האם בעיות הקליטה של אזור תל-אביב נפתרו?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש רק דבר אחד בטוח....
איפה אתה גר?
אני יכול להגיד לך שברחוב מזא"ה עם אנטנה בסיסית - בתוך הבית יש לי קליטה סבבה בלי בעיות.
מאיפה אתה בת"א?
איפה אתה גר?
אני יכול להגיד לך שברחוב מזא"ה עם אנטנה בסיסית - בתוך הבית יש לי קליטה סבבה בלי בעיות.
מאיפה אתה בת"א?
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אפשר לקנות בביטחה.
95% סיכוי שתקלוט בת"א עם אנטנה פנימית, בתנאי שתהיה לך אנטנה טובה.
חפש פה בפורום (למעלה בשורת החיפוש) שירשורים בנושא "אנטנה פנימית", וקרא אותם.
(חבל לפתוח שירשור חדש).
95% סיכוי שתקלוט בת"א עם אנטנה פנימית, בתנאי שתהיה לך אנטנה טובה.
חפש פה בפורום (למעלה בשורת החיפוש) שירשורים בנושא "אנטנה פנימית", וקרא אותם.
(חבל לפתוח שירשור חדש).
- dvb-acavish
- חבר ותיק

באיזור של בוגרשוב יש קליטה מצויינת.
לך על זה.
לך על זה.
למיטב הבנתי, זה תלוי מאוד בצפיפות הבנייה ובקומה. עשיתי פעמיים ניסוי אצל חבר שגר באיזור דיזנגוף-פרישמן - עם תחילת השידורים, כשאצלי בר"ג הקליטה כבר היתה טובה, ואח"כ לאחר סיום פרישת המשדרונים, והכי הרבה שהגענו זה שיש קליטה עם האנטנה הבסיסית כשהיא נמצאת ממוגנטת לחבל הכביסה בחלק הכי רחוק שלו (והוא יחסית מתרחק מהקיר). בכל נקודה אחרת בדירה לא היתה שום קליטה בכלל. מה שכן, הוא גר בקומה ראשונה, וכל הבניינים מסביב הם של 3-4 קומות.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

אם אתה קורא לאנטנה הפיצפונית הזו (הממוגנטת) שמקבלים עם הדונגל - "אנטנה",rn23 כתב:למיטב הבנתי, זה תלוי מאוד בצפיפות הבנייה ובקומה. עשיתי פעמיים ניסוי אצל חבר שגר באיזור דיזנגוף-פרישמן - עם תחילת השידורים, כשאצלי בר"ג הקליטה כבר היתה טובה, ואח"כ לאחר סיום פרישת המשדרונים, והכי הרבה שהגענו זה שיש קליטה עם האנטנה הבסיסית כשהיא נמצאת ממוגנטת לחבל הכביסה בחלק הכי רחוק שלו (והוא יחסית מתרחק מהקיר). בכל נקודה אחרת בדירה לא היתה שום קליטה בכלל. מה שכן, הוא גר בקומה ראשונה, וכל הבניינים מסביב הם של 3-4 קומות....
או לכל אנטנה פיצפונית צ'יקומוקית אחרת, אז ברור שיהיו לך תהיות לגבי הקליטה באיזורך.
לך על אנטנה טובה (אם אתה משתמש בדונגל USB אז תצטרך לקנות מתאם RF MCX ב- EBAY), וזהו.
יש פה בפורום המון דיונים אחרים בנושא אנטנה טובה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
dvb-acavish,
עם כל הכבוד (ואחרי השרשורים שלך, אני בהחלט מעריך את הידע שלך בתחום), הייתי מסייג קצת את התגובות שלך שמופיעות בכל שרשור DVB.
נכון, האנטנות (ללא מרכאות) המסופקות עם ממירי ה DVB אינן אנטנות מקצועיות, מוגברות או מתוכננות (אופטימלית או כלל), אבל עבור הרוב המוחלט של המשתמשים הן מספקות תמורה טובה מאוד - ואין צורך לחפש אנטנות חלופיות, מתאמים וכו'.
עם כל הכבוד (ואחרי השרשורים שלך, אני בהחלט מעריך את הידע שלך בתחום), הייתי מסייג קצת את התגובות שלך שמופיעות בכל שרשור DVB.
נכון, האנטנות (ללא מרכאות) המסופקות עם ממירי ה DVB אינן אנטנות מקצועיות, מוגברות או מתוכננות (אופטימלית או כלל), אבל עבור הרוב המוחלט של המשתמשים הן מספקות תמורה טובה מאוד - ואין צורך לחפש אנטנות חלופיות, מתאמים וכו'.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אורי - הוא התייחס לבחור לפניו - שהציג את המצב כאילו שיש לו בעיות קליטה.