רגע לפני שאני קונה XBOX 360 יד שניה
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כלום - זאת לא עסקה טובה. בוקס בלי HDMI זאת קונסולה מאוד ישנה, מדור שהיה מועד לפורענות מבחינת RROD. אם אתה קונה כזאת היום - ימיה ספורים. בכלל, יש סיכוי שהיא כבר חטפה את טבעת המוות והוא תיקן אותה ועכשיו מנסה למכור, וזה ממש עניין של ימים לפני שהיא תחטוף טבעת שוב.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אין לי מה להוסיף, הבחור 100% צודק.Malcontent כתב:כלום - זאת לא עסקה טובה. בוקס בלי HDMI זאת קונסולה מאוד ישנה, מדור שהיה מועד לפורענות מבחינת RROD. אם אתה קונה כזאת היום - ימיה ספורים. בכלל, יש סיכוי שהיא כבר חטפה את טבעת המוות והוא תיקן אותה ועכשיו מנסה למכור, וזה ממש עניין של ימים לפני שהיא תחטוף טבעת שוב....
אל תתקרב ל אקס בוקס ישן!
נ.ב. עם אתה משלם פחות מ 400-300שח כך רק שתידע שהוא לא יחזיק אבל בסכום כזה למה לא?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
מצטרף לאזהרות שמעלי - תתרחק כמו מאש... 
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

מה משנה מה עושה הרוב? אם אותו אישית מעניין הלייב אז זה הכי חשוב.ViruzZ כתב:זה אכי פחות חשוב, רוב הגיימירים בארץ לא משתמשים ב LIVEliviur כתב:ותתיחס כאילו כבר קיבל באן מהרשת.
ליביו......
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

איפה בדיוק הוא כתב שמעניין אותו הלייב?Malcontent כתב:מה משנה מה עושה הרוב? אם אותו אישית מעניין הלייב אז זה הכי חשוב.ViruzZ כתב:זה אכי פחות חשוב, רוב הגיימירים בארץ לא משתמשים ב LIVEliviur כתב:ותתיחס כאילו כבר קיבל באן מהרשת.
ליביו.........
חבר 'ה מספיק עם הפניקה של באנים, זה לא סוף העולם במיוחד בארץ שרוב הגיימרים עם בוקס פרוץ, ולא מוכנים לשלם שקל שבור אל משחק שהם משחקים חודשים שלא לדבר אל שרות כלשהוא.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

יכול להיות שמבחינתך בוקס בלי לייב זה לא ביג דיל, יכול להיות שלא. מה שבטוח - בתור מי שמוכר פריצות לאקסבוקס אתה מציג את זה כאילו לייב זה לא ביג דיל. בתור בעל אקסבוקס שמחובר ללייב אני יכול להגיד שזה ועוד איך ביג דיל. בתור מי שיש לו הרבה חברים שקיבלו באן בשנה שעברה ופשוט קנו אקסבוקס חדש אני יכול להגיד שזה ביג דיל, ובתור מי שקורא בפורומים שונים ורואה כמה אנשים כותבים בפורומים של FXP, משחקים אונליין עם אקסבוקס פרוץ וחוששים מבאן אני יכול להגיד שזה ביג דיל.
הכמויות בפורומים של FXP, אגב, הן מספיקות בשביל לערוך מבחנים סטטיסטיים אם סומכים על לימודי הסטטיסטיקה שעשיתי במהלך התואר.
הכמויות בפורומים של FXP, אגב, הן מספיקות בשביל לערוך מבחנים סטטיסטיים אם סומכים על לימודי הסטטיסטיקה שעשיתי במהלך התואר.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

תקשיב, אתה מבין שאתה גנב? אני כן, וכל המשחקים שצרבתי ישלמו לי על בוקס חדש.Malcontent כתב:יכול להיות שמבחינתך בוקס בלי לייב זה לא ביג דיל, יכול להיות שלא. מה שבטוח - בתור מי שמוכר פריצות לאקסבוקס אתה מציג את זה כאילו לייב זה לא ביג דיל. בתור בעל אקסבוקס שמחובר ללייב אני יכול להגיד שזה ועוד איך ביג דיל. בתור מי שיש לו הרבה חברים שקיבלו באן בשנה שעברה ופשוט קנו אקסבוקס חדש אני יכול להגיד שזה ביג דיל, ובתור מי שקורא בפורומים שונים ורואה כמה אנשים כותבים בפורומים של FXP, משחקים אונליין עם אקסבוקס פרוץ וחוששים מבאן אני יכול להגיד שזה ביג דיל.
הכמויות בפורומים של FXP, אגב, הן מספיקות בשביל לערוך מבחנים סטטיסטיים אם סומכים על לימודי הסטטיסטיקה שעשיתי במהלך התואר....
אתה לא יכול גם לגנוב גם לבכות, או שאתה לא צורב ולא מקבל באן או שאתה צורב ומקבל באן כמו גבר.
תגיד תודה רבה שיכלתה לשחק למשך תקופה.
ועם לייב ממש חשוב לך, תקנה 2 בוקסים, אחד פרוץ ואחד לא.