בעיות עם אורנג'

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
amirs3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,
רציתי לשתף אתכם לקוחות יקרים איך חברה כמו "אורנג'" גונבת מהלקוח! אני מבטיח לכם שכל מה שאני מציין פה הוא 100% אמת!
אז ככה גניבה מס' 1 -
לפני כשלושה שבועות מסרתי את הפלאפון האישי לתיקון ,שילמתי 30 ש"ח על החלפת פאנלים והטלפון נשלח לתיקון כעבור שבועיים הפלאפון חוזר כמו חדש כאשר הכל תקין עם אפס תקלות! לאחר שלושה ימים הטלפון לא נדלק ושוב אני ניגש לתחנת שירות בקניון גבעתיים שם לוקחים את הפלאפון לתיקון וכעבור יומיים אני מקבל שיחת טלפון שהטלפון מושבת ועלי לגשת למוקד מכירות ע"מ לקבל הצעה לרכוש טלפון חדש או לחילופין לעשות תביעת ביטוח ולשלם 400 ש"ח על מכשיר חדש טענתי בפני הנציג של השירות הטכני(אותו אחד שהתקשר) שהדבר אינו הגיוני! הרי המכשיר היה בתיקון לפני שבוע והוא חזר כמו חדש הכל עבד פיקס ! אבל הוא טען שהם ציינו מפורשות כבר בפעם הקודמת שהמכשיר מושבת אבל היה ניתן לתקנו אמרתי לא שזה לא נכון אף אחד לא אמר לי זאת אבל הוא דרש שאני אגש למוקד שירות ואבחר באופציה הרלוונטית . אחרי 24 שעות אני מגיע למרכז שירות בפ"ת מחכה בתור כמו ילד טוב נעמד מול המנהל משמרת באותו יום ומבקש את הטלפון שלי. כמובן שהמנהל לא מהסס מודיע לי שהטלפון מושבת ועלי לשלם 399 ש"ח אני בקשתי עזרה כי באמת אין לי את הכסף ואני לא רוצה להתחייב למכשיר חדש! בינתיים אני מבקש מאותו מנהל בטריה חדשה למכשיר שלי למרות שזה מושבת ,המנהל לוקח את המכשיר ונעלם ל5 דקות! אחרי 5 דקות הוא חוזר ולא תאמינו המכשיר עבד ואפילו עבד פיקס! לא מושבת! ללא שריטה! ללא פגע! מסך עובד! רמקול עובד! ספיקר עובד! הכל עובד!!!
אתם מבינים שהם רצו לקחת את המכשיר הזה לחייב אותי ע"ס 399 ש"ח ולהחליף רק בטריה! והכי אבסורד שהמכשיר הזה תקין לחלוטין ואם אני אצטרך תיקונים נוספים הוא פשוט מוגדר כמכשיר מושבת ולא יכניסו אותו לתיקון וכל זה למרות שהוא תקין ל-ח-ל-ו-ט-י-ן! תחשבו כמה פעמים זה קורה ללקוחות ביום שלא מבינים כולם במושגים טכניים ומשלמים את הסכום הנדרש,פשוט בושה וחרפה!
כמובן שהמנהל רצה לקבור את עצמו ולא היה לא מה להגיד ואני מאוד מיהרתי!

גניבה מס' 2 -
בפעם הראשונה שהפקדתי את המכשיר לתיקון ניגשה אלי אחת הפקידות והמנהל והציעו לנסות את המודם סטיק החדש לחודשיים מתנה ללא עלות וללא חיוב עם חבילת גלישה ללא הגבלת נפח (רק חיוב על המודם במידה ואבחר שלא להמשיך) וכמובן ששמחתי להצעה ואכן לקחתי את המודם, וכמובן שאחרי שלושה שבועות אני מקבל מייל שמודיעים לי כי חרגתי מהחבילה ונוצר חיוב של כ200 ש"ח (ומדובר בחבילה ללא הגבלה איך הדבר הגיוני?) כל כולי מוטרד מתקשר למרכז שירות הטכני שם אומרים לי שחרגתי מהחבילה ועלי לגשת לפקידה לברר איתה את כל העניין ואין דבר כזה ללא הגבלה ומאחר שלא היה לי זמן וסבלנות לגשת למרכז שירות התקשרתי שוב למרכז שירות וביקשתי לקבל עזרה ציינתי שאין לי סבלנות וזמן לגשת ולחכות שעה עד שיתפנו ויעזרו לי כי זו לא אשמתי ,אבל לצערי נפלתי על אוזניים ערלות ואין עם מי לדבר וגם שניגשתי למוקד עצמו אמרו שהם מצטערים על הטעות ויחזרו אלי וכמובן שלא עשו את זה. רק תחשבו מה היה קורה אם לא הייתי נכנס למייל תקופה וזה קורה! אין עם מי לדבר אבל יש ממי לגנוב ->מהלקוח!

כמובן שמהר מאוד ביטלתי את כל השירותים הלווים כמו אינטרנט ביתי והטלפון של אורנג' ,הבנתי שאסור להתעסק איתם וזה ממש מפחיד במיוחד שאין לי עם מי לדבר,בזבזתי כסף על ACCESS POINT וכו' שאחרי 3 ימים ביטלתי ועזבו את זה שהראוטר שלהם לא מוריד בקצבים של 15 מגה ושברתי את הראש מול בזק בכדי לנסות ולהבין מה הבעיה והבעיה היא אורנג'!
(6)

rmh
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

הנה עוד משהו טרי:
כמה שזה מעצבן שאנשים וחברות עושים טעויות ולא לוקחים אחריות.
היום לאחר תקלות במכשיר שנבעו מכך שנתנו לי כרטיס סים לא תקין, אורנג' שלחו אותי לנקודה שלהם לקבל כרטיס. אך באופן לא מפתיע - בנקודה הספציפית הזו לא נותנים כרטיס סים אע"פ שהנציגה בטלפון אמרה ששם יחליפו לי את הכרטיס. :-(
חזרתי למשרד לאחר שבזבזתי זמן שלא לדבר על ההפסדים שנגרמים לי מכך שהנייד לא עובד כראוי, ונסיתי לבדוק איך אורנג' יקחו אחריות על הפשלות שלהם - גם כרטיס לא תקין שמבזבז לי זמן וכסף וגם נציגה שמבזבזת לי את הזמן בנסיעות סרק לנקודות שירות לא פעילות.

התקשרתי

"אין אפשרות לעשות שליחות להיום" - הבנתם אני צריך להתקע עם המכשיר עוד יום.
"יש לך עוד אפשרות (מעליבה משהו) אתה יכול ללכת לנקודת שירות..." |מזיע|

הבנתי - אחרי שניסיתי להסביר לה שזה לא פיתרון אחרי הפשלות שלהם ביקשתי לדבר עם האחראי או המנהל:

"אין בכיר שיכול לדבר איתך כעת" - הבנתם בשירות לקוחות אורנג' מנהלי השירות לא פנויים לדבר עם לקוחות - יפה לא???

לאחר 40 דקות בה אני מנסה להבין מה הבעיה לייצר שליחות מיוחד - כפי שכל מי שעובד קצת עם שליחויות יודע שניתן לעשות, היא קובעת לי הזמנה למחר (אבל לבית כי במשרד אני לא אהיה בשעות המיוחדות של השליחויות) ומעבירה אותי לבכיר ש"אני לא יודעת להגיד לך כמה זמן תחכה לו" - חוצפה ישראלית בסיסית...

הבכיר עונה - קודם כל "השליחות שנקבעה למחר לא יכולה להתקיים בגלל אזור המגורים שלך" - אחלה פתיחת שיחה שלהם...

בסוף הוא בעצמו אולי יביא לי את הכרטיס למשרד כי במקרה הוא גר קרוב למקום העבודה... אם לא הכרטיס יגיע מחר בצהריים לבית שלי - כי בצהריים אין בעיה עם שליחות לשם...

אני מהמר שלא יגיע היום ואני אתקע עוד יום שלם של פגישות בלי טלפון...

בלי ההתחייבות היינו עוזבים אותם עכשיו!!! הבעיה שאני לא יודע מה מצפה לי בחברות אחרות. אבל זלזול כזה בלקוח לא פגשתי כבר הרבה זמן!

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

לצערי מאז הרכישה של פרטנר

שליחה #3 

השירות שלהם התדרדר מאוד וזה מורגש.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

שלח תגובה