האם ה-VOD בהוט תקין לכם?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78875
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #1 

קיבלתי דיווח מעניין על בעיה ב-VOD בהוט.

האם גם לכם יש בעיות מיוחדות ב-VOD בזמן האחרון?

אם כן - מה הממיר, איפה אתם נמצאים בארץ ובאיזה סוג תוכן התקלה?

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

אין תקלות. אזור ירושלים והסביבה.

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1884
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #3 

חולון.
תקין לחלוטין.

ELCO_86
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

אין שום סיבה שיהיו תקלות. השירות נתמך באמצעות קו חזור (בדומה לחשבונית הדיגיטלית והסטארט אובר), במידה ויש תקלה מדובר בתקלת קו חזור.

נורת COM בממיר דולקת רצוף = תקין
נורת COM מהבהבת באופן קבוע = לא תקין.

ortori
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 250
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

הרבה תקלות ואיטיות תגובה מעצבנת התחילה ב-VOD לפני שבוע בערך.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #6 

לא יודע אם זה קשור אבל לyes יש יתרון בVOD על פני HOT, בHOT צריך לעבור לערוצי VOD מסויימים, בyes יש מקש VOD שלוקח אותך לVOD והVOD עצמו הוא מאין אינטרקטיבי מובנה שלא צריך בשבילו ערוץ מיוחד (אפשר לראות את השידור שעליו לחצת VOD בצד שמאל כמו שרואים בתפריט), אני אישית לא יודע איך זה מאליך והלאה כי אין לנו את שירות הVOD ואין לי אפילו אפשרות לשוטט בו, רק להתרשם מהמסך שלו.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #7 

אצלנו בבית נקודות שהיה בהן VOD תקין לא עובדות, אולי בעיה מקומית אבל לפני כן עבד תקין.

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #8 

UserName כתב:לא יודע אם זה קשור אבל לyes יש יתרון בVOD על פני HOT, בHOT צריך לעבור לערוצי VOD מסויימים, בyes יש מקש VOD שלוקח אותך לVOD והVOD עצמו הוא מאין אינטרקטיבי מובנה שלא צריך בשבילו ערוץ מיוחד (אפשר לראות את השידור שעליו לחצת VOD בצד שמאל כמו שרואים בתפריט), אני אישית לא יודע איך זה מאליך והלאה כי אין לנו את שירות הVOD ואין לי אפילו אפשרות לשוטט בו, רק להתרשם מהמסך שלו.
...
אני לא רואה את זה כיתרון.
האמת שערוץ ה-VOD של הוט הוא ספינת הדגל שלה מבחינת איכות, ממשק, נוחות וכ'ו...

[החיסרון היחידי הוא כאמור שמידי פעם מעיק לצאת ממנו]

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #9 

dodi88 כתב:
UserName כתב:לא יודע אם זה קשור אבל לyes יש יתרון בVOD על פני HOT, בHOT צריך לעבור לערוצי VOD מסויימים, בyes יש מקש VOD שלוקח אותך לVOD והVOD עצמו הוא מאין אינטרקטיבי מובנה שלא צריך בשבילו ערוץ מיוחד (אפשר לראות את השידור שעליו לחצת VOD בצד שמאל כמו שרואים בתפריט), אני אישית לא יודע איך זה מאליך והלאה כי אין לנו את שירות הVOD ואין לי אפילו אפשרות לשוטט בו, רק להתרשם מהמסך שלו.
...

...
פעמים רבות הייתי אצל משפחה שאצלה לרוב יש HOT, בפעם הראשונה שהשתמשתי בה ברציפות הייתה כשהייתי בצפון למשך שני ימים וראיתי האוס בטלוויזיה במקום במחשב הנייד, לא זוכר את הממיר אבל מהזמן שבו נכנסתי לערוץ עד לרגע שבו יכולתי אשכרה לבחור משהו היה דקה, אותו דבר קרה בממיר HOTHD באזור השרון, ביסמקסHD אני לוץ על מקש VOD וזה פותח לי את החלונות NO TIME, אני מאמין שזה יתרון יחסית גדול, החיסרון הוא הגיוון של התכנים כמובן, הVOD של יס רק נפתח השנה ואצל HOT כבר 5 שנים שהם מוסיפים עוד ועוד תכנים, אז אין טעם להשוות עכשיו בתכנים, עדיין לא.

Chip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #10 

UserName כתב:
dodi88 כתב:
...

...
פעמים רבות הייתי אצל משפחה שאצלה לרוב יש HOT, בפעם הראשונה שהשתמשתי בה ברציפות הייתה כשהייתי בצפון למשך שני ימים וראיתי האוס בטלוויזיה במקום במחשב הנייד, לא זוכר את הממיר אבל מהזמן שבו נכנסתי לערוץ עד לרגע שבו יכולתי אשכרה לבחור משהו היה דקה, אותו דבר קרה בממיר HOTHD באזור השרון, ביסמקסHD אני לוץ על מקש VOD וזה פותח לי את החלונות NO TIME, אני מאמין שזה יתרון יחסית גדול, החיסרון הוא הגיוון של התכנים כמובן, הVOD של יס רק נפתח השנה ואצל HOT כבר 5 שנים שהם מוסיפים עוד ועוד תכנים, אז אין טעם להשוות עכשיו בתכנים, עדיין לא.
...
שטויות,
אצלי זמן הטעינה של ה-VOD בכל הממירים בבית הוא 8 שניות לכל היותר (בממירים ישנים יותר זה לוקח יותר זמן. אבל בפעם האחרונה שלקח לשירות אינטראקטיבי יותר מידי זמן להיטען - פשוט התקשרתי לשירות של HOT והם שלחו טכנאי להחליף לי ממיר לאחד חדש יותר ללא עלות).

ל-VOD של yes יקח עוד הרבה זמן כדי להגיע לרמה של ה-VOD של HOT, אם בכלל.

or5566
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #11 

גם לדוד שלי הVOD של הוט לא עובד ממיר מסוג thomson

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #12 

vod hot כל הזמן תקלות , מאז ומתמיד , הוחלפו ממירים וטכנאים , הבעיה נפתרה חלקית , עדיין המון פעמים מקבלים הודעה לנתק מהחשמל ושוב לחבר . חולון .
GO VEGAN

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”