בשלבי סיום של שיפוץ הבית- זקוק להמלצה למסך לסלון
שלום,
רציתי לקבל המלצה למסך לסלון(LCD/פלזמה)
מה הגודל המומלץ / רצוי? האם יש חשיבות ממרחק כזה לFULL HD או ש HD READY מספיק?
מרחק צפייה מקיר לקיר 3.80 כאשר המסך יתלה על הקיר מניח שהספה תוריד 15-20 ס"מ ממרחק הצפייה
שימושים:
תכני מחשב HD וגם תכני YES רגילים עם חשיבה לעבור לממיר HD
סלון יחסית מואר כמו שניתן לראות בתמונות מניח שגם אוסיף וילון בוויטרינה הגדולה שבתמונה (למרות שגם בבית הנוכחי מואר ביותר ואני מסתדר מצויין עם פלזמה)
ליד המסך יהיו 4 נק' רשת יחובר למחשב כאמור
רוצה את "הערך לכסף" הכי טוב שניתן להשיג אין לי עניין או יותר נכון כסף לקנות מסך פיוניר 6090 (כל הכסף הלך על השיפוץ)
רציתי לקבל המלצה למסך לסלון(LCD/פלזמה)
מה הגודל המומלץ / רצוי? האם יש חשיבות ממרחק כזה לFULL HD או ש HD READY מספיק?
מרחק צפייה מקיר לקיר 3.80 כאשר המסך יתלה על הקיר מניח שהספה תוריד 15-20 ס"מ ממרחק הצפייה
שימושים:
תכני מחשב HD וגם תכני YES רגילים עם חשיבה לעבור לממיר HD
סלון יחסית מואר כמו שניתן לראות בתמונות מניח שגם אוסיף וילון בוויטרינה הגדולה שבתמונה (למרות שגם בבית הנוכחי מואר ביותר ואני מסתדר מצויין עם פלזמה)
ליד המסך יהיו 4 נק' רשת יחובר למחשב כאמור
רוצה את "הערך לכסף" הכי טוב שניתן להשיג אין לי עניין או יותר נכון כסף לקנות מסך פיוניר 6090 (כל הכסף הלך על השיפוץ)
תקציב לא ברור כי מצד אחד יש לי פיוניר בת 4 שנים שעלתה הרבה מאוד בזמנו ואני נהנה ממנה עד היום ובטוח שגם אמשיך להנות ממנה מצד שני בחדר שינה יש לי פנסוניק X10 42 שעלתה 4,500 וגם ממנה אני נהנה(כמובן שהפיוניר מנצחת אבל המחיר משמעותית יותר זול וזאץ תמורה מצויינת לכסף)
ועם כל עלות השיפוץ בא לי להוציא כמה שפחות ולהנות כמה שיותר
ועם כל עלות השיפוץ בא לי להוציא כמה שפחות ולהנות כמה שיותר
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
lalzar,
נראה שהאנשים כאן מחכים לתקציב מוגדר בכדי לעזור לך. בכל מקרה נראה שאם ברצונך לצפות בתכני HD ולאור העובדה שהסלון מאוד מואר (חלונות מכל הכיוונים) ומרחק הצפיה הוא גדול יחסית תצטרך להשקיע הרבה כסף בקניית מסך LCD גדול.
מתכני FHD לא תוכל להנות בגלל שגם במסך בעלות של מעל 20K בגודל 65 אינץ' לא תוכל להבחין בין תוכן 720 ל-1080 ממרחק הצפיה שלך.
נראה שהאנשים כאן מחכים לתקציב מוגדר בכדי לעזור לך. בכל מקרה נראה שאם ברצונך לצפות בתכני HD ולאור העובדה שהסלון מאוד מואר (חלונות מכל הכיוונים) ומרחק הצפיה הוא גדול יחסית תצטרך להשקיע הרבה כסף בקניית מסך LCD גדול.
מתכני FHD לא תוכל להנות בגלל שגם במסך בעלות של מעל 20K בגודל 65 אינץ' לא תוכל להבחין בין תוכן 720 ל-1080 ממרחק הצפיה שלך.
מקובל.... תקציב אזור ה- 6,000nils3373 כתב:lalzar,
מתכני FHD לא תוכל להנות בגלל שגם במסך בעלות של מעל 20K בגודל 65 אינץ' לא תוכל להבחין בין תוכן 720 ל-1080 ממרחק הצפיה שלך....
לגבי החלונות יהיו תריסי גלילה בקטנים ווילון על הוויטרינה הגדולה . אבל עדיי...ן לא נראה לי שאקח פנסוניק כי יש לי אותה בחדר שינה והיא מצויינת אבל באמת יש השתקפויות.
הערת אגב לגבי השתקפויות - בסלון בבית הנוכחי שגם מואר מאוד אפשר לומר באותה מידה ואולי אף יותר יש לי מסך פלזמה פיוניר בן 4 שנים אם אני לא טועה דגם 435 ואין לי בעיית השתקפויות רצינית שמונעת ממני להנות ממנו
איך פלזמה פיוניר בת 4 שנים מבחינת השתקפות יחסית לפלזמות הקיימות כיום. ככה אני אדע אם זה יפריע לי או לא?nils3373 כתב:אם אתה חושב שלא תיהיה לך בעיית השתקפות אז אני ממליץ לאור התקציב שלך כן לרכוש פלאזמה HDR בגודל 50 אינץ'....
ואם החלטתי ללכת על פלזמה אמרת שאין לי מה לקחת FHD בגלל המרחק אם כך אז מה הפלזמות המומלצות?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
מאז שנת 2006 לא חלה התקדמות משמעותית בפתרון בעיית ההשתקפויות של המסכים אלא להפך - חברות מכובדות השכילו להבין שפנל איכותי מציג תכנים בצורה איכותית יותר בפנלים מבריקים יותר מאשר בפנלי מט וזה כולל כמובן מסכי LCD מהסדרות הגבוהות. פנסוניק לדעתי התקדמו בצורה יפה עם נושא ההשתקפויות בסדרות הגבוהות אך שזה לא רלוונטי לך בגלל נושא התקציב.
כמו שאמרתי קודם לכן אין משמעות ל-FHD ממרחק הצפיה שלך בגודל 50 אינץ'. אם אתה יכול ורגיל לחיות עם זה תבחר בפלאזמה כגון LG 50PJ560 או 50PJ350 או סמסונג 50C450 או פנסוניק 50X20 (מתומחרת קצת גבוהה).
כמו שאמרתי קודם לכן אין משמעות ל-FHD ממרחק הצפיה שלך בגודל 50 אינץ'. אם אתה יכול ורגיל לחיות עם זה תבחר בפלאזמה כגון LG 50PJ560 או 50PJ350 או סמסונג 50C450 או פנסוניק 50X20 (מתומחרת קצת גבוהה).