המלצה למסך לסלון , 47 -50 אינץ' תקציב של כ6K
היי.
בקרוב אעבור דירה והייתי מעוניין לקנות מסך לדירה החדשה.
מרחק הצפייה הוא כ-4 מטר.
התכנים יהיו מגוונים, סביר להניח שיהיה שם ממיר עם שידורים רגילים ומאוד סביר שיהיה גם HTPC שישדר ב Blue ray ו-HD.
לדירה מרפסת גדולה שנושקת לסלון ואני מאוד רוצה שיהיה לי את היכולת לראות גם במרפסת. (אם יש איזה המלצה לזרוע מתכווננת טובה , אשמח).
אני שונא השתקפות בטלווזיות אם זה פרט חשוב.
אין לי העדפה ברורה לטכנולוגיה, אני מעדיף משהו שישרת את הצרכים שלי בצורה הכי טובה.
התקציב הוא כ6K, גמיש לכאן או לכאן, עדיף לכאן (הכאן של הלמטה).
חשבתי על ה LG Scarlet 47 אינטש, אשמח לשמוע על אופציות נוספות לפני שאגש לראות בחנות.[/url]
בקרוב אעבור דירה והייתי מעוניין לקנות מסך לדירה החדשה.
מרחק הצפייה הוא כ-4 מטר.
התכנים יהיו מגוונים, סביר להניח שיהיה שם ממיר עם שידורים רגילים ומאוד סביר שיהיה גם HTPC שישדר ב Blue ray ו-HD.
לדירה מרפסת גדולה שנושקת לסלון ואני מאוד רוצה שיהיה לי את היכולת לראות גם במרפסת. (אם יש איזה המלצה לזרוע מתכווננת טובה , אשמח).
אני שונא השתקפות בטלווזיות אם זה פרט חשוב.
אין לי העדפה ברורה לטכנולוגיה, אני מעדיף משהו שישרת את הצרכים שלי בצורה הכי טובה.
התקציב הוא כ6K, גמיש לכאן או לכאן, עדיף לכאן (הכאן של הלמטה).
חשבתי על ה LG Scarlet 47 אינטש, אשמח לשמוע על אופציות נוספות לפני שאגש לראות בחנות.[/url]
ל 4 מטר 47 זה פשוט קטן מדי חבל שתתבאס ...(הייתי מחפש משהו באזור ה 55 -52-מינימום..)
לצפיה בתנאי תאורה קשים כמו במרפסת לא כדאי לך פלזמה (ולא רק בגלל השתקפויות..אלה אם אתה דווקה מעוניין לראות את השכנה..
)
יכול להיות שמסכים עם ניגודיות גבוהה ורמת הארה גבוהה כמו שיש לרוב הלדים תתאים לך ביותר ...
לצפיה בתנאי תאורה קשים כמו במרפסת לא כדאי לך פלזמה (ולא רק בגלל השתקפויות..אלה אם אתה דווקה מעוניין לראות את השכנה..
יכול להיות שמסכים עם ניגודיות גבוהה ורמת הארה גבוהה כמו שיש לרוב הלדים תתאים לך ביותר ...
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
בתקציב הזה יהיה לך קשה להשיג משהו מעל 50".
פלזמות בגודל 46-50" בתקציב הנ"ל הם דגמים HDR ללא פילטר נוגד השתקפות. כך שתהיה מעט בעיה בסלון כמו שלך. במיוחד אם השתקפיות מציקות לך.
גם לד בגודל זה לא יכנס לתקציב.
הייתי ממליץ לך על סמסונג B550. אם תוכל למתוח את התקציב, אפשר גם 610 (דגם יותר טוב). שנייהם FHD, נותנים תמונה טובה יחסית ל LCD ב SD, ומתאימים לעבודה עם מחשב.
פלזמות בגודל 46-50" בתקציב הנ"ל הם דגמים HDR ללא פילטר נוגד השתקפות. כך שתהיה מעט בעיה בסלון כמו שלך. במיוחד אם השתקפיות מציקות לך.
גם לד בגודל זה לא יכנס לתקציב.
הייתי ממליץ לך על סמסונג B550. אם תוכל למתוח את התקציב, אפשר גם 610 (דגם יותר טוב). שנייהם FHD, נותנים תמונה טובה יחסית ל LCD ב SD, ומתאימים לעבודה עם מחשב.
טוב, נכנסתי לטירוף והלכתי לראות מסכים קצת.
איפשהו בראש התקבעתי על פלאזמה 50 אינץ', גם איכותי בשידורים רגילים , גם טוב מאוד ב HD וגם זול.
ראיתי מספק דגמים של panasonic ו-LG אבל ההשתקפות הזו הורגת אותי, אני שונא את זה.
בדרך ניתקלתי במסך LG LED 47SL90QR , המסך מאוד הרשים אותי, התמונה היתה חדה, המסך בוהק מאוד ולמרות שיש זכוכית על המסך, ההשתקפות פחות מעצבנת משום מה.
מישהו יכול לתת חוו"ד על המסך ?
עד כמה שהבנתי זה לא באמת led מלא, רק חלק, מה זה אומר ?
זה המסך:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744190
איפשהו בראש התקבעתי על פלאזמה 50 אינץ', גם איכותי בשידורים רגילים , גם טוב מאוד ב HD וגם זול.
ראיתי מספק דגמים של panasonic ו-LG אבל ההשתקפות הזו הורגת אותי, אני שונא את זה.
בדרך ניתקלתי במסך LG LED 47SL90QR , המסך מאוד הרשים אותי, התמונה היתה חדה, המסך בוהק מאוד ולמרות שיש זכוכית על המסך, ההשתקפות פחות מעצבנת משום מה.
מישהו יכול לתת חוו"ד על המסך ?
עד כמה שהבנתי זה לא באמת led מלא, רק חלק, מה זה אומר ?
זה המסך:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744190