עזרה ב powershell
אני יודע שיש פה כמה עובדי הייטק, אז אני אשאל גם כאן:
אני מחפש כבר הרבה זמן סקריפט בPOWERSHELL שיריץ שאילתת SQL על שרת MSSQL2005 וישמור את התוצאות לקובץ EXCEL, מצאתי מדריכים לעשות ההפך, ומצאתי מדרכים להריץ שאילת ולקבל תוצאות, אבל לא הסבר איך להוציא לאקסל.
אם משהו מכיר אתר עם מדריך, או שיש לו במקרה סקריפט מוכן, אני ממש אודה לו.
תודה מראש!
אני מחפש כבר הרבה זמן סקריפט בPOWERSHELL שיריץ שאילתת SQL על שרת MSSQL2005 וישמור את התוצאות לקובץ EXCEL, מצאתי מדריכים לעשות ההפך, ומצאתי מדרכים להריץ שאילת ולקבל תוצאות, אבל לא הסבר איך להוציא לאקסל.
אם משהו מכיר אתר עם מדריך, או שיש לו במקרה סקריפט מוכן, אני ממש אודה לו.
תודה מראש!
נערך לאחרונה על ידי bg1987 ב 13/07/2010 16:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
המטרה היא שהPOWERSHELL יריץ מספר SOTRED PROCEDURES וישמור את התוצאה של כל אחת בSHEET חדש באקסל,
כרגע זה נעשה עם SSIS אבל זה אוברקיל ואני מחפש פטרון אלטרנטבי, הOPERNROWSET לא יכול להוציא תוצאות של SP למיטב ידעתי.
כרגע זה נעשה עם SSIS אבל זה אוברקיל ואני מחפש פטרון אלטרנטבי, הOPERNROWSET לא יכול להוציא תוצאות של SP למיטב ידעתי.
זאת אכן האופציה המועדפת על רוב הDBA אם אין REPORTING SERVICES אבל זה די OVERKILL לפי דעתי.
יש אפשרות לעשות את זה ב2008 אבל זה כי2008 מאפשר גישה ממש קלה עם POWERSHELL אז הקוד שיש לי לא עוזר הרבה.
אגב, אם יש אפילו קוד שממיר DATATABLE לEXCEL בPOWERSHELL יסגור לי את הפינה.
בינתיים אני מנסה לחפש תיעוד כלשהו למה אני יכול לעשות עם האובייקט הזה, אני עדיין לא בטוח אם הוא מריץ לי .net מאחורה, כי הקוד שכבתי הוא 99% C# אבל אני לא מצליח לעשות איטרציה על הטבלה.
יש אפשרות לעשות את זה ב2008 אבל זה כי2008 מאפשר גישה ממש קלה עם POWERSHELL אז הקוד שיש לי לא עוזר הרבה.
אגב, אם יש אפילו קוד שממיר DATATABLE לEXCEL בPOWERSHELL יסגור לי את הפינה.
בינתיים אני מנסה לחפש תיעוד כלשהו למה אני יכול לעשות עם האובייקט הזה, אני עדיין לא בטוח אם הוא מריץ לי .net מאחורה, כי הקוד שכבתי הוא 99% C# אבל אני לא מצליח לעשות איטרציה על הטבלה.