האם ה-VOD בהוט תקין לכם?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
קיבלתי דיווח מעניין על בעיה ב-VOD בהוט.
האם גם לכם יש בעיות מיוחדות ב-VOD בזמן האחרון?
אם כן - מה הממיר, איפה אתם נמצאים בארץ ובאיזה סוג תוכן התקלה?
האם גם לכם יש בעיות מיוחדות ב-VOD בזמן האחרון?
אם כן - מה הממיר, איפה אתם נמצאים בארץ ובאיזה סוג תוכן התקלה?
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לא יודע אם זה קשור אבל לyes יש יתרון בVOD על פני HOT, בHOT צריך לעבור לערוצי VOD מסויימים, בyes יש מקש VOD שלוקח אותך לVOD והVOD עצמו הוא מאין אינטרקטיבי מובנה שלא צריך בשבילו ערוץ מיוחד (אפשר לראות את השידור שעליו לחצת VOD בצד שמאל כמו שרואים בתפריט), אני אישית לא יודע איך זה מאליך והלאה כי אין לנו את שירות הVOD ואין לי אפילו אפשרות לשוטט בו, רק להתרשם מהמסך שלו.
אני לא רואה את זה כיתרון.UserName כתב:לא יודע אם זה קשור אבל לyes יש יתרון בVOD על פני HOT, בHOT צריך לעבור לערוצי VOD מסויימים, בyes יש מקש VOD שלוקח אותך לVOD והVOD עצמו הוא מאין אינטרקטיבי מובנה שלא צריך בשבילו ערוץ מיוחד (אפשר לראות את השידור שעליו לחצת VOD בצד שמאל כמו שרואים בתפריט), אני אישית לא יודע איך זה מאליך והלאה כי אין לנו את שירות הVOD ואין לי אפילו אפשרות לשוטט בו, רק להתרשם מהמסך שלו....
האמת שערוץ ה-VOD של הוט הוא ספינת הדגל שלה מבחינת איכות, ממשק, נוחות וכ'ו...
[החיסרון היחידי הוא כאמור שמידי פעם מעיק לצאת ממנו]
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
פעמים רבות הייתי אצל משפחה שאצלה לרוב יש HOT, בפעם הראשונה שהשתמשתי בה ברציפות הייתה כשהייתי בצפון למשך שני ימים וראיתי האוס בטלוויזיה במקום במחשב הנייד, לא זוכר את הממיר אבל מהזמן שבו נכנסתי לערוץ עד לרגע שבו יכולתי אשכרה לבחור משהו היה דקה, אותו דבר קרה בממיר HOTHD באזור השרון, ביסמקסHD אני לוץ על מקש VOD וזה פותח לי את החלונות NO TIME, אני מאמין שזה יתרון יחסית גדול, החיסרון הוא הגיוון של התכנים כמובן, הVOD של יס רק נפתח השנה ואצל HOT כבר 5 שנים שהם מוסיפים עוד ועוד תכנים, אז אין טעם להשוות עכשיו בתכנים, עדיין לא.dodi88 כתב:אני לא רואה את זה כיתרון.UserName כתב:לא יודע אם זה קשור אבל לyes יש יתרון בVOD על פני HOT, בHOT צריך לעבור לערוצי VOD מסויימים, בyes יש מקש VOD שלוקח אותך לVOD והVOD עצמו הוא מאין אינטרקטיבי מובנה שלא צריך בשבילו ערוץ מיוחד (אפשר לראות את השידור שעליו לחצת VOD בצד שמאל כמו שרואים בתפריט), אני אישית לא יודע איך זה מאליך והלאה כי אין לנו את שירות הVOD ואין לי אפילו אפשרות לשוטט בו, רק להתרשם מהמסך שלו....
[החיסרון היחידי הוא כאמור שמידי פעם מעיק לצאת ממנו]...
שטויות,UserName כתב:פעמים רבות הייתי אצל משפחה שאצלה לרוב יש HOT, בפעם הראשונה שהשתמשתי בה ברציפות הייתה כשהייתי בצפון למשך שני ימים וראיתי האוס בטלוויזיה במקום במחשב הנייד, לא זוכר את הממיר אבל מהזמן שבו נכנסתי לערוץ עד לרגע שבו יכולתי אשכרה לבחור משהו היה דקה, אותו דבר קרה בממיר HOTHD באזור השרון, ביסמקסHD אני לוץ על מקש VOD וזה פותח לי את החלונות NO TIME, אני מאמין שזה יתרון יחסית גדול, החיסרון הוא הגיוון של התכנים כמובן, הVOD של יס רק נפתח השנה ואצל HOT כבר 5 שנים שהם מוסיפים עוד ועוד תכנים, אז אין טעם להשוות עכשיו בתכנים, עדיין לא.dodi88 כתב:אני לא רואה את זה כיתרון.UserName כתב:לא יודע אם זה קשור אבל לyes יש יתרון בVOD על פני HOT, בHOT צריך לעבור לערוצי VOD מסויימים, בyes יש מקש VOD שלוקח אותך לVOD והVOD עצמו הוא מאין אינטרקטיבי מובנה שלא צריך בשבילו ערוץ מיוחד (אפשר לראות את השידור שעליו לחצת VOD בצד שמאל כמו שרואים בתפריט), אני אישית לא יודע איך זה מאליך והלאה כי אין לנו את שירות הVOD ואין לי אפילו אפשרות לשוטט בו, רק להתרשם מהמסך שלו....
[החיסרון היחידי הוא כאמור שמידי פעם מעיק לצאת ממנו]......
אצלי זמן הטעינה של ה-VOD בכל הממירים בבית הוא 8 שניות לכל היותר (בממירים ישנים יותר זה לוקח יותר זמן. אבל בפעם האחרונה שלקח לשירות אינטראקטיבי יותר מידי זמן להיטען - פשוט התקשרתי לשירות של HOT והם שלחו טכנאי להחליף לי ממיר לאחד חדש יותר ללא עלות).
ל-VOD של yes יקח עוד הרבה זמן כדי להגיע לרמה של ה-VOD של HOT, אם בכלל.