למה מסכים שטוחים של מיצובישי כל כך זולים ?
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
היי,
אני נדרש לתת מסך בחו"ל בגודל 65-70 אינץ', יש לסמסונג מסך מעולה בגודל 70 אבל המחיר מטורף, לעומת זאת אני רואה דגם של מיצובישי שעולה בערך עשירית. מישהו יכול לתת לי הסבר או הגיון ?
על זול בד"כ משלמים יקר, השאלה היא איפה ?
אגב - זה עבור האפשרות שירצו מסך 70 ומעלה, לא רוצים מקרן וזה גם לא טוב למה שנדרש שם אז בבקשה לא להציע כפתרון. השאלה היא האם מישהו מכיר ואם כן - מה יכול להיות הבעיה.
דגם הוא WD73C9.
תודה לעונים.
אני נדרש לתת מסך בחו"ל בגודל 65-70 אינץ', יש לסמסונג מסך מעולה בגודל 70 אבל המחיר מטורף, לעומת זאת אני רואה דגם של מיצובישי שעולה בערך עשירית. מישהו יכול לתת לי הסבר או הגיון ?
על זול בד"כ משלמים יקר, השאלה היא איפה ?
אגב - זה עבור האפשרות שירצו מסך 70 ומעלה, לא רוצים מקרן וזה גם לא טוב למה שנדרש שם אז בבקשה לא להציע כפתרון. השאלה היא האם מישהו מכיר ואם כן - מה יכול להיות הבעיה.
דגם הוא WD73C9.
תודה לעונים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
המסכים האלו לא כל כך דקים. בטוח שלא כמו LCD או פלזמה.
לא כולם ברי תליה בכלל ורובם מצריכים סטנד שולחני.
אלה החסרונות השוליים יחסית.
מה שבאמת מפריע להם זה העובדה שתכל'ס מדובר במקרן בתוך קופסא.
יש לנורה של המסך זמן חיים מסויים ולאחר מכן צריך להחליף אותה. כמו במקרנים.
התמונה שהוא נותן לא חדה ברוב המקרים כמו פלזמה או LCD ולפעמים זווית הצפיה של המסך קצת מוגבלת..
זה ככה על קצה המזלג..
לא כולם ברי תליה בכלל ורובם מצריכים סטנד שולחני.
אלה החסרונות השוליים יחסית.
מה שבאמת מפריע להם זה העובדה שתכל'ס מדובר במקרן בתוך קופסא.
יש לנורה של המסך זמן חיים מסויים ולאחר מכן צריך להחליף אותה. כמו במקרנים.
התמונה שהוא נותן לא חדה ברוב המקרים כמו פלזמה או LCD ולפעמים זווית הצפיה של המסך קצת מוגבלת..
זה ככה על קצה המזלג..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
האם ראית הקרנה אחורית רגילה (CRT) או DLP?dodi88 כתב:המסכים האלה יחסית ישנים והתמונה שהם מציגים ממש לא טובה... (לפי מה שראיתי אצל חברים)...
אני ראיתי טלויזית DLP של לווה לפני כמה שנים והתמונה היתה יותר מרשימה מפלזמות שראיתי באותה תקופה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

מרטין, העובי של הלייזר הוא כמעט חצי מטר, זה לא ניתן לתליה בעליל. אני צריך לנהל את הסיפור הזה מול חברה בחו"ל. לך תדע איזה קיר יש שם ואם יש להם מתקן לנושא. הרשים אותי מאוד המפרט של מסך הלייזר, וגם המחיר הוא מאוד אטרקטיבי, פחות מחצי מהסמסונג. מה לגבי אורך חיים ?
Vocare Ad Regnum
TANDBERG - המסך לייזר הוא בעומק של 25ס"מ (לא חצי מטר), אבל זה עדיין לא משהו שאני הייתי תולה על הקיר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
המחירים זולים כי זה מקרן אחורי שטכנולוגית קל הרבה יותר לייצר אותו מאשר מסכים דקים בגדלים הללו.
העובי אכן הרבה פחות מחצי מטר ולפי הדיווחים (לא ראיתי במו עיני) מסכי הלייזר שלהם מצויינים.
העובי אכן הרבה פחות מחצי מטר ולפי הדיווחים (לא ראיתי במו עיני) מסכי הלייזר שלהם מצויינים.
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

HazooM - עומק של 38 ס"מ, טעיתי ב12 ס"מ. אבל יש לנו הסכמה על התלייה.
http://www.mitsubishi-tv.com/product/L75A91
http://www.mitsubishi-tv.com/product/L75A91
Vocare Ad Regnum
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

אני לא יודע איזו בשורה יש במסכים האלו מלבד הגודל, אני לא יודע האם במחיר של כ6000 דולר לא כדאי ללקוח לרכוש מקרן איכותי ומסך בגודל 100 אינץ' לפחות. אולי ההפרש יהיה התחזוקה של המקרן.
עופר - היה מעניין פעם אחת לראות איזו שהיא ביקורת על מסך מסוג כזה, כי מפורסם עליו שיש לו גם תלת ממד. מה הקטע של הלייזר לא הבנתי, זה נשמע מגניב אבל לא אומר לי כלום
עופר - היה מעניין פעם אחת לראות איזו שהיא ביקורת על מסך מסוג כזה, כי מפורסם עליו שיש לו גם תלת ממד. מה הקטע של הלייזר לא הבנתי, זה נשמע מגניב אבל לא אומר לי כלום
Vocare Ad Regnum
- opv
- חבר מביא חבר

אלו מסכים עם איכות תמונה לא רעה בכלל, הבשורה היא המחיר לאינצ'.
בניגוד למקרן, אין צורך להחשיך את החדר, לתלות על התקרה , להעביר כבלים, לתלות מסך וכדומה, זו טלויזיה לכל דבר.
באופן כללי לטכנולוגית DLP יש כמה יתרונות ומימושים מיוחדים ל3D בגלל קצב הרענון המהיר מאוד שלה.
בניגוד למקרן, אין צורך להחשיך את החדר, לתלות על התקרה , להעביר כבלים, לתלות מסך וכדומה, זו טלויזיה לכל דבר.
באופן כללי לטכנולוגית DLP יש כמה יתרונות ומימושים מיוחדים ל3D בגלל קצב הרענון המהיר מאוד שלה.
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

opv, עדיין היא לא מובאת לארץ למיטב ידיעתי. המחירים כאן הם ממש בשורה, השאלה היא איך אתה כיבואן מדגיש את היתרון של המוצר הזה על פני אחרים ?
המחיר לאינץ' נמוך ברמות אחרות, אבל מחיר התחזוקה יכול להיות גבוה במיוחד.
המחיר לאינץ' נמוך ברמות אחרות, אבל מחיר התחזוקה יכול להיות גבוה במיוחד.
Vocare Ad Regnum
- opv
- חבר מביא חבר

מה זאת אומרת לא מיובאת עדיין? היה ניסיון לשווק בארץ טלויזיות DLP זה לא הצליח. לדעתי הצרכן הממוצע חושב שמדובר בטלויזית הקרנה אחורית כמו פעם, שהיתה עם איכות תמונה מזעזעת ולכן הוא נרתע.
מחיר התחזוקה לא כ"כ יקר, המנורות קטנות יותר מש מקרן בגלל המסך הקטן יחסית והתיבה הסגורה ולכן הן זולות מאלו של מקרנים. אם מדובר על טלויזית לייזר אז בכלל אין צורך להחליף נורה.
מחיר התחזוקה לא כ"כ יקר, המנורות קטנות יותר מש מקרן בגלל המסך הקטן יחסית והתיבה הסגורה ולכן הן זולות מאלו של מקרנים. אם מדובר על טלויזית לייזר אז בכלל אין צורך להחליף נורה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
TANDBERG,
כשאתה אומר $6000 אתה מתכוון למחיר של המסך כאן בארץ אחרי הוצאות משלוח ויבוא ?
כי בארה"ב לדוגמא הוא עולה משהו כמו חמישית מהמחיר הזה..
כשאתה אומר $6000 אתה מתכוון למחיר של המסך כאן בארץ אחרי הוצאות משלוח ויבוא ?
כי בארה"ב לדוגמא הוא עולה משהו כמו חמישית מהמחיר הזה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".