המלצה לכרטיס טלוויזיה
שלום,
אני מחפש כרטיס טלוויזיה כדי לחבר את הממיר למחשב.
היה לי כרטיס HAUPPAUGE PVR150MCE שעל פניו הוא הדיל הכי סביר שיש אבל מבחינתי הוא סבל משתי מגרעות ענקיות. הראשונה היא הבאג של WIN 64 BIT+ 4GB RAM שאילצה אותי להקטין את הזכרון של המחשב כדי להפעיל אותו בצורה תקינה, והשנייה היא שלאחר שעברת ל-WIN7 האשף של המדיה סנטר לא אפשר לי להגדיר את הכרטיס מכניסת הCOMPOSITE כי משום מה WIN7 נתקל בבעיית זיהוי חומרת IR שהיא בעיה חוזרת שאף אחד מהחצאי פתרונות שקיימים ברשת לא עזר לי איתה. כך שנתקעתי עם כרטיס שמכריח אותי לקלוט שידורים באיכות עלובה ב-RF ולצמצם את הזכרון של המחשב. על הפנים.
אני מחפש כרטיס באותו סגנון, כרטיס שמקבל גם RF וגם COMPOSITE, מקודד בחומרה, פשוט ואיכותי ורצוי עם קיט של שלט ומשדר IR. וחשוב מאוד שיהיה אמין ולא יהיו לו שום בעיות תאימות עם WIN7 או עם זכרון גדול.
מחכה להמלצות...
אני מחפש כרטיס טלוויזיה כדי לחבר את הממיר למחשב.
היה לי כרטיס HAUPPAUGE PVR150MCE שעל פניו הוא הדיל הכי סביר שיש אבל מבחינתי הוא סבל משתי מגרעות ענקיות. הראשונה היא הבאג של WIN 64 BIT+ 4GB RAM שאילצה אותי להקטין את הזכרון של המחשב כדי להפעיל אותו בצורה תקינה, והשנייה היא שלאחר שעברת ל-WIN7 האשף של המדיה סנטר לא אפשר לי להגדיר את הכרטיס מכניסת הCOMPOSITE כי משום מה WIN7 נתקל בבעיית זיהוי חומרת IR שהיא בעיה חוזרת שאף אחד מהחצאי פתרונות שקיימים ברשת לא עזר לי איתה. כך שנתקעתי עם כרטיס שמכריח אותי לקלוט שידורים באיכות עלובה ב-RF ולצמצם את הזכרון של המחשב. על הפנים.
אני מחפש כרטיס באותו סגנון, כרטיס שמקבל גם RF וגם COMPOSITE, מקודד בחומרה, פשוט ואיכותי ורצוי עם קיט של שלט ומשדר IR. וחשוב מאוד שיהיה אמין ולא יהיו לו שום בעיות תאימות עם WIN7 או עם זכרון גדול.
מחכה להמלצות...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הבעייה שתיארת עם זיהוי חומרת ה-IR לא קשורה לכרטיס עצמו, אלא לזה שלא חיברת כמו שצריך את ערכת ה-IR (חיבור USB) ואת ה-IR Blaster המגיע איתה.
יש את ה-HVR1700MCE של Hauppauge שהוא עם קידוד חומרה כמו ה-PVR150MCE ונתמך באופן מלא ב-64 ביט. תוודא שאתה מקבל ערכת IR מלאה (כולל IR Blaster) במעמד הקנייה.
יש את ה-HVR1700MCE של Hauppauge שהוא עם קידוד חומרה כמו ה-PVR150MCE ונתמך באופן מלא ב-64 ביט. תוודא שאתה מקבל ערכת IR מלאה (כולל IR Blaster) במעמד הקנייה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה.
לגבי ה-IR BLASTER ? מה בדיקו יכול להיות שחיברתי לא נכון ?
אני מתמודד עם הבעיה הזו כבר המון זמן וניסיתי כל פתרון אפשרי שקיים ברשת לבעיה הזו ושום דבר לא עובד. ההתקנים מחוברים פיסית כמו זצריך וגם מזוהים כמו שצריך במערכת ההפעלה ורק בשלב של האשף ההגדרות בתוך המדיה סנטר הו נותן את החיווי השגוי הזה על כךל שהם לא מחוברים.
לגבי ה-IR BLASTER ? מה בדיקו יכול להיות שחיברתי לא נכון ?
אני מתמודד עם הבעיה הזו כבר המון זמן וניסיתי כל פתרון אפשרי שקיים ברשת לבעיה הזו ושום דבר לא עובד. ההתקנים מחוברים פיסית כמו זצריך וגם מזוהים כמו שצריך במערכת ההפעלה ורק בשלב של האשף ההגדרות בתוך המדיה סנטר הו נותן את החיווי השגוי הזה על כךל שהם לא מחוברים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

את ה-IR Blaster עצמו חיברת (חוט עם תקע 2.5 מ"מ קטן בקצהו, לא USB, ובקצהו השני נורית IR)? תסתכל בעמוד הראשון של המדריך לחיבור והגדרה של ממיר הוט/יס בויסטה מדיה סנטר בשרשור המדריכים בראש הפורום להסברים ותמונות.
בוודאי שחיברתי, אני כבר הרבה אחרי זה. זו בעיה מוכרת ואין לה פתרון. עברתי בכל פורום במרחבי האינטרנט. י שכאלה שהתגברו על זה עם דרייבר וירטואלי, יש כאלה שהצליחו לדלג על השלב הזה באמצעות חיבור תקע נוסף סתמי בשקע השני של הבלאסטר ואז האשף נתן להם להתקדם הלאה, אבל אצלי הוא ממשיך לדווח שהוא לא מזהה את חומרת האינפרא אדום, למרות שהמקלט בוודאות עוזב כי השלט עצמו מתפקד ושולט בתוכנה.
יש בעיה נוספת עם ה- PVR150.
תחת WINDOWS רואים בו הרבה פחות טוב מהמקור (הבנתי שב LINUX רואים בו מצויין).
האם ב HVR1700 רואים טוב יותר מ PVR150?
תחת WINDOWS רואים בו הרבה פחות טוב מהמקור (הבנתי שב LINUX רואים בו מצויין).
האם ב HVR1700 רואים טוב יותר מ PVR150?
One pill makes you larger and one pill makes you small
And the ones that mother gives you don't do anything at all. Go ask Alice when she's ten feet tall
And the ones that mother gives you don't do anything at all. Go ask Alice when she's ten feet tall
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אז תעבוד עם GBPVR. התוכנה הזו לא מחייבת שה-IR Blaster יעבוד. יש גם מדריך התקנה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ייתכן שערכת ה-MCE IR שלך תקולה. נסה לבדוק בחנות אם אפשר להחליף אותה.