צריך המלצה ל-DOK איכותי 16GB לחיבור ל-LCD
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אז ככה לאחרונה רכשתי את LCD של LG דגם LD460.
מאוד מרוצה מהקניה, אחת הסיבות שלקחתי אותה הייתה דווקא חיבור USB שתומך בקבצי MKV.
הכניסה עובדת מעולה עם DOK של חברה PRETEC שהוא רק 8 GB.
אני רוצה לרכוש DOK של 16GB אבל לא יודע באיזו חברה לבחור, כי שמעתי על כמה מהן שקבצי MKV לא מתנגנים דרכם
חלק.שמתי עין על SanDisk Cruzer Micro U3 16GB USB יש אותו ב-ZAP במחיר של 155 ש"ח.
מישהו אולי יודע איך הוא? או יכול להמליץ על חברות אחרות?
אשמח לכל עזרה בנושא.
מאוד מרוצה מהקניה, אחת הסיבות שלקחתי אותה הייתה דווקא חיבור USB שתומך בקבצי MKV.
הכניסה עובדת מעולה עם DOK של חברה PRETEC שהוא רק 8 GB.
אני רוצה לרכוש DOK של 16GB אבל לא יודע באיזו חברה לבחור, כי שמעתי על כמה מהן שקבצי MKV לא מתנגנים דרכם
חלק.שמתי עין על SanDisk Cruzer Micro U3 16GB USB יש אותו ב-ZAP במחיר של 155 ש"ח.
מישהו אולי יודע איך הוא? או יכול להמליץ על חברות אחרות?
אשמח לכל עזרה בנושא.
- oRBenDavid
-
- חבר פעיל

- תגובות: 78
- נתן תודות: 3 פעמים
קניתי שבוע שעבר את הדגם LD450 ורציתי להחליף לדגם שלך בגלל שהיא לא תומכת בכתוביות .. תוכל להגיד לי מאיפה ובכמה קנית ?
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

שלחתי לך לפרטי.oRBenDavid כתב:קניתי שבוע שעבר את הדגם LD450 ורציתי להחליף לדגם שלך בגלל שהיא לא תומכת בכתוביות .. תוכל להגיד לי מאיפה ובכמה קנית ?...
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

אשמח לכל עזרה בנושא.
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

מישהו?
גם המלצה לדיסק קשיח חיצוני תתקבל בברכה.
גם המלצה לדיסק קשיח חיצוני תתקבל בברכה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ה cruzer כונן פלאש מצוין, מהיר ואמין.
יכול להיות שההפעלה האוטומטית (U3) תעשה בעיות, אבל אין שום בעיה להסיר אותה (פשוט בחיבור למחשב, נכנסים לתוך האפליקציה שלה ובוחרים ב remove U3. תמיד אפשר להחזיר אם רוצים).
יכול להיות שההפעלה האוטומטית (U3) תעשה בעיות, אבל אין שום בעיה להסיר אותה (פשוט בחיבור למחשב, נכנסים לתוך האפליקציה שלה ובוחרים ב remove U3. תמיד אפשר להחזיר אם רוצים).
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

אבל יש כמה סוגים של CRUZER - איזה מהם מומלץ?uriler כתב:ה cruzer כונן פלאש מצוין, מהיר ואמין.
יכול להיות שההפעלה האוטומטית (U3) תעשה בעיות, אבל אין שום בעיה להסיר אותה (פשוט בחיבור למחשב, נכנסים לתוך האפליקציה שלה ובוחרים ב remove U3. תמיד אפשר להחזיר אם רוצים)....
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

"קצת" יקר בשבילי...
מה בנוגע לדגם שציינתי בהתחלה - MICRO
מה בנוגע לדגם שציינתי בהתחלה - MICRO
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לי יש את זה - http://www.electrophoto.co.il/Product.a ... uctID=2256 , עובד מצוין גם בניגון תכנים ממנו (בדקתי על מחשב שולחני ונייד, לא נראה לי שתהיה בעיה גם בטלויזיה).
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

סבבה- אבדוק גם את האופציה הזוuriler כתב:לי יש את זה - http://www.electrophoto.co.il/Product.a ... uctID=2256 , עובד מצוין גם בניגון תכנים ממנו (בדקתי על מחשב שולחני ונייד, לא נראה לי שתהיה בעיה גם בטלויזיה)....
עוד תגובות, גם הודות חבורת אחרות, תתקבלנה בברכה.