מתי מגיעות טלויזיות סמסונג UA46C7000 לארץ?
-
ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
מלה חנויות מוכרים אותם, אבל אין במלאי.asaf23 כתב:טרקלין כבר מוכרים אותה
http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122327...
קניתי אחד אבל כל פעם מתקשרים אומרים סמליין לא קיבל, בדרך, שבוע הבא.
-
ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

הכול תלוי במכיר ותנאים. קיבלתי מכיר נורמלי ל46 ו זוג משקפיים מתנה 24 ותשלומיםdor8 כתב:למי שרוצה לקנות דרך סם ליין צריך שתהיה הרבה הרבה סבלנות.........
למי שרוצה עכשיו אז יש יבואנים אחרים ! ואפשר גם לקבל דגמים שסם ליין לא מביאים.
כמו UE55C8000 למשל.......
-
ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

הדגמים הם אותם דגמים שנמכרים באוסטרליה וניו זילנד, אפילו בדקתי ומבחר גדלים 95% תואםasaf23 כתב:dor8
מלבד זמני ההגעה הארוכים לארץ, האבסורד הוא שסמליין מביאה דגמים מהמזרח הרחוק שלא מתאימים לישראל.
ויש להם מעט חיבורים ולא קולטים את השידורים הדיגיטאליים. וזה היבואן הרשמי של המוצרים...
זאת אומרת לא כמו ב אירופה שיש כל הדגמים גם שם לדוגמה 40ינץ רק מדגם C7000 ולא C8000
בדגמים של סםליין יש עברית בתפריטים, לא נחוץ אבל נמד למי שלא דובר אנגלית.
מה שמעניין אותי זה האם קשוחה של דגם דומה מ אוסטרליה או ניו זילנד תעבוד אל טלויזיה מקומית?
כי כל העניין של עברית בטוח יעכב שיחרור של קשוחות חדשות.
-
ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

איזמנתי 46 ו אומרים שאין, שסמליין תקבל בסוף שבוע, אבל 20 לחודש?maor404 כתב:יש כבר במלאי של סמליין, אך הרוב כבר אזל. לגבי ה-46 אני יודע שאזלו לספק כמעט כל היחידות ורק ב-20 לחודש יגיע המשלוח הקרוב.
צפי בחנויות לאחר כמס' ימים....
אני ימות לחכות עד אז
זה אומר שאני יקבל אותה במיקרה הטוב ביום חמישי הבא?!
אחי אין ברירה,הם לקחו ריזיקה לגבי המסכים האלו מכיוון שהמחירים שלהם לא זולים בכלל!
מה שמצחיק שכמעט כל המסכים הוזמנו לפני שהמשלוח הגיע לארץ בכלל, ואלו שנשארו נחטפו.
קצת סבלנות...הכל ישתלם בסופו של דבר!
ד"א,אני יודע שיש דגם אחד בוודאות שלא יכנס למלאי עד שלא יגמר הסטוק בסדרה הקודמת שלו.
זה דגם 37C650.
מה שמצחיק שכמעט כל המסכים הוזמנו לפני שהמשלוח הגיע לארץ בכלל, ואלו שנשארו נחטפו.
ד"א,אני יודע שיש דגם אחד בוודאות שלא יכנס למלאי עד שלא יגמר הסטוק בסדרה הקודמת שלו.
זה דגם 37C650.
-
ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

אני מקווה שיקנו כמה שיותר, אני תומך ב תלת מימד ורוצה שכמה שיותר יקנו ואז יהיו יותר משחקים וסרטים טובים וגם מחיר ירד.maor404 כתב:אחי אין ברירה,הם לקחו ריזיקה לגבי המסכים האלו מכיוון שהמחירים שלהם לא זולים בכלל!
זה דגם 37C650....
מה לגבי ה C750 הזול יותר יגיע? אני בטוח שיש אנשים שרוצים תלת מימד אבל יקר להם, C750 זה תלת מימד הכי זול בעולם וגם עובד טוב. באנגליה 40 נמכר בכ 888 פאונד, שזה מחיר של טלויזיה נורמלית לכל כיס
נ.ב. אני רואה אתה גם מהינשופים
2:40 ולא יושן