טלויזיה לסלון, 37 - אשמח לעזרה לפני שאני משתגע...
שלום לכולם,
אני מחפש טלויזיה בגודל 37 לסלון, שתחליף טלויזיה של סוני גודל 29 בת 450 שנה שיש לי והתפגרה לאחרונה.
מאילוצי מקום (יש גומחה ייעודית לטלויזיה) הגודל המקסימלי הוא כנראה 37 .
המרחק בין הטלויזיה לנקודות הצפיה בסלון הוא בערך 2-2.5 מטר, הסלון די מואר במשך היום.
אני כנראה אקח חבילת HD מהוט (זה בא יחד עם הטריפל), אני מתכוון לחבר לטלויזיה ps3 וגם איזה וידאו/DVD מצ'וקמק שיש לי בו הילדים רואים סרטים.
ייתכן ובהמשך אתקין גם מחשב בסלון (במקום ה DVD והוידאו).
הייתי שמח אם לטלויזיה יהיה חיבור USB כדי שאוכל להקרין את הסרטים לילדים משם ואז להיפטר מה DVD והוידאו.
בגדול, אנחנו לא צופים הרבה בטלויזיה, אין לנו דרישות יוצאות דופן לאיכות - רוצים להנות מאיכות טובה ואם כבר מחברים את ה PS3, אז שתהיה איכות טובה.
ביקרתי בכמה חנויות של מכשירי חשמל, ויצאתי מבולבל לגמרי, LCD פלסמה, זה יותר טוב , בהוא יש סכנת צריבה (??), זה full HD, השני HD ready (עד עכשיו לא הבנתי מה ההבדל) - בקיצור, אין לי מושג מה עושים.
ע ז ר ה ?
אני מחפש טלויזיה בגודל 37 לסלון, שתחליף טלויזיה של סוני גודל 29 בת 450 שנה שיש לי והתפגרה לאחרונה.
מאילוצי מקום (יש גומחה ייעודית לטלויזיה) הגודל המקסימלי הוא כנראה 37 .
המרחק בין הטלויזיה לנקודות הצפיה בסלון הוא בערך 2-2.5 מטר, הסלון די מואר במשך היום.
אני כנראה אקח חבילת HD מהוט (זה בא יחד עם הטריפל), אני מתכוון לחבר לטלויזיה ps3 וגם איזה וידאו/DVD מצ'וקמק שיש לי בו הילדים רואים סרטים.
ייתכן ובהמשך אתקין גם מחשב בסלון (במקום ה DVD והוידאו).
הייתי שמח אם לטלויזיה יהיה חיבור USB כדי שאוכל להקרין את הסרטים לילדים משם ואז להיפטר מה DVD והוידאו.
בגדול, אנחנו לא צופים הרבה בטלויזיה, אין לנו דרישות יוצאות דופן לאיכות - רוצים להנות מאיכות טובה ואם כבר מחברים את ה PS3, אז שתהיה איכות טובה.
ביקרתי בכמה חנויות של מכשירי חשמל, ויצאתי מבולבל לגמרי, LCD פלסמה, זה יותר טוב , בהוא יש סכנת צריבה (??), זה full HD, השני HD ready (עד עכשיו לא הבנתי מה ההבדל) - בקיצור, אין לי מושג מה עושים.
ע ז ר ה ?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שנבוב
לגבי מסך פלזמה . אין לך מה לחפש מיכוון שמסכי פלזמה מתחילים בגודל 42 אינצ' .
לגבי מסך LCD בגודל 37 אינצ' . יש לך מספיק דגמים איכותיים . על כל מקרה מדוד בדיוק את גודל הנישה שיש לך .
במידה ותוכל להכניס מסך בגודל 40 אינצ' תהנה יותר .
לגבי מסך פלזמה . אין לך מה לחפש מיכוון שמסכי פלזמה מתחילים בגודל 42 אינצ' .
לגבי מסך LCD בגודל 37 אינצ' . יש לך מספיק דגמים איכותיים . על כל מקרה מדוד בדיוק את גודל הנישה שיש לך .
במידה ותוכל להכניס מסך בגודל 40 אינצ' תהנה יותר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
יש מסכי LCD ברזולוציה FHD ו-HDR וזה תקף גם למסכי פלאזמה.שנבוב כתב:...., זה full HD, השני HD ready (עד עכשיו לא הבנתי מה ההבדל) - בקיצור, אין לי מושג מה עושים.
ע ז ר ה ?...
FHD - הכוונה לרזולוציה של 1920X1080.
HDR - הכוונה לרזולוציה של 1280X720 (יכול להיות גם 1360X768 בפלאזמות).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
גם ב-LCD רזולוציית HDR היא בד"כ 1360 על 768.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
טלויזיה לסלון, 37 - אשמח לעזרה לפני שאני משתגע...
התקציב הוא סדר גודל של 4000-5000 ש"ח
ממה שראיתי, טלויזיות של LG וסמסונג זה בערך 3500 ש"ח, סוני הציעו לי ב 5100 ומייד ירדו ל 4100 , כך שאני מבין שזו הסביבה.
עד עכשיו תמיד קניתי סוני, השאלה אם יש סיבה להמשיך בזה.
יש למישהו המלצות ספציפיות יותר ? יצרן מועדף ?
תודה
ממה שראיתי, טלויזיות של LG וסמסונג זה בערך 3500 ש"ח, סוני הציעו לי ב 5100 ומייד ירדו ל 4100 , כך שאני מבין שזו הסביבה.
עד עכשיו תמיד קניתי סוני, השאלה אם יש סיבה להמשיך בזה.
יש למישהו המלצות ספציפיות יותר ? יצרן מועדף ?
תודה