נשרפה לי המנורה במקרן.
שהתחלתי לחפש לרכוש נורה חדשה נתקלתי במספר בעיות אודה לכם את תסבירו לי את ההבדלים.
1- נורה חלופית (OEM) לעומת נורה מקורית ? - אני הולך לרכוש מחו"ל ההבדל הוא 60 דולר.
2- נורה עם בית נורה ונורה בלי בית נורה ? - אני אמור להלחים בעצמי את הנורה לבית ? ההבדל הוא 40 דולר.
החלפת נורה למקרן PLV-Z3
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. נורה חליפית היא נורה שמתאימה למקרן שלך אבל לא יוצרה ע״י היצרן המקורי. כמו בחלפים לא מקוריים לרכב, זה יכול להיות אף טוב יותר מהמקורי, אבל סביר להניח שלא.
2. החלפת מנורה במקרן, כשהיא באה עם הבית מנורה , זה עיניין של שתי דקות- פתיחת בורג, פתיחת דלת, ניתוק מחבר, שליפה של המנורה עם הבית שלה והכנסה של החדשה.
קניית הנורה בלבד דורשת ידע בפירוק בית המנורה ולעיתים הלחמה או הברגה של הנורה. הנורות הללו עדינות מאוד ודומות בהתנהגות לנורות הלוגן, כך שכל הטיפול בהן צריך להיעשות מאוד בזהירות.
2. החלפת מנורה במקרן, כשהיא באה עם הבית מנורה , זה עיניין של שתי דקות- פתיחת בורג, פתיחת דלת, ניתוק מחבר, שליפה של המנורה עם הבית שלה והכנסה של החדשה.
קניית הנורה בלבד דורשת ידע בפירוק בית המנורה ולעיתים הלחמה או הברגה של הנורה. הנורות הללו עדינות מאוד ודומות בהתנהגות לנורות הלוגן, כך שכל הטיפול בהן צריך להיעשות מאוד בזהירות.