מועצת הכבלים והלוויין תבחן שידורי ה-HD
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 12_1179099
אני מקווה שהמועצה תבחן חיוב של yes ו-HOT לסמן תוכניות שמשודרות ב-upscale.
תקווה קטנה יותר שתבחן את נושא ה-5.1 המקופח.
מקווה מאד שלא יטרפדו את ערוצי הברודקאסט ב-HD בגלל איסור על פרסומות, זה יהיה טמטום אמיתי.
אני מקווה שהמועצה תבחן חיוב של yes ו-HOT לסמן תוכניות שמשודרות ב-upscale.
תקווה קטנה יותר שתבחן את נושא ה-5.1 המקופח.
מקווה מאד שלא יטרפדו את ערוצי הברודקאסט ב-HD בגלל איסור על פרסומות, זה יהיה טמטום אמיתי.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
לדבר הזה יש פוטנציאל להסב הרבה יותר נזק לשידורי ה- HD הקיימים היום מאשר תועלת.
אני מעדיף ערוץ סדרות שמשדר בחלקו ב- HD (שזה בעיקר דרמה ונקסט ב- yes, כי אקשן משדר כמעט כולו ב- HD), אבל שכל התוכן הזמין ב- HD בערוץ ישודר ב- HD, מאשר שהערוץ לא יהיה קיים בכלל, בגלל שיקבעו סף לכמה אחוז מהתוכן צריך להיות ב- HD.
עובדה - 3 ערוצי הסדרות של yes ב- HD שווים יותר מערוץ הסדרות HD הבודד שהיה בהתחלה ושידר כולו רק ב- HD. ה- 30 סדרות בהתחלה מול למעלה מ- 80 הסדרות כיום ב- HD כמובן עדיף בהרבה וזה לא שהם מנצלים לרעה את ה- upscale. כל סדרה שזמינה ב- HD הם מביאים - הם לא עושים סלקציה (כמובן, הכוונה לתכנים חדשים בלבד, תכנים ישנים - חלקם עברו remastering וחלקם לא ע"פ שיקול דעתם). הדבר היחיד שמפריע אם כבר, זה שקומדי לא ב- HD, למרות שיש מספיק תכנים להראות ב- HD וכל השטויות האלה של המועצה רק עלולות לטרפד את המעבר של הערוץ הזה בעתיד גם כן ל- HD וזה דבר גרוע ביותר.
אם לסמן - רק ב- EPG - לא בצורת באנרים או לוגואים על המסך - עד שיש לוגואים שלא מציקים בערוצי ה- HD - אני לא צריך באנר שיגיד לי אם תוכנית היא ב- HD או לא. צריך להיות סימון ב- EPG בלבד.
לא רואה סיבה שלא לשדר את ערוצי הברודקאסט ב- HD, כל עוד הם מהווים שכפול מלא ומוחלט של ה- SD. אם מותר לשדר פרסומות בערוץ ה- SD, אין שום סיבה שיהיה אסור בערוץ ה- HD - עבור ערוצי הברודקאסט בלבד.
אני מעדיף ערוץ סדרות שמשדר בחלקו ב- HD (שזה בעיקר דרמה ונקסט ב- yes, כי אקשן משדר כמעט כולו ב- HD), אבל שכל התוכן הזמין ב- HD בערוץ ישודר ב- HD, מאשר שהערוץ לא יהיה קיים בכלל, בגלל שיקבעו סף לכמה אחוז מהתוכן צריך להיות ב- HD.
עובדה - 3 ערוצי הסדרות של yes ב- HD שווים יותר מערוץ הסדרות HD הבודד שהיה בהתחלה ושידר כולו רק ב- HD. ה- 30 סדרות בהתחלה מול למעלה מ- 80 הסדרות כיום ב- HD כמובן עדיף בהרבה וזה לא שהם מנצלים לרעה את ה- upscale. כל סדרה שזמינה ב- HD הם מביאים - הם לא עושים סלקציה (כמובן, הכוונה לתכנים חדשים בלבד, תכנים ישנים - חלקם עברו remastering וחלקם לא ע"פ שיקול דעתם). הדבר היחיד שמפריע אם כבר, זה שקומדי לא ב- HD, למרות שיש מספיק תכנים להראות ב- HD וכל השטויות האלה של המועצה רק עלולות לטרפד את המעבר של הערוץ הזה בעתיד גם כן ל- HD וזה דבר גרוע ביותר.
אם לסמן - רק ב- EPG - לא בצורת באנרים או לוגואים על המסך - עד שיש לוגואים שלא מציקים בערוצי ה- HD - אני לא צריך באנר שיגיד לי אם תוכנית היא ב- HD או לא. צריך להיות סימון ב- EPG בלבד.
לא רואה סיבה שלא לשדר את ערוצי הברודקאסט ב- HD, כל עוד הם מהווים שכפול מלא ומוחלט של ה- SD. אם מותר לשדר פרסומות בערוץ ה- SD, אין שום סיבה שיהיה אסור בערוץ ה- HD - עבור ערוצי הברודקאסט בלבד.
נערך לאחרונה על ידי smallville4r ב 13/07/2010 0:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
בעבר היו סימונים בערוצי הסדרות שזה משודר ב-16:9, אני לא מבין מה הבעיה לשדר בתחילת כל תוכנית כמו אז אם זה NATIVE HD או UPSCALED, או בכלל להוריד סימון של ה-HD בערוצי הסדרות, שלא לדבר על כך שהתכנים המצולמים בערוצי הסדרות ב-SD נראים יותר טוב מבערוצים הרגילים.
ואני די בטוח שבגלל העניין הזה המועצה תוריד את HOT3HD.
ואני די בטוח שבגלל העניין הזה המועצה תוריד את HOT3HD.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מתברר שלערוץ 1 יש יותר תוכן ב-HD מכפי שחשבנו - CSI, הנוכלים ועוד סדרות רבות.
אתם יכולים לדמיין מה יקרה אם יש להם 5.1 AUDIO ?
אתם יכולים לדמיין מה יקרה אם יש להם 5.1 AUDIO ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
עופר,
לא הבנתי איך ההודעה שלך קשורה לנושא השרשור
הבחינה של המועצה לא קשורה רק לערוץ 1, אלא לשידורי ה-HD בכלל כיום בישראל כולל הערוצים של HOT ו-yes.
לא הבנתי איך ההודעה שלך קשורה לנושא השרשור
הבחינה של המועצה לא קשורה רק לערוץ 1, אלא לשידורי ה-HD בכלל כיום בישראל כולל הערוצים של HOT ו-yes.