למה מסכים שטוחים של מיצובישי כל כך זולים ?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
האמת היא, שמאד מסקרן אותי לראות מסך כזה בפועל.
הגודל שמקבלים פה ביחס למחיר הוא מטורף.
כי תכל'ס, אני מסוגל לחיות עם מסך לא הכי דק, זה בכלל המטרד מבחינתי.
ואם הנורה שלו מחזיקה לכמה שנים בתנאים נורמליים של צפיה (מספר שעות בודדות ביום) אז זה לא רע בכלל.
השאלה היא שוב, מה היא טיב התמונה שמקבלים ממנו..
הגודל שמקבלים פה ביחס למחיר הוא מטורף.
כי תכל'ס, אני מסוגל לחיות עם מסך לא הכי דק, זה בכלל המטרד מבחינתי.
ואם הנורה שלו מחזיקה לכמה שנים בתנאים נורמליים של צפיה (מספר שעות בודדות ביום) אז זה לא רע בכלל.
השאלה היא שוב, מה היא טיב התמונה שמקבלים ממנו..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
שוב, לגבי הנורה, אם מדובר בטלויזית הלייזר, אז ה"מנורה" מחזיקה לא פחות מאשר מסך LCD או פלזמה.
כמו שציינתי קודם, התמונה במסך הDLP שאני ראיתי היתה מצוינת ואני משוכנע שהמסכים החדשים מסוגלים להתמודד בכבוד מול טלויזיות בטכנולוגיות האחרות.
הבעיות העיקריות שלהן הן עובי ודיעות קדומות.
כמו שציינתי קודם, התמונה במסך הDLP שאני ראיתי היתה מצוינת ואני משוכנע שהמסכים החדשים מסוגלים להתמודד בכבוד מול טלויזיות בטכנולוגיות האחרות.
הבעיות העיקריות שלהן הן עובי ודיעות קדומות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היה ניסיון של וידיאוסט לייבא מסכי 73" של מיצובישי פעם ואקסמפלר היה מוצג בעולם-הדיגיטלי בזמנו.
המחיר לאינץ' היה פנטסטי, אבל משום מה זה לא הצליח (הקרנה אחורית.....).
יש לחברה גם מסכי LCD לא רעים אבל כל הדגמים שהם מייצרים הם לשוק האמריקאי ללא תאימות לאירופה, זו הסיבה שנציגת מיצובישי בישראל, חברת סיסטק-ויז'ואל, לא מביאה אפילו דוגמאות של אלו לארץ (אני אומר את זה מבדיקה אישית של הנושא).
המחיר לאינץ' היה פנטסטי, אבל משום מה זה לא הצליח (הקרנה אחורית.....).
יש לחברה גם מסכי LCD לא רעים אבל כל הדגמים שהם מייצרים הם לשוק האמריקאי ללא תאימות לאירופה, זו הסיבה שנציגת מיצובישי בישראל, חברת סיסטק-ויז'ואל, לא מביאה אפילו דוגמאות של אלו לארץ (אני אומר את זה מבדיקה אישית של הנושא).
צודק, התכוונתי ל 65 אינץ'.TANDBERG כתב:HazooM - עומק של 38 ס"מ, טעיתי ב12 ס"מ. אבל יש לנו הסכמה על התלייה.
http://www.mitsubishi-tv.com/product/L75A91...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני הבנתי לפני כשנה שהייתה חברה אוסטרלית שפיתחה טלוויזיות מבוססות לייזר אבל זה היה מאוד ראשוני ולא ממש הצליח לעבור לייצור סדרתי.
אז מה בעצם קורה פה? מיצובישי קנו מהם את הטכנולוגיה ועברו לייצור סדרתי, או שמיצובישי פתחו בעצמם את הטכנולוגיה? לדעתי זה מעניין מאוד. למרות שיש לי טלוויזיה דקה מאוד (LED), אני לא ממש לחוץ על מסך דק ככל האפשר. יותר חשוב שמסך גדול ואיכותי יימכר במחיר זול ומפתיע...
אז מה בעצם קורה פה? מיצובישי קנו מהם את הטכנולוגיה ועברו לייצור סדרתי, או שמיצובישי פתחו בעצמם את הטכנולוגיה? לדעתי זה מעניין מאוד. למרות שיש לי טלוויזיה דקה מאוד (LED), אני לא ממש לחוץ על מסך דק ככל האפשר. יותר חשוב שמסך גדול ואיכותי יימכר במחיר זול ומפתיע...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"