"ח. זמנים יפים כשגם מסכים בגודל הזה הם במחירים עממיים יותר.
בשביל המחיר זה נשמע לי פנטסטי. אגב באבי סופר ראיתי שיש מבצע על LG 60 אינץ ישנה יותר בפחות מ- 11000 ש"ח. זמנים יפים כשגם מסכים בגודל הזה הם במחירים עממיים יותר.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים