FRING נגד SKYPE?

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78787
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #1 

http://www.mobilityfreak.co.il/index.php?q=node/4920

בהחלט מטריד!

פרינג טוענים שסקייפ סגרו להם את החיבור שמאפשר VIDEO CALLING.

SKYPE טוענים שפרינג לא משתמשים נכון ב-API שלהם ובכל מקרה, שפרינג עצמם סגרו את השירות בלי ליידע אותם אפילו.

מי צודק? אני מהמר על פרינג. סקייפ מדשדשים כבר זמן רב מאחורי התחרות (בעיקר אחרי פרינג) ביצירת קליינטים לסביבה שלה.

תהרגו אותי, אני לא מבין למה הם לא קונים את פרינג וזהו, הקליינט שלהם טוב בהרבה מהקליינט המקורי של סקייפ בכמעט כל פלטפורמה שהם רצים עליה, ומקדימים אותם בחודשים (לפעמים שנים) במימוש של יכולות מתקדמות. אין ספק שהחברה הזו פשוט מחזיקה תוכניתנים מעולים וברמה או שבע-עשרה יותר מהיכולות של סקייפ עצמם.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #2 

זה לא מה שהם כתבו לפני ארבעה ימים בבלוג שלהם ..

[left]
Wow. What can we say… this is great !

Since adding 2-way video calling on iPhone 4 yesterday we have seen another huge jump in fring video calling.

As even more fringsters video call their friends on Android, Nokia and iPhones, we have seen some network ’stress’ (as the techies are telling me). So to free up capacity for more the fring-to-fring video calling, we are temporarily reducing support to 3rd –party Skype. Thanks for your patience.

fringsters, enjoy your video calling, and SEE you later
[/left]

בכל מקרה, כמו שזה נראה הם רוצים שלקוחות יבצעו שיחות וידאו בין מנויי פרינג ולא בין מנויי סקייפ דרך השרתים שלהם. בקיצור, ביי ביי פרינג. אין לי מה לעשות עם התוכנה הזו ללא יכולת התחברות לסקייפ מכיוון שהם לא טרחו לייצר אפליקציית פרינג ל i386.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

אני מאמין שהם לא קונים את פרינג כי פרינג עובדים בארכיטקטורה שונה לגמרי מסקייפ.

פרינג עובדים client-server והסרבר מבצע טרמינציה של כל שאר החשבונות שיש לך, סקייפ עובדים בצורה מבוזרת בכל מיני טכניקות דילוג על NAT
אם תפעיל tcpdump כשפרינג עובד וtcpdump כשסקייפ עובד תראה את ההבדל.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”