איזה מהם תומך בהזרמה ואני חוזר ומדגיש ה-ז-ר-מ-ה של מדיה ישירות מהמחשב ללא צורך ב-HDD נוסף?
למיטב ידיעתי במקרה של ה-SIDEWINDER הוא מסוגל אך ורק להעתיק מהמחשב ואז לנגן, נא תקנו אותי אם אני טועה.
עוד דבר, ה-ETRAYZ (ככה כותבים את זה?) זה לא מכשיר נוסף שלהם שניתן להתחבר אליו וממנו להסטרים סרטים או שמה מדובר בפרוטוקול חדש של הזרמה וכך ניתן גם לפתוח שרת על גבי המחשב?
תודה
מישהו יכול לעשות לי סדר בבלגאן בין SIDEWINDER ל-PRO?
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- shayf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
גם הXTREAMER SIDEWINDER וגם הXTREAMER PRO הם מזרימי מדיה: שניהם יכולים לנגן תכנים מהמחשב דרך הרשת ללא דיסק חיצוני או פנימי.9xcalibur9 כתב:איזה מהם תומך בהזרמה ואני חוזר ומדגיש ה-ז-ר-מ-ה של מדיה ישירות מהמחשב ללא צורך ב-HDD נוסף?
למיטב ידיעתי במקרה של ה-SIDEWINDER הוא מסוגל אך ורק להעתיק מהמחשב ואז לנגן, נא תקנו אותי אם אני טועה.
עוד דבר, ה-ETRAYZ (ככה כותבים את זה?) זה לא מכשיר נוסף שלהם שניתן להתחבר אליו וממנו להסטרים סרטים או שמה מדובר בפרוטוקול חדש של הזרמה וכך ניתן גם לפתוח שרת על גבי המחשב?
תודה...
הETRAYZ הוא מארז דיסקים עצמאי (ללא צורך בחיבור למחשב) המאפשר שיתוף תיקיות ברשת והזרמת מדיה מהדיסקים הקיימים בו בפרוטוקולים שונים למחשבים ומזרימי מדיה.
מקווה שעזרתי.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
ואללה? חידשת לי.shayf כתב:גם הXTREAMER SIDEWINDER וגם הXTREAMER PRO הם מזרימי מדיה: שניהם יכולים לנגן תכנים מהמחשב דרך הרשת ללא דיסק חיצוני או פנימי.9xcalibur9 כתב:איזה מהם תומך בהזרמה ואני חוזר ומדגיש ה-ז-ר-מ-ה של מדיה ישירות מהמחשב ללא צורך ב-HDD נוסף?
תודה...
הETRAYZ הוא מארז דיסקים עצמאי (ללא צורך בחיבור למחשב) המאפשר שיתוף תיקיות ברשת והזרמת מדיה מהדיסקים הקיימים בו בפרוטוקולים שונים למחשבים ומזרימי מדיה.
מקווה שעזרתי....
מה האפקטיביות שלהם בניגון 720P כולל כתוביות בהנחה שיש לי רשת בתקן G בבית?
- karpe
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1396
720P רץ חלק באלחוטי גם ברשת G.
1080P מקרטע גם בN.
1080P מקרטע גם בN.
- OKftw
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
1080P וכתוביות ירוץ חלק על חוטי של 100Mb אני מניח. תקנו אותי אם אני טועה.
- itrigalo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
צודק.
ככה זה אצלי
ככה זה אצלי