סטנד לטמפר?
אהה זה גם בהשראתכם...
לפני כמה חודשים שאלתי אתכם אם אתם מכירים איפה אפשר לקנות גומי לסטנד ישן... וראיתי פה כמה תגובות מעניינות עם רעיונות ליצירה עצמית..
ובמקרה יש לי חבר שלומד עיצוב תעשייתי.. אז תכננו את זה..
מאד נוח...
קצת פחות יפה מהסטנד ש"נני" מוכרים ב300 שקל...
אבל לא נורא

לפני כמה חודשים שאלתי אתכם אם אתם מכירים איפה אפשר לקנות גומי לסטנד ישן... וראיתי פה כמה תגובות מעניינות עם רעיונות ליצירה עצמית..
ובמקרה יש לי חבר שלומד עיצוב תעשייתי.. אז תכננו את זה..
מאד נוח...
קצת פחות יפה מהסטנד ש"נני" מוכרים ב300 שקל...
אבל לא נורא
כן.
לדעתי זה יותר נוח כי ככה הידית למעשה מתיישבת בחור (שהוא כמובן צר יותר מהטבעת של הידית) והידית מוחזקת ביציבות למעשה כמעט בלי שאני אחזיק אותה... אז מאד נוח ללחוץ עם הטמפר..
האמת שלא עבדתי יותר מדי עם הסטנדים הרגילים אז אני לא באמת יכול להשוות נוחות - אני רק יודע שככה מאד נוח.
מוזמן לקפוץ לנסות לבד - בדרך לאילת כולם עוצרים לעשות פיפי בב"ש!
לדעתי זה יותר נוח כי ככה הידית למעשה מתיישבת בחור (שהוא כמובן צר יותר מהטבעת של הידית) והידית מוחזקת ביציבות למעשה כמעט בלי שאני אחזיק אותה... אז מאד נוח ללחוץ עם הטמפר..
האמת שלא עבדתי יותר מדי עם הסטנדים הרגילים אז אני לא באמת יכול להשוות נוחות - אני רק יודע שככה מאד נוח.
מוזמן לקפוץ לנסות לבד - בדרך לאילת כולם עוצרים לעשות פיפי בב"ש!
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
הידית עומדת באופן מאוזן?
כי עד כמה שאני מסוגל לדמיין, אם החור מספיק גדול כדי שיהיה קל להעביר את המשפכים דרכו, הידית תפריע מהצד והסלסלה לא תהיה מאוזנת.
אני תמיד הייתי עוצר בב"ש בדרך לאילת כדי לאכול שווארמה בקניון
פיפי עושים ביטבתה...
כי עד כמה שאני מסוגל לדמיין, אם החור מספיק גדול כדי שיהיה קל להעביר את המשפכים דרכו, הידית תפריע מהצד והסלסלה לא תהיה מאוזנת.
אני תמיד הייתי עוצר בב"ש בדרך לאילת כדי לאכול שווארמה בקניון
פיפי עושים ביטבתה...
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- avicali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
מוטי,moti_r כתב: אני תמיד הייתי עוצר בב"ש בדרך לאילת כדי לאכול שווארמה בקניון
פיפי עושים ביטבתה......
אף פעם לא הבנתי למה עוצרים ביטבתה בדרך (או בחזרה) לאילת, הרי זה כל כך קרוב (אני בטוח שביום טוב אפשר אפילו לראות את גגות המלונות) וכבר מתים להגיע.
גילוי נאות: גם אני עוצר שם
ארי, לא הצלחתי ממש להבין איך משתמשים בסטנד. איפה מניחים את הידית ועל מה יושב הראש של הידית?
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אבי, די ברור שעוצרים שם כי כולם עוצרים שם, לא?
- "מה, לא עצרתם ביטבתה???"...
- "לא, לא... דווקא כן עצרנו... היה... היה ממש ממש נחמד שם... ישבנו... כן, ישבנו... וגם... גם שתינו שוקו... של יטבתה.... שוקו... והיה לזה טעם ממש טרי... של יטבתה... שוקו...."
- "מה, לא עצרתם ביטבתה???"...
- "לא, לא... דווקא כן עצרנו... היה... היה ממש ממש נחמד שם... ישבנו... כן, ישבנו... וגם... גם שתינו שוקו... של יטבתה.... שוקו... והיה לזה טעם ממש טרי... של יטבתה... שוקו...."
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
חברים, אני קורא לכולם להמשיך לעצור ביטבתה, ולהזין את הכלכלה החשובה ביותר במזרח התיכון
(דהיינו משק הבית שלי שמקבל חלק מהכנסותיו משטראוס, שכידוע הם הבעלים של מחלבת יטבתה)
(דהיינו משק הבית שלי שמקבל חלק מהכנסותיו משטראוס, שכידוע הם הבעלים של מחלבת יטבתה)
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מי נוסע דרך כביש הערבה? אני יוצא מאילת מאחורה (12) וממשיך על 40.
כל הדרך פיתולים, נוף מגניב ובלי משטרות.
טוב כולכם סבתות.
טוב כולכם סבתות.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- avicali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
מסכים עם דבוטאנט.
האמת היא שבשנים האחרונות אני נוסע דרך שם בלבד, אין כמעט בכלל תנועה, משטרות, והדרך יפה יפה!
אבל, למרות שיש אפשרות להמשיך לכיוון סיירים ולהגיע לאילת מכיוון מזרח, אני ממשיך בצומת שיזפון ישר ומגיע לכביש הערבה בנקודה שבה אני חייב לעבור בסופו של דבר ביטבתה
האמת היא שבשנים האחרונות אני נוסע דרך שם בלבד, אין כמעט בכלל תנועה, משטרות, והדרך יפה יפה!
אבל, למרות שיש אפשרות להמשיך לכיוון סיירים ולהגיע לאילת מכיוון מזרח, אני ממשיך בצומת שיזפון ישר ומגיע לכביש הערבה בנקודה שבה אני חייב לעבור בסופו של דבר ביטבתה
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
מסכים לחלוטין, גיליתי את הדרך הזו לפני שנים רבות ומאז אני נוסע רק דרכה, ממש כיף ומאוד ריק ולמרות שמדובר בהארכה של כ 10 ק"מ על פני כביש הערבה אין כלל שוטרים ויש מעט מאוד תנועה וממש אפשר ל"שייט" במהירות בלתי חוקית בעליל ולקצר זמניםדבוטאנט כתב:מי נוסע דרך כביש הערבה? אני יוצא מאילת מאחורה (12) וממשיך על 40.
טוב כולכם סבתות....
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
גם נוסע דרך מצפה, אבל בחזרה לשרשור המקורי.
איפה אפשר לקנות סטנד שאפשר להניח ולפלס בו את הידית לטובת הדחיסה ?
איפה אפשר לקנות סטנד שאפשר להניח ולפלס בו את הידית לטובת הדחיסה ?
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ