המלצה לכרטיס טלוויזיה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
liorteler פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,

אני מחפש כרטיס טלוויזיה כדי לחבר את הממיר למחשב.

היה לי כרטיס HAUPPAUGE PVR150MCE שעל פניו הוא הדיל הכי סביר שיש אבל מבחינתי הוא סבל משתי מגרעות ענקיות. הראשונה היא הבאג של WIN 64 BIT+ 4GB RAM שאילצה אותי להקטין את הזכרון של המחשב כדי להפעיל אותו בצורה תקינה, והשנייה היא שלאחר שעברת ל-WIN7 האשף של המדיה סנטר לא אפשר לי להגדיר את הכרטיס מכניסת הCOMPOSITE כי משום מה WIN7 נתקל בבעיית זיהוי חומרת IR שהיא בעיה חוזרת שאף אחד מהחצאי פתרונות שקיימים ברשת לא עזר לי איתה. כך שנתקעתי עם כרטיס שמכריח אותי לקלוט שידורים באיכות עלובה ב-RF ולצמצם את הזכרון של המחשב. על הפנים.

אני מחפש כרטיס באותו סגנון, כרטיס שמקבל גם RF וגם COMPOSITE, מקודד בחומרה, פשוט ואיכותי ורצוי עם קיט של שלט ומשדר IR. וחשוב מאוד שיהיה אמין ולא יהיו לו שום בעיות תאימות עם WIN7 או עם זכרון גדול.

מחכה להמלצות...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

הבעייה שתיארת עם זיהוי חומרת ה-IR לא קשורה לכרטיס עצמו, אלא לזה שלא חיברת כמו שצריך את ערכת ה-IR (חיבור USB) ואת ה-IR Blaster המגיע איתה.

יש את ה-HVR1700MCE של Hauppauge שהוא עם קידוד חומרה כמו ה-PVR150MCE ונתמך באופן מלא ב-64 ביט. תוודא שאתה מקבל ערכת IR מלאה (כולל IR Blaster) במעמד הקנייה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

liorteler פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

תודה.

לגבי ה-IR BLASTER ? מה בדיקו יכול להיות שחיברתי לא נכון ?

אני מתמודד עם הבעיה הזו כבר המון זמן וניסיתי כל פתרון אפשרי שקיים ברשת לבעיה הזו ושום דבר לא עובד. ההתקנים מחוברים פיסית כמו זצריך וגם מזוהים כמו שצריך במערכת ההפעלה ורק בשלב של האשף ההגדרות בתוך המדיה סנטר הו נותן את החיווי השגוי הזה על כךל שהם לא מחוברים.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

את ה-IR Blaster עצמו חיברת (חוט עם תקע 2.5 מ"מ קטן בקצהו, לא USB, ובקצהו השני נורית IR)? תסתכל בעמוד הראשון של המדריך לחיבור והגדרה של ממיר הוט/יס בויסטה מדיה סנטר בשרשור המדריכים בראש הפורום להסברים ותמונות.

liorteler פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

בוודאי שחיברתי, אני כבר הרבה אחרי זה. זו בעיה מוכרת ואין לה פתרון. עברתי בכל פורום במרחבי האינטרנט. י שכאלה שהתגברו על זה עם דרייבר וירטואלי, יש כאלה שהצליחו לדלג על השלב הזה באמצעות חיבור תקע נוסף סתמי בשקע השני של הבלאסטר ואז האשף נתן להם להתקדם הלאה, אבל אצלי הוא ממשיך לדווח שהוא לא מזהה את חומרת האינפרא אדום, למרות שהמקלט בוודאות עוזב כי השלט עצמו מתפקד ושולט בתוכנה.

mshai
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

יש בעיה נוספת עם ה- PVR150.

תחת WINDOWS רואים בו הרבה פחות טוב מהמקור (הבנתי שב LINUX רואים בו מצויין).

האם ב HVR1700 רואים טוב יותר מ PVR150?
One pill makes you larger and one pill makes you small
And the ones that mother gives you don't do anything at all. Go ask Alice when she's ten feet tall

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #7 

אז תעבוד עם GBPVR. התוכנה הזו לא מחייבת שה-IR Blaster יעבוד. יש גם מדריך התקנה.

liorteler פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

סתם בא לי על המדיה סנטר המקורי. הוא הרבה יותר נעים לעין וידידותי. לפחות לטעמי. חשוב לי גם העברית המלאה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #9 

ייתכן שערכת ה-MCE IR שלך תקולה. נסה לבדוק בחנות אם אפשר להחליף אותה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”