בדיקת DTT..... תוך כדי נסיעה
יצא לי לבדוק את התנהגות הדונגל APEX 328 תוך כדי נסיעה השבוע.
ביום שישי נסעתי בקו 3 מעיריית חולון לכיכר מגן דוד בת"א ישבתי בצד הימני של האוטובוס, האנטנה התמגנטה לדופן הפנימית של האוטובוס ורק כך היתה קליטה ברחוב סוקולוב בחולון בין צומת הבנקים עד לירידה לאילון יש קשיי קליטה, כאשר האוטובוס עמד השידור עבד (אולי אם הייתי בצד שמאל באוטובוס קרוב לצד הכביש המצב היה משתפר).
באיזור העליה אלנבי לא נצפתה בעית קליטה גם תוך כדי נסיעה כמו כן שמתי לב כי אם שמים חוט מאריך USB לדונגל הדבר משםיע לטובה על ביצועי הקליטה.
אתמול בגמר המונדיאל (תחזיקו חזק: המונדיאל מעניין רק את חברה שלי ולא אותי) אספתי אותה ונסענו לדוד שלי שעשה הקרנת SD עם מקרן שמתי את האנטנה על גג הרכב (רק כאשר היא מוגנטה היתה קליטה ושכחתי את חוט המאריך USB בבית). האנטנה מוגנטה לצד שמאל של הרכב הובחנו בעיות קליטה תוך נסיעה במהירות של 40 קמ"ש בכצנלסון גבעתיים באיזור ויצמן ורמב"ם לא ניתקלתי בבעיות קליטה (עד למותה של הסוללה ליד בית דודי באיזור רמב"ם גבעתיים).
הפעם הבאה קליטת DTT בקו 43 של דן ו73 של אגד.
ביום שישי נסעתי בקו 3 מעיריית חולון לכיכר מגן דוד בת"א ישבתי בצד הימני של האוטובוס, האנטנה התמגנטה לדופן הפנימית של האוטובוס ורק כך היתה קליטה ברחוב סוקולוב בחולון בין צומת הבנקים עד לירידה לאילון יש קשיי קליטה, כאשר האוטובוס עמד השידור עבד (אולי אם הייתי בצד שמאל באוטובוס קרוב לצד הכביש המצב היה משתפר).
באיזור העליה אלנבי לא נצפתה בעית קליטה גם תוך כדי נסיעה כמו כן שמתי לב כי אם שמים חוט מאריך USB לדונגל הדבר משםיע לטובה על ביצועי הקליטה.
אתמול בגמר המונדיאל (תחזיקו חזק: המונדיאל מעניין רק את חברה שלי ולא אותי) אספתי אותה ונסענו לדוד שלי שעשה הקרנת SD עם מקרן שמתי את האנטנה על גג הרכב (רק כאשר היא מוגנטה היתה קליטה ושכחתי את חוט המאריך USB בבית). האנטנה מוגנטה לצד שמאל של הרכב הובחנו בעיות קליטה תוך נסיעה במהירות של 40 קמ"ש בכצנלסון גבעתיים באיזור ויצמן ורמב"ם לא ניתקלתי בבעיות קליטה (עד למותה של הסוללה ליד בית דודי באיזור רמב"ם גבעתיים).
הפעם הבאה קליטת DTT בקו 43 של דן ו73 של אגד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הAPEX לא מספק מי יודע מה קליטה גם ככה. אז אי אפשר ממש ללמוד מזה.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
תקשיבו, אין מה לעשות, אבל.... אם אתם רואים נהג שיש לו מסך טלויזיה מקדימה של הרכב, ולא מאחורה איפה שהנוסעים יושבים מאחורה, מחובתכם האזרחית לדווח מיד למשטרה !
הנושא נחשב בעיני משטרת ישראל כאחד העברות החמורות ביותר !!
יותר אפילו מנסיעה באין כניסה, או דברים חמורים אחרים.
גם אם יש לו BMW, זה לא אומר שיש לו רישיון להרוג.
אם לא תעשו ככה, אתם שותפים לרצח.
(לפותח השירשור : אני יודע שזה לא קשור אליך, כי אתה עשית את הבדיקה בכלל באוטובוס, אני מדבר בכלליות).
הנושא נחשב בעיני משטרת ישראל כאחד העברות החמורות ביותר !!
יותר אפילו מנסיעה באין כניסה, או דברים חמורים אחרים.
גם אם יש לו BMW, זה לא אומר שיש לו רישיון להרוג.
אם לא תעשו ככה, אתם שותפים לרצח.
(לפותח השירשור : אני יודע שזה לא קשור אליך, כי אתה עשית את הבדיקה בכלל באוטובוס, אני מדבר בכלליות).
נערך לאחרונה על ידי dvb-acavish ב 12/07/2010 20:27, נערך פעם 1 בסך הכל.