במהלך הגדרת המכשיר הכנסתי פרטים של חשבון הפייסבוק שלי.
עכשיו כל החברים מופיעים בספר הטלפונים.
זה מרגיז ומעצבן... איך מבטלים/מוחקים את זה בלי להפסיק את השימוש בפייסבוק דרך המכשיר?
התחדשתי באנדרויד + שאלה
-
sYn
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1043
- הצטרף: מאי 2008
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
- הצטרף: ינואר 2005
תתחדש
בSetup שהגדרת את הפייסבוק, לדעתי אתה יכול גם למחוק את החשבון ואז זה יתבטל.
לדעתי זה דווקא די נחמד, כי אוטומטית יש תמונת פרופיל לאנשי קשר שיש להם את אותו השם בדיוק (כלומר באנגלית בשני המקרים).
לדעתי זה דווקא די נחמד, כי אוטומטית יש תמונת פרופיל לאנשי קשר שיש להם את אותו השם בדיוק (כלומר באנגלית בשני המקרים).
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- Yaron_M
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- הצטרף: ינואר 2005
- שם מלא: ירון מ.
כשאתה נמצא ברשימת אנשי הקשר שלך ב-people, תלחץ על menu ואז view - תוכל לבחור אילו רשומות לראות ואילו לא.
!I do my own stunts