איכות צפיה ירודה דרך DVD
-
x-dream
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 227
- שם מלא: Uri
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
שלום,
משתמש בדיוידי פשוט מאוד ( PILOT PIL833VK )
עם כבל HDMI זול מאוד ( קראתי באחת ההודעות בפורום שבגלל שהאות דיגיטאלי אין משמעות לאיכות הכבל).
אני רואה תמונה באיכות גרועה - כלומר התמונה כאילו עשויה מכדוריות קטנטנות וזה מוריד מאיכות התמונה
האם הבעיה בכבל או בדיוידי ?
תודה על עזרתכם
משתמש בדיוידי פשוט מאוד ( PILOT PIL833VK )
עם כבל HDMI זול מאוד ( קראתי באחת ההודעות בפורום שבגלל שהאות דיגיטאלי אין משמעות לאיכות הכבל).
אני רואה תמונה באיכות גרועה - כלומר התמונה כאילו עשויה מכדוריות קטנטנות וזה מוריד מאיכות התמונה
האם הבעיה בכבל או בדיוידי ?
תודה על עזרתכם
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
איכות הכבל לא משפיעה על איכות התמונה, אבל בכבלים ארוכים, יש סיכוי שכבל פשוט פשוט לא יעבוד.
לגבי איכות התמונה, בדוק איפה מתבצע עיבוד הוידאו, הסקיילינג, אם הוא נעשה דרך הDVD הייתי מנסה לבטל את עיבוד הוידאו בDVD (בכ"ז זה פיילוט) ומאפשר לטלויזיה לבצע את העיבוד.
לגבי איכות התמונה, בדוק איפה מתבצע עיבוד הוידאו, הסקיילינג, אם הוא נעשה דרך הDVD הייתי מנסה לבטל את עיבוד הוידאו בDVD (בכ"ז זה פיילוט) ומאפשר לטלויזיה לבצע את העיבוד.
-
x-dream
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 227
- שם מלא: Uri
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
הדבר היחיד שראיתי שמכוייל בדיוידי הוא הרזולוציה ( 1080P ומטה......) שאפשר לכוון
אני חושב לעצמי: האם DVD לילדים או סרטים בפורמט דיוויקס לא באיכות משהו כדאי להוריד את הרזולוציה ולכמה ?
האם זה יפתור את הבעיה או שצריך תמיד להשאיר את הדיוידי ב- 1080P כמו שהמסך שלי מקבל ?
אני חושב לעצמי: האם DVD לילדים או סרטים בפורמט דיוויקס לא באיכות משהו כדאי להוריד את הרזולוציה ולכמה ?
האם זה יפתור את הבעיה או שצריך תמיד להשאיר את הדיוידי ב- 1080P כמו שהמסך שלי מקבל ?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
x-dreamx-dream כתב:הדבר היחיד שראיתי שמכוייל בדיוידי הוא הרזולוציה ( 1080P ומטה......) שאפשר לכוון
האם זה יפתור את הבעיה או שצריך תמיד להשאיר את הדיוידי ב- 1080P כמו שהמסך שלי מקבל ?...
כוון את הרזולוצייה בדיוידי ל 576i תקבל איכות תמונה .איכותית יותר .
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
במקרה כזה המסך ימיר את התמונה לרזולוצייה הטבעית של המסך וגם במקרה כזה תקבל איכות תמונה ירודה.9000es כתב:כוון את הרזולוצייה בדיוידי ל 576i תקבל איכות תמונה .איכותית יותר ....
זה מה שקורה כאשר מנגנים קובץ שמוקלט ב480 ברזולוציית 1080, סוג של זום דיגיטאלי.
מה לעשות עם זה? שום דבר, להתרגל.