התחדשתי ברסיבר דנון 3806,אוזניות ביירדינאמיק וקרמונה-חלק ב'

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
il62 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #1 

מאירועי הפרק הקודם
ערב אחד אני משוטט בפורום כרגיל..פתאום רואה תנין שכותב איך מגבירים קליפשים...פותח את התמונות ..רואה שני מזנונים ענקיים שדוחפים הצידה את הילדים הכי יפים בעיר ..הקרמונות!!אני חושב לעצמי -גנאדי חולה לא יכול להיות...בוא נעביר ערוץ...עובר לתפוז-המקום בו גנאדי נולד ורואה את אותם תמונות...פותח טלויזיה אוליי דובר צהל מודיע משהו ...כלום 8O קיבלתי :hammer: בראש ...בקיצור מכרתי הכל וקניתי את הקרמונות לפני שבועיים..גנאדי (f) לך!קבל הכל בצחוק ואני במקומך ממשיך בקו הזה ושולח לי מסר בקשר לסיטאיישן... (Y)

הפרק של היום
אחרי שמכרתי את כל הציוד -חיכיתי שבוע ...זו מין שריטה כזו שאני מחכה לראות שהכל בסדר אצל אלו שקנו והם מרוצים מהציוד ומאותתים לשביעות רצון...בינתיים הסתכלתי כל יום על הרמקולים המדהימים מלמטה עד למעלה :roll: עד שנהיו לי עיניים כאלו 8O ..קראתי את הפרוספקט האדום שלהם וכתוב שם שהם גם יודעים להשמיע מוזיקה ממש לנגן!אז החלטתי להעביר הילוך.
בינתיים קיבלתי את האוזניות המדהימות ביירדינאמיק ומגבר מנורות לבדיקה
האוזניות חוברו לקומפאקט מארנץ ישן ואיכותי ו...וואו איזה צליל יש להם!מדהים!!
בניתי פינת מוזיקה שקטה ליד המחשב :טוחן: לזמן הגלישה בפורום-מתמסד צמוד לפורום...ממש סימן מדאיג.
אביעד תודה ענקית לך :אחלה: על כי הכנסת אותי וכיוונת אותי בעולם האוזניות
ממש כיף.
מגבר המנורות חובר לקרמונות וממש לא הצליח להזיז את רשת חוטי הנבל השחורים הפרוסים לגובה בחזית הרמקול...אכזבה-וחשש לבאות :alone: .
האסטרטגיה שלי אמרה רסיבר קולנוע ביתי עם ROOM CORECTION משובח! שיעזור להתמודד עם עוולות האקוסטיקה בביתי.
חשבתי להציג שאלה בפורום אבל אז נזכרתי במאמר שעשה פעם מישהו בפורום על הדנון 3806-קראתי אותו שוב ומה שעודד אותי שלבחור ...ההוא!!יש סלון מאוד דומה לשלי,והוא התרשם מאוד מהרסיבר!
אבל לו היו גראנד פיאנו שהם קלים יותר לדחיפה הקרמונה 300 וואט 4 אוהם,האם גדול על הדנון?להוא היה סנטר ,ואילו אני עכשיו אחרי שכל הזמן התנגדתי לאופנה הפושטת כשפעת העופות לוותר על סנטר, נותרתי גם אני בלי סנטר!!איך ישמעו את הופעות הסראונד?והסרטים?
קיבלתי את הדנון בסופשבוע..חיבורים כיול בסיסי ובדיקה..
ובכן כמה מסקנות חשובות
הדנון הזה נותן הספק בשני ערוצים של 210 וואט ב4 אוהם :!: הוא מפעיל את הקרמונות כמו מלך אין לו שום בעיה!!חד וחלק ובמוזיקה רב ערוצית ההרכב נשמע אפילו טוב יותר...
הROOM CORECTION נאלץ לעבוד קשה הרבה יותר מהפעם הקודמת עקב הבאס ריפלקס האחורי בניגוד לגראנד פיאנו ,אך הוא מתקן או עוזר להתמודד עם רוב בעיות האקוסטיקה של החדר ..עדיין יש בעיות ותהיה עבודה לימים הקרובים..
באופן כללי הרסיבר הזה הוא קפיצת מדרגה ענקית לרסיברים ומכשיר שטורף את הקלפים סביב הגדרות של היי האנד -פרוססורים-פאוורים אקזוטיים..וכו' ומבחן האוזן מוכיח זאת !
אין לי נגן ראוי וזה השלב הבא בסדרה בת ארבעת הפרקים-כאשר הפרק האחרון והחם מכולם
התאמת מגבר מנורות לקרמונה!!
יש לציין שהפעלת הדנון בוצעה עם הJVC PRO HD - SRDVD100U כמקור
שנקרא בפעם הראשונה וכנראה גם האחרונה לדגל כנגן CD או DVD
והרעש שגרם הקשה עוד יותר על הROOM CORECTION ומן הראוי שחטיבת הצמ"ה של קטרפילר תאמץ את המוצר-אך אל תטעו -כסטרימר היי דפינישן אין לו מתחרים כולל הכוכב החדש..לדעתי -ועוד ימים יגידו!
תודה ענקית לכל חברי הפורום שייעצו ,עזרו ,שלחו,קישורים,מסרים ,פירגונים!!ממש כיף
צירפתי תמונה שחוטאת למציאות..הילד יפה הרבה יותר :בירה:

byrdparis
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1419
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

(Y) (l) (f) (b)
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN

007
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 536
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

לפי התמונה נראה לי שחלק מהצלילים בורחים אחורה לחלל הפתוח לא?

007

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #4 

איזה חגיגה לעיניים ולאוזניים כאחד!
ישראל שוב תתחדש..!
אנחנו עדיין מחכים לתמונות של הסט המלא :wink:
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

רוניקינג
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 522
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

תתחדש

שליחה #5 

ישדאל תתחדש ואין ספק שאתה תיהנה,ניראה לי שהקניה הבאה שלך יהיה הדנון 3910
אצלי הוא משמש כנגן ואין כמוהו להשלים את הסט גם מבחינה אסתטית וגם מבחינת נגן.
אין ספק שאתה ממצה את התחביב,כיף לקרוא את התיאורים שלך בהצלחה. :music:

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #6 

קבל חיזוק :בירה:
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

il62 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #7 

crusader כתב:איזה חגיגה לעיניים ולאוזניים כאחד!
ישראל שוב תתחדש..!
אנחנו עדיין מחכים לתמונות של הסט המלא :wink:
...
כשיהיה הסט המלא יהיה סט תמונות כולל-בטוח
007-יש קיר מאחורי הרמקולים ,פשוט בתמונה לא בדיוק רואים זאת.
רוניקינג-אני יודע על מה אתה מדבר כי יש לי את ה3910 שהוא אוליי הנגן הטוב מסוגו מתחת 10000 שח-אני אאלץ להיפרק ממנו לצורך הגברת מנורות :בוכה: והלוואי ותהיה הפתעה תקציבית ולא אפרד ממנו כי הוא וה3806 אחים והדנון לינק משלים אותם כאילו אכלו מאותו מסטינג.
אם אפרד ממנו זה יהיה לבן הקטן שלו ה1920 שגם הוא הטוב מסוגו לתקציב שלו...כנגן אוניברסלי.
אביעד -אם גיהקת הרבה היום :מבולבל: זה מהברכות שלי אליך בטלפטיה על ההמלצה על האוזניות המופלאות...
שיהיה לכולם שבוע טוב
ישראל

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462

שליחה #8 

תתחדש ישראל!! אני אבוא לשמוע! אני ממש סקרן לגבי הרסיבר הזה במיוחד ואגדות הRC.
:music: :jump: :בירה: :beer:

Sheffield-Tunes
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 270
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #9 

תתחדש ותהנה! :mrgreen: :beer: :mrgreen:
אני עוקב בעניין רב אחרי השירשורים שלך לגבי הקרמונות וזה פשוט כיף לראות כמה אתה נהנה מהם אפילו לפני שהייתה להם הגברה בכלל!
לדעתי זה אומר שאתה שלם איתם ב-100% ואני בטוח שיש סיבה טובה לכך :)
Maggies, because you can never be too thin...:)

רוניקינג
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 522
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #10 

ישראל לא הייתי נפרד מה-3910 אם כבר יש לך אותו בכל זאת ה-1920 זה לא אותו דבר ,אם
תפריד את ה-3910 מה-3806 תישאר אם רסיבר עצוב :( אומנם טוב אבל שימחת החיים
שלו אחרי שהיה מחובר בדנון לינק תיפגע.שווה את המאמץ לחכות עוד קצת עד שיהיה תקציב להגברת המנורות. (Y)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #11 

כל הכבוד ישראל (Y)
כיף לקרוא את הסקירות שלך.
מקווה שתגיש את כולם כמאמרים בסוף... :wink:

אני לא מצליח להבין מה ההינעלות שלך על מגברי שפופרות דווקא (למרות שאני אוהב שפופרות).
אני מציע שתשאיר את "הטכנולוגיה" בצד בחיפושים שלך. אם במקרה זה יהיה שפופרות, סבבה...
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

וישראל, אם הרסיבר הזה כ"כ טוב, אולי הוא מספיק גם למוזיקה וכדאי לעזוב את ההגברה הנפרדת?

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #13 

ישראל,תתחדש. :happy:

אני גם לא מבין למה אתה "נעול" על הגברת מנורות! - תנסה להיות פתוח גם לדברים אחרים. 8) אולי תופתע? :roll:
אבל בסופו של דבר תקנה את מה שהכי מתאים לך לרמקולים.

אני מחכה הקוצר רוח -לשמוע את ההבדלים בין הדנון, לכול מגבר ייעודי אחר שתביא,או שתבחר.
מה שבטוח, יהיה מאוד מעניין לשמוע את דעתך על ההבדלים! -במידה ויהיו? ספר לנו על זה... בהצלחה.

עופר.

==================================
:קפה:

Croc
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2114
שם מלא: גנאדי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #14 

ישראל,
טוב שאתה נהנה.

רק תשתדל ש Franko Serblin לא ידע על מה שעשית כי הוא ישלח קומנדו איטלקי להחזיר את הקרומונות שמתעוללים בהן הביתה לפאדווא :lol: :lol: :lol:

il62 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #15 

מרטין עופר ורוי
א-תודה
ב-אני ממש לא נעול על כלום ואני פועל צעד אחר צעד כאשר כל פעם אני בוחן את עצמי מחדש.
ג- תודו גם אתם שזה צעד מאוד נועז למכור סט כמו שהיה לי פרוססור ופאוור כה טובים וסט מאוד מאוזן כמו הסונאסים ולטפס על עץ מאוד גבוה כמו הקרמונה אשר מוגבר מרסיבר ..
-המעבר הזה לווה ועדיין מלווה בהרבה חשש בכדי להגשים את החלום שלי ,כי אם הקרמונה לא יקבל את התנאים שלו הוא עלול להשמע פחות טוב מהגראנד פיאנו שהיה מצוין אצלי.
-אני לא נעול על מנורות ואם אמצא איזה פליניוס 9200 או קרל קאב 400 או איזה גאמוט בהזדמנות ביד שניה (בחיים לא יקרה בתקציב שלי....לגבי הגאמוט)אז לא אהיה נעול על מנורות.
-פשוט הסאונד ששמעתי אצל גנאדי ממגבר מנורות מהרמקול הזה היה מדהים ואני לא חושב ששמעתי סאונד כזה גם ממערכות מאוד יקרות של מאות אלפי שקלים.
-זאת הסיבה שאני מנסה להתחקות אחרי הסאונד הזה ואני אגיע אליו או קרוב אליו...זה האתגר!!!
-במקרה הכי פחות טוב אני אמתין עד שאחסוך עוד כסף ואז אגיע...
-מרטין -יש עוד שני פרקים לסדרה-רכישת נגן אוניברסלי ופרק אחרון רכישת מגבר מנורות או אחד מאלו שציינתי.מי שיקרא את כל הפרקים יקבל עטיפה מהודרת :D והאזנה לסט תוך חופש ביטוי להביע את דעתו עליה בתנאי שאהב את הסט :wink:
הפרק הבא יהיה קצר והפרק אחריו יהיה ארוך יותר
בעוד כמה שנים צפוי סרט המשך 8O מת על האמטי-2 :D
ישראל
נערך לאחרונה על ידי il62 ב 08/04/2006 23:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.

il62 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #16 

Croc כתב:ישראל,
טוב שאתה נהנה.

רק תשתדל ש Franko Serblin לא ידע על מה שעשית כי הוא ישלח קומנדו איטלקי להחזיר את הקרומונות שמתעוללים בהן הביתה לפאדווא :lol: :lol: :lol:
...

גנאדי אני מתחנן -אל תגיד לו :משתחווה: :משתחווה: :משתחווה: :משתחווה:
בתכנון הסופי הרסיבר מוחבא בארון והמגבר מנורות חשוף למעלה על המזנון-כך שיראו רק אותו ואז אני אשלח תמונות שתעביר לו...
אתה רואה מרטין-עכשיו אני בטוח הולך על מגבר מנורות!!!!רק מהפחד...
מה שגנאדי לא יודע שכבר שלחתי לFranko Serblin את התמונה עם המזנונים החדשים של גנאדי שהוא קורה להם קליפש קלאסיים ובפעם הבאה שגנאדי נוחת באיטליה הוא מוזמן לחקירה במשרד שלו... :@
היא תיפתח בשיחה רגועה :ויכוח:
גנאדי יעשה :לארואהשומעמדבר:
האיטלקי יביא את ה :משור: ויעשה :מכונת יריה: ואז גנאדי באמת יהיה :מלאך:
אז גנאדי :no: להלשין (Y)

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #17 

:claps: (f)

ישראל, הגאנד פיאנו שואלים מתי אתה בא לבקר אותם

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

ישראל, אני מתנצל אם אני מציין את המובן מאליו, אבל אם אצל גנאדי הכל נשמע כה מדהים, אז אולי תנסה הגברה שדומה ככל האפשר לזו שהוא השתמש בה במסגרת התקציב?

כמו כן, בוודאי יש לקחת בחשבון שאצלך בסלון ואצלו בחדר ההאזנה הייעודי הדברים לא יישמעו אותו הדבר בכל מקרה למרבה הצער..

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #19 

ישראל,
מקובלת עלי הגישה של מערכת ששמעת ואתה שואף להגיע אליה. לגיטימי לחלוטין, רק אל תשכח שלאקוסטיקה של אותה מערכת יש תפקיד לא פחות חשוב.

אגב GAMUT ביד שניה, אני דווקא חושב שזה כן בר השגה, אם אתה לא מדבר על הסידרה האחרונה - כלומר, אם תמצא D200 MK1, תוכל להוציא אותו ב-1500 יורו למשל ותוכל בהמשך לשדרג אותו לגירסא האחרונה (זה ניתן).
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

י.לוי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214

Re: התחדשתי ברסיבר דנון 3806,אוזניות ביירדינאמיק וקרמונה-חלק

שליחה #20 

il62 כתב:מאירועי הפרק הקודם
ערב אחד אני משוטט בפורום כרגיל..פתאום רואה תנין שכותב איך מגבירים קליפשים...פותח את התמונות ..רואה שני מזנונים ענקיים שדוחפים הצידה את הילדים הכי יפים בעיר ..הקרמונות!!אני חושב לעצמי -גנאדי חולה לא יכול להיות...בוא נעביר ערוץ...עובר לתפוז-המקום בו גנאדי נולד ורואה את אותם תמונות...פותח טלויזיה אוליי דובר צהל מודיע משהו ...כלום 8O קיבלתי :hammer: בראש ...בקיצור מכרתי הכל וקניתי את הקרמונות לפני שבועיים..גנאדי (f) לך!קבל הכל בצחוק ואני במקומך ממשיך בקו הזה ושולח לי מסר בקשר לסיטאיישן... (Y)

הפרק של היום
אחרי שמכרתי את כל הציוד -חיכיתי שבוע ...זו מין שריטה כזו שאני מחכה לראות שהכל בסדר אצל אלו שקנו והם מרוצים מהציוד ומאותתים לשביעות רצון...בינתיים הסתכלתי כל יום על הרמקולים המדהימים מלמטה עד למעלה :roll: עד שנהיו לי עיניים כאלו 8O ..קראתי את הפרוספקט האדום שלהם וכתוב שם שהם גם יודעים להשמיע מוזיקה ממש לנגן!אז החלטתי להעביר הילוך.
בינתיים קיבלתי את האוזניות המדהימות ביירדינאמיק ומגבר מנורות לבדיקה
האוזניות חוברו לקומפאקט מארנץ ישן ואיכותי ו...וואו איזה צליל יש להם!מדהים!!
בניתי פינת מוזיקה שקטה ליד המחשב :טוחן: לזמן הגלישה בפורום-מתמסד צמוד לפורום...ממש סימן מדאיג.
אביעד תודה ענקית לך :אחלה: על כי הכנסת אותי וכיוונת אותי בעולם האוזניות
ממש כיף.
מגבר המנורות חובר לקרמונות וממש לא הצליח להזיז את רשת חוטי הנבל השחורים הפרוסים לגובה בחזית הרמקול...אכזבה-וחשש לבאות :alone: .
האסטרטגיה שלי אמרה רסיבר קולנוע ביתי עם ROOM CORECTION משובח! שיעזור להתמודד עם עוולות האקוסטיקה בביתי.
חשבתי להציג שאלה בפורום אבל אז נזכרתי במאמר שעשה פעם מישהו בפורום על הדנון 3806-קראתי אותו שוב ומה שעודד אותי שלבחור ...ההוא!!יש סלון מאוד דומה לשלי,והוא התרשם מאוד מהרסיבר!
אבל לו היו גראנד פיאנו שהם קלים יותר לדחיפה הקרמונה 300 וואט 4 אוהם,האם גדול על הדנון?להוא היה סנטר ,ואילו אני עכשיו אחרי שכל הזמן התנגדתי לאופנה הפושטת כשפעת העופות לוותר על סנטר, נותרתי גם אני בלי סנטר!!איך ישמעו את הופעות הסראונד?והסרטים?
קיבלתי את הדנון בסופשבוע..חיבורים כיול בסיסי ובדיקה..
ובכן כמה מסקנות חשובות
הדנון הזה נותן הספק בשני ערוצים של 210 וואט ב4 אוהם :!: הוא מפעיל את הקרמונות כמו מלך אין לו שום בעיה!!חד וחלק ובמוזיקה רב ערוצית ההרכב נשמע אפילו טוב יותר...
הROOM CORECTION נאלץ לעבוד קשה הרבה יותר מהפעם הקודמת עקב הבאס ריפלקס האחורי בניגוד לגראנד פיאנו ,אך הוא מתקן או עוזר להתמודד עם רוב בעיות האקוסטיקה של החדר ..עדיין יש בעיות ותהיה עבודה לימים הקרובים..
באופן כללי הרסיבר הזה הוא קפיצת מדרגה ענקית לרסיברים ומכשיר שטורף את הקלפים סביב הגדרות של היי האנד -פרוססורים-פאוורים אקזוטיים..וכו' ומבחן האוזן מוכיח זאת !
אין לי נגן ראוי וזה השלב הבא בסדרה בת ארבעת הפרקים-כאשר הפרק האחרון והחם מכולם
התאמת מגבר מנורות לקרמונה!!
יש לציין שהפעלת הדנון בוצעה עם הJVC PRO HD - SRDVD100U כמקור
שנקרא בפעם הראשונה וכנראה גם האחרונה לדגל כנגן CD או DVD
והרעש שגרם הקשה עוד יותר על הROOM CORECTION ומן הראוי שחטיבת הצמ"ה של קטרפילר תאמץ את המוצר-אך אל תטעו -כסטרימר היי דפינישן אין לו מתחרים כולל הכוכב החדש..לדעתי -ועוד ימים יגידו!
תודה ענקית לכל חברי הפורום שייעצו ,עזרו ,שלחו,קישורים,מסרים ,פירגונים!!ממש כיף
צירפתי תמונה שחוטאת למציאות..הילד יפה הרבה יותר :בירה:
...
לא הבנתי משהו. הדנון מסתדר איתם כל כך טוב אז למה אתה מחפש הגברת מנורות?

יואב

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”