ערב אחד אני משוטט בפורום כרגיל..פתאום רואה תנין שכותב איך מגבירים קליפשים...פותח את התמונות ..רואה שני מזנונים ענקיים שדוחפים הצידה את הילדים הכי יפים בעיר ..הקרמונות!!אני חושב לעצמי -גנאדי חולה לא יכול להיות...בוא נעביר ערוץ...עובר לתפוז-המקום בו גנאדי נולד ורואה את אותם תמונות...פותח טלויזיה אוליי דובר צהל מודיע משהו ...כלום
הפרק של היום
אחרי שמכרתי את כל הציוד -חיכיתי שבוע ...זו מין שריטה כזו שאני מחכה לראות שהכל בסדר אצל אלו שקנו והם מרוצים מהציוד ומאותתים לשביעות רצון...בינתיים הסתכלתי כל יום על הרמקולים המדהימים מלמטה עד למעלה
בינתיים קיבלתי את האוזניות המדהימות ביירדינאמיק ומגבר מנורות לבדיקה
האוזניות חוברו לקומפאקט מארנץ ישן ואיכותי ו...וואו איזה צליל יש להם!מדהים!!
בניתי פינת מוזיקה שקטה ליד המחשב
אביעד תודה ענקית לך
ממש כיף.
מגבר המנורות חובר לקרמונות וממש לא הצליח להזיז את רשת חוטי הנבל השחורים הפרוסים לגובה בחזית הרמקול...אכזבה-וחשש לבאות
האסטרטגיה שלי אמרה רסיבר קולנוע ביתי עם ROOM CORECTION משובח! שיעזור להתמודד עם עוולות האקוסטיקה בביתי.
חשבתי להציג שאלה בפורום אבל אז נזכרתי במאמר שעשה פעם מישהו בפורום על הדנון 3806-קראתי אותו שוב ומה שעודד אותי שלבחור ...ההוא!!יש סלון מאוד דומה לשלי,והוא התרשם מאוד מהרסיבר!
אבל לו היו גראנד פיאנו שהם קלים יותר לדחיפה הקרמונה 300 וואט 4 אוהם,האם גדול על הדנון?להוא היה סנטר ,ואילו אני עכשיו אחרי שכל הזמן התנגדתי לאופנה הפושטת כשפעת העופות לוותר על סנטר, נותרתי גם אני בלי סנטר!!איך ישמעו את הופעות הסראונד?והסרטים?
קיבלתי את הדנון בסופשבוע..חיבורים כיול בסיסי ובדיקה..
ובכן כמה מסקנות חשובות
הדנון הזה נותן הספק בשני ערוצים של 210 וואט ב4 אוהם
הROOM CORECTION נאלץ לעבוד קשה הרבה יותר מהפעם הקודמת עקב הבאס ריפלקס האחורי בניגוד לגראנד פיאנו ,אך הוא מתקן או עוזר להתמודד עם רוב בעיות האקוסטיקה של החדר ..עדיין יש בעיות ותהיה עבודה לימים הקרובים..
באופן כללי הרסיבר הזה הוא קפיצת מדרגה ענקית לרסיברים ומכשיר שטורף את הקלפים סביב הגדרות של היי האנד -פרוססורים-פאוורים אקזוטיים..וכו' ומבחן האוזן מוכיח זאת !
אין לי נגן ראוי וזה השלב הבא בסדרה בת ארבעת הפרקים-כאשר הפרק האחרון והחם מכולם
התאמת מגבר מנורות לקרמונה!!
יש לציין שהפעלת הדנון בוצעה עם הJVC PRO HD - SRDVD100U כמקור
שנקרא בפעם הראשונה וכנראה גם האחרונה לדגל כנגן CD או DVD
והרעש שגרם הקשה עוד יותר על הROOM CORECTION ומן הראוי שחטיבת הצמ"ה של קטרפילר תאמץ את המוצר-אך אל תטעו -כסטרימר היי דפינישן אין לו מתחרים כולל הכוכב החדש..לדעתי -ועוד ימים יגידו!
תודה ענקית לכל חברי הפורום שייעצו ,עזרו ,שלחו,קישורים,מסרים ,פירגונים!!ממש כיף
צירפתי תמונה שחוטאת למציאות..הילד יפה הרבה יותר