חיבור AUX למיצובישי גרנדיס 2010

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
kaplaey2 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #1 

שלום,

עומד לקבל מיצובישי גרנדיס חדשה מליסינג, ניסיתי לברר בכל פורום אפשרי באינטרנט איזה רדיו מקורי יש בה, ללא הצלחה מיותרת... מישהו יכול לעזור בנושא?

המטרה הסופית היא לחבר כניסת AUX וכמו כן להתקין יחידת DVD (גולם) שתותקן בתא הכפפות ותשדר ל 2 משענות ראש עם מסכים מאחורה, מישהו התקין יחידה בסגנון הנ"ל ויכול לתת המלצות (לינקים) והערכת מחיר?

חשוב מאד, אני לא רוצה לגעת ברדיו המקורי לכן גם פיתרונות FM לשידור הקול ממכשיר ה DVD (גולם) אל הרדיו המקורי
יתקבלו בברכה.

תודה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78847
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #2 

1. תתחדש. שווי המס על הרכב הזה מזעזע השנה...

2. קרא את השרשור שפתחתי לגבי חיבור אייפון לרכב שלי (גרנדיס 2007).

kaplaey2 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

עופר דבר ראשון תודה רבה... קראתי בעיון רב את השירשור בנושא,

1. יותר מזעזע משווי המס זה לנהוג על C4 פיקאסו עם גיר רובוטי.
2. הבנתי שאפשר לחבר ישירות כבלי RCA לטוסיק של המכשיר המקורי, האם הבנתי נכון?

תודה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78847
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #4 

לפחות במכשיר שלי זה דרש לא מעט מחקר (והודות ל-ShayGTi מהפורום הצלחנו לזהו את הפינים במחבר האחורי ולייצר לו מחבר AUX נגדי).

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #5 

oferlaor כתב:1. תתחדש. שווי המס על הרכב הזה מזעזע השנה...

2. קרא את השרשור שפתחתי לגבי חיבור אייפון לרכב שלי (גרנדיס 2007).
...
הורידו דרמטית את המחיר שלה, כי או שהדגם מתחלף או שמפסיקים לייצר (אחד מהשניים, לא זוכר איזה.. אבל היתה כתבה על זה)

alonshaham
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

חברים,
מתחבט באותה בעיה, איך לעזעזל רכב כזה מגיע ללא חיבור AUX?
בכל מקרה אני שוקל הזמנת הרכיב הבא:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/STEREO-R ... 5ae0ec1fde

לפני שאני מזמין, האם מישהו יודע לאיזה חוטים צריך להתחבר על הקונקטור של הרדיו המקורי של הגרנדיס ע"מ להשתמש במצב ה AUX המובנה?
אצל כל המתקינים שבדקתי, הציעו לי מתאם ב 700 ש"ח.

בתודה מראש,
אלון.

kaplaey2 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

זה מה שהורג אותי! :@

כולם מוכרים לך מחברים וממירים כאשר כל מה שאתה צריך זה להלחים זוג RCA ל STEREO פשוט,
בצידו השני של הכבל שהלחמת צריך מחבר PL, מתקין מיומן יכול לבצע את זה בפחות מ 10 דקות!

זה דורש איתור הפינים הנכונים באחורי הרדיו המקורי שלך,

לחיצה ארוכה על כפתור ה CD שלך תעביר אותך למצב של AUX,

חבר את את ה PL שהלחמת לכל נגן וסע לשלום!

alonshaham
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

זה מסוג הדברים שאני מסוגל לעשות בעצמי, למרות שבמקרה זה הייתי מוכן לשלם סכום סביר למתקין שיבצע.
המידע שחסר לי זה לאיזה פינים צריך להתחבר, ניסיתי גם במוסך סגנון מיצובישי, לא ממש הצליחו לעזור לי, שלחו אותי למתקיו ליד...

למישהו יש מושג?, תמונה?, אני מבטיח שאם אני עושה את זה, אני כותב מדריך עם תמונות...

תודה.
אלון.

kaplaey2 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

צריך אולי לכתוב למיצובישי ולבקש את התרשים (סכמה) של מערכת ה STEREO
לחילופין אפשר לפרק חלקית את הרדיו, לצלם את כל הפרטים על המדבקה (בטוח שיש מספר דגם)
ולחפש באינטרנט את המידע!

הדרך הפשוטה ביותר היא לפרק בעצמך את הרדיו לקחת חוטי RCA חשופים ובצידם השני PL
לחבר לנגן נייד ולבדוק צירופי מגעים - אם אני זוכר נכון יש בסה"כ 8-10 פינים שם, אתה תמצא את זה די מהר!

ואם החלטת לעשות את הרשום למעלה, אכן כן פרסם מדריך תעזור לכל המתלבטים... (Y)

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #10 

נסה:
תמונה

תמונה

http://www.logjamelectronics.com/piemitrca.html

אתה מוזמן גם להרשם לכאן כדי לראות תמונות נוספות http://www.mitsubishi-forums.com/t22528 ... t-news.htm
So bad news, good news.

Bad news: the Audio AUX Cable (MZ360135EX) doesn't fit in my car's Infinity system (MR472958) which hooks into the amp to a seven-speaker system.

Good news: I'm out only $20 Also, since I have the instructions that came with it, I'll post it here so that everyone knows what to expect and if it will work with their system.

I read the application notes while at the dealer and this seems to apply at least to the 2007 models, but it didn't say anywhere that it would not apply to older models, which is the reason why I bought it. There were a few specific models listed there, but in Mitsubishi code, for example it referred to a model, "Galant PS41" which I could not understand or co-relate with a model year.

The main purpose of this cable is a low-cost solution for an iPod/MP3 player connection that does not provide charging and other control functions. The more expensive USD 200 option does a provide charging option and (limited) iPod control functionality from the head unit.

Anyway, the cable specificaly says, and I'm translating a table here, so the formatting & punctuation is mine, not the original document's:

Applicable vehicle: Grandis/Titon/L200
Picture shown: slim (single DIN?) audio systems
Female termination location: a 14-pin connector is shown, showing where the 3-pins of the AUX cable would go in. Black to 14, Red to 13 and White to 12.

Applicable vehicle: Endeavor/Galant
Picture shown: double DIN (?) system "Only for 6-CD"
Applicable vehicle: Eclipse/Spyder
Picture shown: double DIN (?) system "Only for 6-CD" slightly different unit
Female termination location: a 22-pin connector is shown, showing where the 3-pins of the AUX cable would go in. Black to 3, Red to 13 and White to 2.

There seem to be two different ways to enable the AUX IN depending on the system you have:

1. Press CD Button of vehicle audio for 2 seconds and then switch to AUX mode, OR
2. Press mode changeover button

The reason why this did not seem to apply to my Infinity system: I have a 14-pin connector that does not match up with either option documented. I'd like to get my hands on the pin-outs for my Infinity system's harness (especially the unused pins in my setup) and also the 13-pin DIN connector. The one's linked to on carstereo.net don't seem to match up properly.

There you have it. Hope this information helps someone.
...
..

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”