אפל הוציאה גירסאת חומרה חדשה לאייפון 4 בשקט בשקט?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5374 פעמים
לקוח אפל בארה"ב שסבל מבעית הקליטה המפורסמת וכן מבעיית סנסור הקירבה (שגורם לכך שהטלפון לא יזהה כשהוא קרוב לפנים - מה שיכול לגרום להפעלה בטעות של כפתורים כגון ה-MUTE) הגיע לחנות אפל להתלונן.
גיזמודו מדווחים שהחברה זיהתה שיש בעיה ספציפית במכשיר שלו (מתברר שכל תקלה משמעותית פרט לבעיית הקליטה גורמת להם להחליף את המכשיר מיידית...)
אותו לקוח מדווח שהמכשיר אינו זהה למכשיר שהיה לו קודם לכן. המסגרת השחורה סביב המסך פחות שחורה לטענתו. לפני כן הוא לא היה יכול לזהות בשמש למשל את הסנסורים השונים על המסך של המכשיר, בעוד שעכשיו הוא יכול. בנוסף, אותו לקוח טוען שהמסגרת מתכת סביב המכשיר מרגישה שונה - פחות מבריקה ויותר "פלסטיקית". הוא עדיין רואה בעיית קליטה קלה מאוד, אבל לא בסדר גודל שהיה לו לפני כן.
השמועה כרגע מדברת על כך שאפל הוסיפה ציפוי כלשהו למסגרת המתכת ושיתכן שהציפוי השחור מתחת למסך חסמה יותר מדי את הסנסורים - מה שגרם לתופעת חוסר זיהוי הקרבה.
גיזמודו מדווחים שהחברה זיהתה שיש בעיה ספציפית במכשיר שלו (מתברר שכל תקלה משמעותית פרט לבעיית הקליטה גורמת להם להחליף את המכשיר מיידית...)
אותו לקוח מדווח שהמכשיר אינו זהה למכשיר שהיה לו קודם לכן. המסגרת השחורה סביב המסך פחות שחורה לטענתו. לפני כן הוא לא היה יכול לזהות בשמש למשל את הסנסורים השונים על המסך של המכשיר, בעוד שעכשיו הוא יכול. בנוסף, אותו לקוח טוען שהמסגרת מתכת סביב המכשיר מרגישה שונה - פחות מבריקה ויותר "פלסטיקית". הוא עדיין רואה בעיית קליטה קלה מאוד, אבל לא בסדר גודל שהיה לו לפני כן.
השמועה כרגע מדברת על כך שאפל הוסיפה ציפוי כלשהו למסגרת המתכת ושיתכן שהציפוי השחור מתחת למסך חסמה יותר מדי את הסנסורים - מה שגרם לתופעת חוסר זיהוי הקרבה.
אולי הציבור בכל זאת לא מטומטם....אתר גלובס כתב:הביקורות הקשות על iPhone 4 מדרדרות את מניית אפל 2.5%
מגזין הצרכנות המוביל "קונסומר ריפורטס" פירסם ביקורת צוננת על המכשיר בה המליץ שלא לרכוש אותו ■ מומחי טכנולוגיה בארה"ב טוענים: "החברה עשוייה לאסוף את המכשירים לבדיקה"...
http://blogs.consumerreports.org/electr ... ponds.html
http://www.globes.co.il/news/article.as ... echMusafHP
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מעניין איך המכשיר ימכר בארץ ומה זה יגיד על ה"ציבור"osherov כתב:אולי הציבור בכל זאת לא מטומטם....אתר גלובס כתב:הביקורות הקשות על iPhone 4 מדרדרות את מניית אפל 2.5%
מגזין הצרכנות המוביל "קונסומר ריפורטס" פירסם ביקורת צוננת על המכשיר בה המליץ שלא לרכוש אותו ■ מומחי טכנולוגיה בארה"ב טוענים: "החברה עשוייה לאסוף את המכשירים לבדיקה"...
http://blogs.consumerreports.org/electr ... ponds.html
http://www.globes.co.il/news/article.as ... echMusafHP...
Need more cowbell
באויר יש תחושה של recall לכל מכשירי האייפון 4!
אני לא רואה שום דרך אחרת שתוציא את אפל מהסאגה הזאת
אני לא רואה שום דרך אחרת שתוציא את אפל מהסאגה הזאת
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5374 פעמים
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
מבצע החזרה לאייפון 4? לא כל כך מהר
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3919878,00.html
אני מסכים.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3919878,00.html
אני מסכים.
שי
Shayosef,
ואני לא מסכים.
האנליסטים לדעתי אולי מבינים בהערכות שווי, גם זה בספק, אבל בטח לא בשיווק.
אני חושב שלאפל לא תהיה ברירה אלא לאסוף את המכשירים.
אם היא לא תודיע שהיא תיקנה את הבעיה מבחינת הקונים הפוטנציאלים, המכשיר עדיין בעייתי ולכן לא יקנו אותו.
אם היא תודיע שהיא תיקנה את הבעיה, אזי יש לאסוף את המכשירים התקולים.
ואני לא מסכים.
האנליסטים לדעתי אולי מבינים בהערכות שווי, גם זה בספק, אבל בטח לא בשיווק.
אני חושב שלאפל לא תהיה ברירה אלא לאסוף את המכשירים.
אם היא לא תודיע שהיא תיקנה את הבעיה מבחינת הקונים הפוטנציאלים, המכשיר עדיין בעייתי ולכן לא יקנו אותו.
אם היא תודיע שהיא תיקנה את הבעיה, אזי יש לאסוף את המכשירים התקולים.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
לדעתי אתה תופתע מכמה זה לא מעניין/מפריע לרוב הגדול של המשתמשים, פשוט זה אחלה סיפור וכולם חוגגים שסוף סוף יש ״קייס״ כלשהו על אפל שהאפילה על השוק ואף על התעשיה כולה.
זה פשוט ״עסיסי״ וכיף לדוש בזה אבל בסוף היום המשתמשים קיבלו מכשירים טובים מאוד ביחס לשוק והבעיה המתוארת לא שלחה רבים להחליף את מכשירהם.
אבל זכותך לא להסכים.
זה פשוט ״עסיסי״ וכיף לדוש בזה אבל בסוף היום המשתמשים קיבלו מכשירים טובים מאוד ביחס לשוק והבעיה המתוארת לא שלחה רבים להחליף את מכשירהם.
אבל זכותך לא להסכים.
שי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Shayosef,
לאפל יש שתי דרכים להתמודד עם זה:
1. לא להודות שיש בעייה יחודית לאייפון 4 שדורשת טיפול (זה האופצייה שאפל עד היום בחרו בה)
2. להודות שיש בעיה גורפת בקליטה של כל המכשירים
אם אפל ממשיכים לדבוק בגירסה הראשונה, הם יעשו טעות גדולה מאוד. מכיוון שזה כבר הפך להיות נושא היום שם, זה הגיע לכל מהדורת החדשות בארה"ב (ובעולם כולו) וזה כבר לא סתאם משהו שקיים רק באתרי רשת מתמחים שבאמת לא מענינים את הרוכש הפונטיציאלי הממוצע. כל תושב בארה"ב כבר שמע על הבעייה וכל אדם שרכש את המכשיר, בטוח ביצע בדיקה עצמית כדי לראות האם באמת החזקה "לא נכונה" שלו יוצרת בעייה. קשה לי לראות את אפל יורים לעצמם ברגל והולכים נגד כל העולם בעניין הזה (יש יותר מידי "אנשים" שיחכו להם בפינה כדי להיכנס בהם יומם ולילה במקרה כזה)
מכאן אני מסיק שהם יבחרו באופצייה 2 ויודו שישנה בעייה "קלה" בקליטה.....ברגע שזה יתרחש, אני לא רואה דרך שאפל תצליח להימנע מ recall יזום שלה או מ recall שבית משפט ייזום בשבילה.....לחלק כיסוים לכל רוכש אייפון לדעתי לא יספיק להם הפעם.....
לאפל יש שתי דרכים להתמודד עם זה:
1. לא להודות שיש בעייה יחודית לאייפון 4 שדורשת טיפול (זה האופצייה שאפל עד היום בחרו בה)
2. להודות שיש בעיה גורפת בקליטה של כל המכשירים
אם אפל ממשיכים לדבוק בגירסה הראשונה, הם יעשו טעות גדולה מאוד. מכיוון שזה כבר הפך להיות נושא היום שם, זה הגיע לכל מהדורת החדשות בארה"ב (ובעולם כולו) וזה כבר לא סתאם משהו שקיים רק באתרי רשת מתמחים שבאמת לא מענינים את הרוכש הפונטיציאלי הממוצע. כל תושב בארה"ב כבר שמע על הבעייה וכל אדם שרכש את המכשיר, בטוח ביצע בדיקה עצמית כדי לראות האם באמת החזקה "לא נכונה" שלו יוצרת בעייה. קשה לי לראות את אפל יורים לעצמם ברגל והולכים נגד כל העולם בעניין הזה (יש יותר מידי "אנשים" שיחכו להם בפינה כדי להיכנס בהם יומם ולילה במקרה כזה)
מכאן אני מסיק שהם יבחרו באופצייה 2 ויודו שישנה בעייה "קלה" בקליטה.....ברגע שזה יתרחש, אני לא רואה דרך שאפל תצליח להימנע מ recall יזום שלה או מ recall שבית משפט ייזום בשבילה.....לחלק כיסוים לכל רוכש אייפון לדעתי לא יספיק להם הפעם.....
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
הוא יאמרMartinHSabag כתב:ביום שישי הקרוב בשעה 10:00 בבוקר, שעון PT, אפל תכנס מסיבת עיתונאים מיוחדת בנושא האייפון4.
יאללה, הימורים מה ג׳ובס יגיד.......
שנערכה בדיקה מקיפה שגילתה:
רק אנשים בעלי IQ נמוך חוו בעיות קליטה
אנשים ממש דבילים גם חוו התלקחות במכשיר.
והוא יקרא לכל נאמני אפל להמשיך ולרכוש את חווית השימוש הטובה בעולם
כי הם לא שייכים לקבוצות שמוזכרות מעלה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אם צריך להמר, אז לא יהיה Recall, וידברו יותר על שיחרור גרסה 4.1.
במקרה הטוב, יתנו את הבאמפר למי שיש בעיה (תוך הוכחה שאכן יש בעיה).
אבל זה כמובן הימור, וסטיב יכול לעשות מה שבא לו, גם Mass Recall.
במקרה הטוב, יתנו את הבאמפר למי שיש בעיה (תוך הוכחה שאכן יש בעיה).
אבל זה כמובן הימור, וסטיב יכול לעשות מה שבא לו, גם Mass Recall.
לא מאמין שג'ובס יהיה זה שיקרא לכולם לבוא ולתקן את המכשיר שלהם. אותי בעיקר מעניין זה האם אפל יודו סוף-סוף שיש בעיה ומה יהיה ההסבר שלהם לגבי זה שעד עכשיו הם המציאו כל מיני סיבות מוזרות לתופעה הזאת (תחזיקו את המכשיר אחרת, בעיית תוכנה בהצגת הסטוס על ה bar וכו). במידה והם יודו שיש בעייה אני לא רואה דרך שלהם להתחמק מהחובה לתקן מכשיר לכל מי שיהיה מעוניין בכך! (ייתכן שזה לא יהיה בדרך של recall רישמי וגורף)
יגיע אדם למרכז שירות שלהם ויגיד להם שהוא הגיע לתקן את המכשיר שלו עקב הבעייה שהם, אפל, יצרו והודו בכך ואתם חושבים שהם יוכלו לענות לו "לא....לא מוכנים לתקן את זה, קח כיסוי למכשיר ולך מפה!".........זה פשוט לא יצליח להם. על אחת כמה וכמה זה יהיה להם קשה להתעלם מזה, אם הם גם יוציאו עכשיו גירסת מכשיר מעודכנת המתקנת את הבעייה ותימכר לכל הרוכשים החדשים.
יגיע אדם למרכז שירות שלהם ויגיד להם שהוא הגיע לתקן את המכשיר שלו עקב הבעייה שהם, אפל, יצרו והודו בכך ואתם חושבים שהם יוכלו לענות לו "לא....לא מוכנים לתקן את זה, קח כיסוי למכשיר ולך מפה!".........זה פשוט לא יצליח להם. על אחת כמה וכמה זה יהיה להם קשה להתעלם מזה, אם הם גם יוציאו עכשיו גירסת מכשיר מעודכנת המתקנת את הבעייה ותימכר לכל הרוכשים החדשים.