ירידות מחירים באונקיו? - כנסו בבקשה.
למען האמת מאוד מעניין אותי לדעת האם ואם האונקיו 608 הולך לרדת במחיר בזמן הקרוב?
אני מאוד מעוניין לרכוש אותו וכעת אני שמתי לב שבפומפה המחיר ירק מבערך 4300 ל 4149
ואילו ה607 מחירו כעת הוא 3099 בלבד!
עכשיו בנוסף לשאלה האם המחירים עוד אמורים לרדת רציתי להוסיף ולשאול האם אולי בכלל כעת יותר משתלם ללכת על ה607 ? כי מצד אחד האומנם ה608 מתקדם יותר ובעל תמיכה בתלתמימד .. אך מצד שני יש בניהם מעל 1000 ש"ח הבדל במחיר וגם רבות אמרו בפורום שכרגע התלת מימד עוד בחיתוליו וכי הHDMI 1.3 עוד ישמש אותנו עוד כמה שנים..
אז אנא מכם עזרו לי להחליט ולהבין מה באמת יותר משתלם מכל הבחינות... תודה רבה לכולם.
אני מאוד מעוניין לרכוש אותו וכעת אני שמתי לב שבפומפה המחיר ירק מבערך 4300 ל 4149
ואילו ה607 מחירו כעת הוא 3099 בלבד!
עכשיו בנוסף לשאלה האם המחירים עוד אמורים לרדת רציתי להוסיף ולשאול האם אולי בכלל כעת יותר משתלם ללכת על ה607 ? כי מצד אחד האומנם ה608 מתקדם יותר ובעל תמיכה בתלתמימד .. אך מצד שני יש בניהם מעל 1000 ש"ח הבדל במחיר וגם רבות אמרו בפורום שכרגע התלת מימד עוד בחיתוליו וכי הHDMI 1.3 עוד ישמש אותנו עוד כמה שנים..
אז אנא מכם עזרו לי להחליט ולהבין מה באמת יותר משתלם מכל הבחינות... תודה רבה לכולם.
שלום,
לדעתי אין כאן תשובה אחת כי זה מאוד תלוי באופן השימוש שלך.
יש כאלה שמחליפים ציוד בתדירות גבוהה אז מבחינתם שווה להמתין ובינתיים לרכוש את ה 607 .
יש כאלה שנושא התלת מימד לא מעניין אותם....
אבל אם אתה רוצה לקנות רסיבר לכמה שנים ואין לך חשק להתעסק בזה בעוד שנה-שנתיים אז בראיה של שימוש לכמה שנים התוספת של 1000 ש"ח היא לא משמעותית.
מה השימושים שלך?
איזה ציוד אתה מתכוון לחבר לרסיבר?
האם אתה תהנה או תסבול אם תצטרך להחליף את הרסיבר בעוד שנה, למשל?
ארז
לדעתי אין כאן תשובה אחת כי זה מאוד תלוי באופן השימוש שלך.
יש כאלה שמחליפים ציוד בתדירות גבוהה אז מבחינתם שווה להמתין ובינתיים לרכוש את ה 607 .
יש כאלה שנושא התלת מימד לא מעניין אותם....
אבל אם אתה רוצה לקנות רסיבר לכמה שנים ואין לך חשק להתעסק בזה בעוד שנה-שנתיים אז בראיה של שימוש לכמה שנים התוספת של 1000 ש"ח היא לא משמעותית.
מה השימושים שלך?
איזה ציוד אתה מתכוון לחבר לרסיבר?
האם אתה תהנה או תסבול אם תצטרך להחליף את הרסיבר בעוד שנה, למשל?
ארז
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
boren כתב:ה-608 כולל את היתרונות הבאים בהשוואה ל-607:
- HDMI 1.4
- ממשק גראפי
- לפי דיווחי משתמשים - לא מתחמם (נושא שאונקיו ידועים בו לשמצה)
- DAC של Burr-Brown
- Upscaling ל-1080p במקום 1080i
- THX (סרטיפקציה + מצבי עיבוד)
- 100 וואט לערוץ במקום 90 וואט
- הגברה שמשתמשת ב-Three-Stage Inverted Darlington (אמור להקטין את כמות העיוותים)
- כניסת VGA למחשב
ה-607 עולה בארץ 3300 ש"ח (מיבוא אפור). ה-608 עולה בארה"ב 1900 ש"ח. אני מניח ש-1400 ש"ח צריכים להספיק בשביל משלוח, מיסים ושנאי. גם אם צריך להוסיף כמה מאות שקלים, הפיצ'רים שלמעלה שווים לדעתי את ההפרש....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
לא לשכוח שרסיברים מארה"ב לא תואמים לא לנושא החשמל (המרה עם טרנספורמטור עלולה לפגום באיכות הצליל) + תאימות לתדרי הרדיו FM בישראל.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אל תתיחס למחירי אינטרנט לציוד קולנוע ביתי.
כנס ל-ZMax (בשום אופן לא בטלפון), תראה רצינות ותראה שתקבל מחיר נמוך עוד יותר.
הסוחרים כבר מזמן תפסו שכדאי להציג מחיר גבוה באינטרנט כדי שיוכלו לרדת ממנו בחנות.
עדכן מה נסגר אם בא לך.
כנס ל-ZMax (בשום אופן לא בטלפון), תראה רצינות ותראה שתקבל מחיר נמוך עוד יותר.
הסוחרים כבר מזמן תפסו שכדאי להציג מחיר גבוה באינטרנט כדי שיוכלו לרדת ממנו בחנות.
עדכן מה נסגר אם בא לך.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אין ספק שהמרה עם טרנספורמטור גורמת לפגיעה באיכות הצליל .oferlaor כתב:לא לשכוח שרסיברים מארה"ב לא תואמים לא לנושא החשמל (המרה עם טרנספורמטור עלולה לפגום באיכות הצליל) + תאימות לתדרי הרדיו FM בישראל....
לכן לכל הרוכשים מארה"ב שחושבים שהם השיגו מחיר טוב ..? אבל הם לא קיבלו את מה שהמוצר אמור היה לספק להם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
המרה בטרנספורמר לא פוגעת בכלום, והרבה אנשים העידו על כך.9000es כתב:אין ספק שהמרה עם טרנספורמטור גורמת לפגיעה באיכות הצליל .oferlaor כתב:לא לשכוח שרסיברים מארה"ב לא תואמים לא לנושא החשמל (המרה עם טרנספורמטור עלולה לפגום באיכות הצליל) + תאימות לתדרי הרדיו FM בישראל....
לכן לכל הרוכשים מארה"ב שחושבים שהם השיגו מחיר טוב ..? אבל הם לא קיבלו את מה שהמוצר אמור היה לספק להם ....
די למצוא תירוצים למה לא לקנות מארה"ב.
אריאל,
ייתכן שמניסיונך אתה מעיד שאין שום בעיה אבל יש אחרים שניסיונם מעיד אחרת.
האם לדעתך ניסיונם "שווה" פחות מניסיונך?
אני מקווה שברור לך שאין כאן תשובה אחת נכונה ולכן מוטב לא להכנס למלכודת בהצהרה גורפת וחד משמעית.
ארז
ייתכן שמניסיונך אתה מעיד שאין שום בעיה אבל יש אחרים שניסיונם מעיד אחרת.
האם לדעתך ניסיונם "שווה" פחות מניסיונך?
אני מקווה שברור לך שאין כאן תשובה אחת נכונה ולכן מוטב לא להכנס למלכודת בהצהרה גורפת וחד משמעית.
ארז
ארז,
אתה מדבר מניסיון?
או שאתה אומר כי שמעת שמישהו שאומר, שחבר שלו אמר לו.
כי מכל מה שקראתי, לא יצא לי לראות פעם אחת מישהו שאמר שהוא שמע ירידה באיכות.
זאת יכולה ליהיות שמועה חסרת בסיס, שהחבר של החבר אמר.
אלא אם באמת שמעת באוזניך וראית כמה אנשים שאמרו את זה(לא ששמעו, שהם בעצמם הבחינו) זה כבר סיפור אחר.
ערב טוב
אתה מדבר מניסיון?
או שאתה אומר כי שמעת שמישהו שאומר, שחבר שלו אמר לו.
כי מכל מה שקראתי, לא יצא לי לראות פעם אחת מישהו שאמר שהוא שמע ירידה באיכות.
זאת יכולה ליהיות שמועה חסרת בסיס, שהחבר של החבר אמר.
אלא אם באמת שמעת באוזניך וראית כמה אנשים שאמרו את זה(לא ששמעו, שהם בעצמם הבחינו) זה כבר סיפור אחר.
ערב טוב
ראשית, אין צורך להגיב בתוקפנות להערה מנומסת וענינית.
לעצם העניין, היות שאתה כתבת נחרצות שמדובר בתירוצים , אז אתה יכול לשתף אותנו על ניסיונך בנושא שהביא אותך למסקנות שלך ?
אני לא צריך להוכיח אחרת. אתה בא עם קביעה (לא דיעה אלא קביעה) שסותרת את ידיעותיהם של oferlaor ושל 9000es שיש להם "קצת" ניסיון והם לא נולדו אתמול...
ארז
לעצם העניין, היות שאתה כתבת נחרצות שמדובר בתירוצים , אז אתה יכול לשתף אותנו על ניסיונך בנושא שהביא אותך למסקנות שלך ?
אני לא צריך להוכיח אחרת. אתה בא עם קביעה (לא דיעה אלא קביעה) שסותרת את ידיעותיהם של oferlaor ושל 9000es שיש להם "קצת" ניסיון והם לא נולדו אתמול...
ארז
אתה ממש לא הבנת אותי, אני בכלל לא תוקפני, אני מצטער אם הבנת אותי ככה.ארז_וחני כתב:ראשית, אין צורך להגיב בתוקפנות להערה מנומסת וענינית.
ארז...
תראה, בסה"כ אמרתי, שקראתי על הנושא הזה רבות(גם אני באותה התלבטות האם להביא מארה"ב) וקראתי על דעות ממקור ראשון של אנשים שאמרו בפירוש שזה לא פגע להם, וקראתי גם דעות של אנשים, ששמעו שזה יכול לפגוע, ללא כל ניסיון בפועל.
מכאן הבנתי שזה לא פוגע, אם כמובן עופר או מבינים ממני בתחום יגידו שהם שמעו הבדל, אז כנראה שהאיכות באמת ירודה.
אבל מהמידע שאספתי, לא קראתי על מישהו שאמר שהוא במו אוזניו שמע שיש ירידה.
OK , תודה על ההבהרה.
אין לי ניסיון מעשי ביבוא מארה"ב ולכן אין לי דיעה בנושא.
אני מאמין שזה כמו הויכוח הישן והבלתי נגמר בנושא כבלים, חשמל וכו'.
יש כאלה ששומעים הבדל ויש כאלה שלא.
זה תלוי באיכות הרכיבים ויכולת השמיעה של כל אחד. מה לעשות שמדובר בחוש וכמו שיש אנשים שרואים פחות טוב ויש כאלה שרואים יותר טוב, כך זה גם בשמיעה.
מניסיוני אני יכול להעיד שבסטאפ שלי ניסיתי כבלים שונים, בחלקם שמעתי הבדל ובחלקם לא.
יש מצב שהמרה בטרנספורמר דומה למה שתיארתי. להבנתי, זה עניין סוביקטיבי וייתכן שאותו אדם שהעיד שלא שמע הבדל יישמע הבדל בסטאפ אחר. לעומת זאת, ייתכן גם שלא...
לכן ציינתי שאם יש דעות שונות (שמתבססות על ניסיון, לא תיאוריה) אז כנראה שלא שיכולה להיות קביעה (או עובדה) נכונה אחת.
ייתכן וזה גם קשור לאיכות הטרנספורמטור ....
ארז
אין לי ניסיון מעשי ביבוא מארה"ב ולכן אין לי דיעה בנושא.
אני מאמין שזה כמו הויכוח הישן והבלתי נגמר בנושא כבלים, חשמל וכו'.
יש כאלה ששומעים הבדל ויש כאלה שלא.
זה תלוי באיכות הרכיבים ויכולת השמיעה של כל אחד. מה לעשות שמדובר בחוש וכמו שיש אנשים שרואים פחות טוב ויש כאלה שרואים יותר טוב, כך זה גם בשמיעה.
מניסיוני אני יכול להעיד שבסטאפ שלי ניסיתי כבלים שונים, בחלקם שמעתי הבדל ובחלקם לא.
יש מצב שהמרה בטרנספורמר דומה למה שתיארתי. להבנתי, זה עניין סוביקטיבי וייתכן שאותו אדם שהעיד שלא שמע הבדל יישמע הבדל בסטאפ אחר. לעומת זאת, ייתכן גם שלא...
לכן ציינתי שאם יש דעות שונות (שמתבססות על ניסיון, לא תיאוריה) אז כנראה שלא שיכולה להיות קביעה (או עובדה) נכונה אחת.
ייתכן וזה גם קשור לאיכות הטרנספורמטור ....
ארז