שאלה לגבי ספק
יש לי את המחשב הבא:
לוח zotac h55 - mini itx
2GB זיכרון
מעבד i3 530
hard disk 5.5 1TB - 1TB 32MB SATA II 7200 SEAGATE BARRACUDA.
יש לי מארז של hec עם ספק 200 - hec 8k01
הבעיה היא כזאת: המחשב מחובר לרסיבר. לפעמים אם נגיד אני משתמש ברסיבר לראות טלוויזיה ( שגם מחוברת דרכו ) ואז מעביר למחשב אז יש ציפצוף מהיר ממושך שלא נפסק עד שאני מתחיל את המחשב מחדש. ( זה קרה לי כמה פעמים )
ברצוני לדעת אם הספק מספיק חזק או שאני צריך להביא ספק חזק יותר או אולי אפשר חלש יותר ( אם הבעיה לא בספק )??
לוח zotac h55 - mini itx
2GB זיכרון
מעבד i3 530
hard disk 5.5 1TB - 1TB 32MB SATA II 7200 SEAGATE BARRACUDA.
יש לי מארז של hec עם ספק 200 - hec 8k01
הבעיה היא כזאת: המחשב מחובר לרסיבר. לפעמים אם נגיד אני משתמש ברסיבר לראות טלוויזיה ( שגם מחוברת דרכו ) ואז מעביר למחשב אז יש ציפצוף מהיר ממושך שלא נפסק עד שאני מתחיל את המחשב מחדש. ( זה קרה לי כמה פעמים )
ברצוני לדעת אם הספק מספיק חזק או שאני צריך להביא ספק חזק יותר או אולי אפשר חלש יותר ( אם הבעיה לא בספק )??
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
איזה רסיבר זה? איך אתה מחובר אליו?
קשה לי להאמין שהבעייה היא בספק.
תנסה לעדכן את הדרייברים של הצ'יפסט H55 מהאתר של אינטל (ולא מעדכונים אוטומטיים של מיקרוסופט). אם אתה לא מוצא תנסה גם באתר של Zotac.
עוד אפשרות זה להתקשר לשירות של הרסיבר ולשאול אותם אם הם נתקלו בבעייה. ייתכן שעדכון קושחה של הרסיבר יפתור את זה.
קשה לי להאמין שהבעייה היא בספק.
תנסה לעדכן את הדרייברים של הצ'יפסט H55 מהאתר של אינטל (ולא מעדכונים אוטומטיים של מיקרוסופט). אם אתה לא מוצא תנסה גם באתר של Zotac.
עוד אפשרות זה להתקשר לשירות של הרסיבר ולשאול אותם אם הם נתקלו בבעייה. ייתכן שעדכון קושחה של הרסיבר יפתור את זה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם כיבוי לשנייה אחת או שתיים והדלקה של הרסיבר (לא המחשב) מסדר את הבעייה?
לא חשבתי על זה. אבל נראה לי שברגע שהמחשב מצפצף ככה הוא כבר לא יפסיק. קראתי שזה מעיד בדרך כלל על בעיה של ספק.
זה AMI
http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml
זה AMI
http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כיבוי והדלקת הרסיבר גורם ל-handshaking מחדש של ה-HDMI בין במחשב לרסיבר, ולכן אני מאמין שזה יפסיק את הצפצוף.
זה כמובן לא פותר עדיין את הבעייה, אבל לפחות זה workaround הרבה פחות מעיק מריסטרט למחשב.
זה כמובן לא פותר עדיין את הבעייה, אבל לפחות זה workaround הרבה פחות מעיק מריסטרט למחשב.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נשמע לי כמו באג בדרייברים של אינטל.