גיליתי שיש לי MCE מתחת לאף..
אז ככה... לאחר התעסקויות בלתי נגמרות קניתי את המחשב הבא:
i7 core 930
windows 7 ultimate
6 gb זיכרון
HD 5830
HD 5570
sound blaster x--fi titnaium
dISK 1GB STAT3
PVR-150
לHD 5830 מחוברים
טלוויזיה 37" דרך HDMI
מסך LCD P2250 דרך DVIK
לHD 5570 מחוברים
e2220 דרך DVI
913b דרך VGA
דבר ראשון.
איך אני גורם למשחקים שיציגו במסך מלא בטלוויזיה? הP2250 מוגדר כמסך עיקרי והם תמיד קופצים שם.
שנית.
קניתי xgene שלט, והיה לו כפתור מעניין באמצע, אז לחצתי וקיבלתי MCE פתאום (אשכרה, מניח שאילו הייתי קורא עוד יותר הייתי מגלה את זה קודם, אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל), ככה שאני לא צריך להוריד sage.
חיברתי את הממיר yes לכניסת s-video של הpvr. ניסיתי לגרום לMCE לראות אותו, אבל הוא אמר video error, יש כאן הודעה שטרם קראתי אותה בקשר ל windows 64 bit וMCE אבל דובר שם על קפיצות.
שנית, יש לי USB-UIRT, אבל MCE רוצה גם IR reciver (כדי שיכל ללמוד פקודות לממיר מן הסתם), אבל זכור לי שusb-uirt הוא עצמו גם קולט לIR, מה עוד אני צריך (אני מניח שחיישן IR של שלט snap stream לא יעזור לי)
ואחרון, האם יש מאמר אחד על MCE שמכסה את כל מה ששאלתי?
i7 core 930
windows 7 ultimate
6 gb זיכרון
HD 5830
HD 5570
sound blaster x--fi titnaium
dISK 1GB STAT3
PVR-150
לHD 5830 מחוברים
טלוויזיה 37" דרך HDMI
מסך LCD P2250 דרך DVIK
לHD 5570 מחוברים
e2220 דרך DVI
913b דרך VGA
דבר ראשון.
איך אני גורם למשחקים שיציגו במסך מלא בטלוויזיה? הP2250 מוגדר כמסך עיקרי והם תמיד קופצים שם.
שנית.
קניתי xgene שלט, והיה לו כפתור מעניין באמצע, אז לחצתי וקיבלתי MCE פתאום (אשכרה, מניח שאילו הייתי קורא עוד יותר הייתי מגלה את זה קודם, אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל), ככה שאני לא צריך להוריד sage.
חיברתי את הממיר yes לכניסת s-video של הpvr. ניסיתי לגרום לMCE לראות אותו, אבל הוא אמר video error, יש כאן הודעה שטרם קראתי אותה בקשר ל windows 64 bit וMCE אבל דובר שם על קפיצות.
שנית, יש לי USB-UIRT, אבל MCE רוצה גם IR reciver (כדי שיכל ללמוד פקודות לממיר מן הסתם), אבל זכור לי שusb-uirt הוא עצמו גם קולט לIR, מה עוד אני צריך (אני מניח שחיישן IR של שלט snap stream לא יעזור לי)
ואחרון, האם יש מאמר אחד על MCE שמכסה את כל מה ששאלתי?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש מדריך - נקרא "חיבור והגדרת ממיר הוט/יס בויסטה מדיה סנטר". העקרון שם מאוד דומה ל-Windows 7. רק סדר התפריטים טיפה שונה.
איזה כרטיס PVR יש לך? לא ציינת... עד כמה שידוע לי, המדיה סנטר לא יודע לעבוד עם USB-UIRT אלא רק עם ערכת IR תואמת MCE.
איזה כרטיס PVR יש לך? לא ציינת... עד כמה שידוע לי, המדיה סנטר לא יודע לעבוד עם USB-UIRT אלא רק עם ערכת IR תואמת MCE.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

צודק, לא שמתי לב.
ה-PVR150, אם הוא נקנה עם סיומת MCE, אמור להיות עם ערכה כזו כלולה. האם יש לך ערכה שמתחברת ישירות לכרטיס או ערכה נפרדת עם חיבור USB? ערכה עם חיבור USB היא תואמת מדיה סנטר.
אם אין כזו, אפשר לקנות כמעט בכל חנות מחשבים, נקראת ערכת MCE IR ועולה באזור ה-150 ש"ח.
ה-PVR150, אם הוא נקנה עם סיומת MCE, אמור להיות עם ערכה כזו כלולה. האם יש לך ערכה שמתחברת ישירות לכרטיס או ערכה נפרדת עם חיבור USB? ערכה עם חיבור USB היא תואמת מדיה סנטר.
אם אין כזו, אפשר לקנות כמעט בכל חנות מחשבים, נקראת ערכת MCE IR ועולה באזור ה-150 ש"ח.
נראה לי שאני אקח מה שיש בhttp://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv השלט יהיה מיותר אב לפחות תואם MCE.
בקשר לPVR 150, נראה לי שאני אקח בPVR2100 אולי שווה לחכות לו חודש כי אצלו יש דרייברים ל64 bit windows 7 , נראה לי ש hauphauge זנחו אותו ..
אלא אם מישהו מכיר כרטיס איכותי פנימי להקלטות S-VIDEO (ושיוכל לקבל קלט audio מהכרטיס קול (כי הוא מקבל באופטי).
בקשר לPVR 150, נראה לי שאני אקח בPVR2100 אולי שווה לחכות לו חודש כי אצלו יש דרייברים ל64 bit windows 7 , נראה לי ש hauphauge זנחו אותו ..
אלא אם מישהו מכיר כרטיס איכותי פנימי להקלטות S-VIDEO (ושיוכל לקבל קלט audio מהכרטיס קול (כי הוא מקבל באופטי).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם אתה מתכוון לכרטיס 2100 של Leadtek אני לא כל כך ממליץ.
Hauppauge HVR1700MCE הוא מצויין.
Hauppauge HVR1700MCE הוא מצויין.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הכרטיסים של לידטק בעייתיים. הנסיון של משתמשים פה בפורום מאוד לא טוב איתם.
אתה לא חייב להשתמש ב-DVB-T. זה משמש לקליטת שידורי DTT (השידורים הדיגיטליים הקרקעיים).
אתה לא חייב להשתמש ב-DVB-T. זה משמש לקליטת שידורי DTT (השידורים הדיגיטליים הקרקעיים).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אפשרי בהחלט. אמנם אין לו קידוד MPEG2 בחומרה אבל יש לך מעבד מאוד חזק ולכן זה ממש לא משמעותי.
נראה לי שאני אנסה בכל זאת לקחת HVR 1700 ולדחוס אותו אחרי HD5830 ,לא ייאמן כמה צרות הכרטיס הזה גרם לי בגלל הגודל שלו!! אני אעשה ממנו שישליק מרוב OC, לסחוט כל טיפה. אני לא יודע למה , אבל playback של סרטים בטלוויזיה לא בדיוק חלק, יש עצירות עדינות כל כמה שניות (אני פוחד אולי שההתקנה של Classic Media Plyer 32 bit שהתקנתי בטעות (והסרתי והתקנתי גרסת 64) אולי השאירה שיירים.
מה גם ש blur לא בדיוק רץ חלק.
מה גם ש blur לא בדיוק רץ חלק.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם התקנת MPC HC מהאתר העדכני יותר המופיע ב"מדריך המהיר לצפייה בתכני HD", עם סיומת ru בכתובת שלו? אתה צריך להתקין גירסה 2000 ומשהו ולא 1300 ומשהו שזו גירסה ישנה מאוגוסט 2009.
האם התקנת והגדרת את ה-MPC HC על פי המדריך, כולל הנספח של ה-External Filters? האם הגדרת כמו במדריך שיהיה על EVR ולא על VMR9?
כמו כן, האם התקנת דרייברים מלאים מהאתר של ATI (גירסה מלאה של Catalyst, נדמה לי שהכי חדש זה 10.6)?
צריך גם לעדכן DirectX 9.0c (לא 10 ולא 11, אלא 9.0c).
האם התקנת והגדרת את ה-MPC HC על פי המדריך, כולל הנספח של ה-External Filters? האם הגדרת כמו במדריך שיהיה על EVR ולא על VMR9?
כמו כן, האם התקנת דרייברים מלאים מהאתר של ATI (גירסה מלאה של Catalyst, נדמה לי שהכי חדש זה 10.6)?
צריך גם לעדכן DirectX 9.0c (לא 10 ולא 11, אלא 9.0c).
בדקתי והתוצאות הן:
באמת לא היה מעודכן, לקחתי גרסה 2099
התקנתי בדיוק את הdx שאמרו
זה היה כבר על evr
עשיתי block לmicrosoft
ואין לי בכלל ffdshow
גרסת דרייבר היא 8.741.0.0 27/05/2010
עדיין נראה די מקרטע..
התקנתי בדיוק את הdx שאמרו
זה היה כבר על evr
עשיתי block לmicrosoft
ואין לי בכלל ffdshow
גרסת דרייבר היא 8.741.0.0 27/05/2010
עדיין נראה די מקרטע..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש לך מחשב מאוד חזק, ואולי לא חייבים להשתמש בפענוח חומרה. תנסה לעבוד עם FFDShow (יש אותו בתוך Shark007), שהוא מקודד שנחשב איכותי.
אגב, למה הכוונה מקרטע? אתה יכול לפרט?
אגב, למה הכוונה מקרטע? אתה יכול לפרט?
woohoo!! הצלחתי להכניס את hvr1700
!! הוא כזה פיייציייי, סה"כ מכסה רבע מהמאוורר של ה-HD שיסתדר עם זה,.
וwindows אפילו זיהה אותו, עכשיו אי אפשר להכניס סיכה לשם כל הpcie תפוסים.
אפילו הצלחתי לחסוך usb 1, כאשר חיברתי את העכבר לכניסת הps של המקלדת (המקלדת לא מתחברת לps לא יודע למה , ניסיתי, מקלדת 4000 של ms) יש לעיתים רחוקות שמקלדת לא עובדת, אבל בדרך כלל כן.
עכשיו נשאר לי לבדוק ממש הקלטה, אבל זה אפשר לעשות רק אחרי שטכנאי יס יבוא לחבר את הממיר מחדש לאחר שטכנאי הוט אמר שטכנאי יס הקודם השתמש בכבל טלפון של הוט כדי לחבר אותי ליס כך שהיה לי יס אפילו לא פון, (ועכשיו יש לי פון אבל לא יס לאחר שהטכנאי של הוט סידר מה שיס עשו). אבל זה בקטנה..
מקרטע אפשר לראו למשל בlord of the rings 2 בהתחלה, כאשר יש מעבר על הרים מושלגים רואים קצת איך התנועה לא בדיוק חלקה.
יש לי "שיהוקים" במשחק blur אפילו אחרי שאני עושה OC , כל כמה שניות עצירה קטנה בתמונה. כאילו מטעין משהו, הmsi afterburner אומר שהשימוש בGPU הוא 50-60%.
אגב, אני משתמש גם בsoundblaster x-fi וגם בon board sound' פשוט יש לי 2 סט של רמקולים 5.1, הראשונים מחוברים למחשב (onboard) והם נמצאים מולי לשימוש שוטף במחשב, הסט השני מחובר לרסיבר שמחובר למחשב אבל הם נמצאים מימיני (גם הטלוויזיה) כך, שמשחקים וplayer צריכים להשתמש בx-fi וכל השאר בonboard.
אבל הכי מעצבן בנתיים, שלעיתים בלי שום אזהרה יישומים שונים קופצים למסכים אחרים, כך שכאשר אני מפעיל משהו נראה כאילו הוא לא עובד אבל כאשר אני מסתובב ימינה אני רואה אותו פתאום על טלוויזיה, (או שמאלה במסך השמאלי). לא הבנתי את החוקיות של זה.
כמו כן, אין לי מושג לגרום למשחקים לעשות maximize בטלוויזיה שנחשבת הארכה של המסך העיקירי, גם מבאס.
וwindows אפילו זיהה אותו, עכשיו אי אפשר להכניס סיכה לשם כל הpcie תפוסים.
אפילו הצלחתי לחסוך usb 1, כאשר חיברתי את העכבר לכניסת הps של המקלדת (המקלדת לא מתחברת לps לא יודע למה , ניסיתי, מקלדת 4000 של ms) יש לעיתים רחוקות שמקלדת לא עובדת, אבל בדרך כלל כן.
עכשיו נשאר לי לבדוק ממש הקלטה, אבל זה אפשר לעשות רק אחרי שטכנאי יס יבוא לחבר את הממיר מחדש לאחר שטכנאי הוט אמר שטכנאי יס הקודם השתמש בכבל טלפון של הוט כדי לחבר אותי ליס כך שהיה לי יס אפילו לא פון, (ועכשיו יש לי פון אבל לא יס לאחר שהטכנאי של הוט סידר מה שיס עשו). אבל זה בקטנה..
מקרטע אפשר לראו למשל בlord of the rings 2 בהתחלה, כאשר יש מעבר על הרים מושלגים רואים קצת איך התנועה לא בדיוק חלקה.
יש לי "שיהוקים" במשחק blur אפילו אחרי שאני עושה OC , כל כמה שניות עצירה קטנה בתמונה. כאילו מטעין משהו, הmsi afterburner אומר שהשימוש בGPU הוא 50-60%.
אגב, אני משתמש גם בsoundblaster x-fi וגם בon board sound' פשוט יש לי 2 סט של רמקולים 5.1, הראשונים מחוברים למחשב (onboard) והם נמצאים מולי לשימוש שוטף במחשב, הסט השני מחובר לרסיבר שמחובר למחשב אבל הם נמצאים מימיני (גם הטלוויזיה) כך, שמשחקים וplayer צריכים להשתמש בx-fi וכל השאר בonboard.
אבל הכי מעצבן בנתיים, שלעיתים בלי שום אזהרה יישומים שונים קופצים למסכים אחרים, כך שכאשר אני מפעיל משהו נראה כאילו הוא לא עובד אבל כאשר אני מסתובב ימינה אני רואה אותו פתאום על טלוויזיה, (או שמאלה במסך השמאלי). לא הבנתי את החוקיות של זה.
כמו כן, אין לי מושג לגרום למשחקים לעשות maximize בטלוויזיה שנחשבת הארכה של המסך העיקירי, גם מבאס.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ככלל, אני אישית ממש לא ממליץ לעבוד בקומבינציה של מסך מחשב + מסך טלוויזיה. זה מאוד לא נוח ולא ממש עובד כמו שצריך.
אבל לפי מה שאתה מתאר כנראה שיש לך קצת בלגן במערכת הפעלה. לא ברור מה בדיוק התקנת שיש קרטועים.
אני מניח שדרייבר כרטיס מסך ו-DirectX 9.0c (לא 10 ולא 11) מעודכנים...
תנסה עוד תוכנות כמו Boxee שמנגנת הכל "מהקופסא" ללא התקנה של מקודדים חיצוניים. תנסה אותה עם ובלי תמיכה בהאצת חומרה (בהגדרות שלה), ותראה אם יש שיפור.
אבל לפי מה שאתה מתאר כנראה שיש לך קצת בלגן במערכת הפעלה. לא ברור מה בדיוק התקנת שיש קרטועים.
אני מניח שדרייבר כרטיס מסך ו-DirectX 9.0c (לא 10 ולא 11) מעודכנים...
תנסה עוד תוכנות כמו Boxee שמנגנת הכל "מהקופסא" ללא התקנה של מקודדים חיצוניים. תנסה אותה עם ובלי תמיכה בהאצת חומרה (בהגדרות שלה), ותראה אם יש שיפור.
למה אתה מתכוון לא עובד כמו שצריך?
מקסימום אני יכול להגדיר אותה כprimary לשעת הצורך, כמו כן זכור לי שבnvidia אתה יכול ללהגדיר ברמת אפליקציה איזה תלך לאיזה מסך.. מעניין אם יש כזה דבר עצמאי...
אגב, פתאום עלה בדעתי שblue עלול לקרטע אם הוא מנסה לגשת לcd-rom, אמנם הוא מחובר בsata (נראה לי), אבל הוא מתעקש שהתקליטור יהיה בכונן, אז אולי הקפיצות האלה הם בגלל שהוא הולך לכונן כל פעם... שמתי לב שזה קורה אפילו שאני מפעיל את הגרפיקה למינימום..
אגב2, הציון שwindows7 נותן למשחשב שלי הוא 5.9 כאשר גרפיקה סאונד מקבלים 7.5 אבל דיסק מקבל 5.9.. זה אומר משהו?
אגב, פתאום עלה בדעתי שblue עלול לקרטע אם הוא מנסה לגשת לcd-rom, אמנם הוא מחובר בsata (נראה לי), אבל הוא מתעקש שהתקליטור יהיה בכונן, אז אולי הקפיצות האלה הם בגלל שהוא הולך לכונן כל פעם... שמתי לב שזה קורה אפילו שאני מפעיל את הגרפיקה למינימום..
אגב2, הציון שwindows7 נותן למשחשב שלי הוא 5.9 כאשר גרפיקה סאונד מקבלים 7.5 אבל דיסק מקבל 5.9.. זה אומר משהו?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה מנגן את הסרט מ-DVD צרוב? זאת כנראה הבעייה שלך.
תעתיק אותו להארד דיסק ותבדוק שוב.
תעתיק אותו להארד דיסק ותבדוק שוב.