בעיית סאונד בחיבור XTREAMER ל טלויזית LCD
שלום רב,
אני מחבר את הסטרימר (sidewinder) דרך רסיבר בכבל HDMI ומהרסיבר יש יציאה HDMI ישירות לטלויזיה (LG LD460).
בנוסף - אני מחבר מהסטרימר דרך יציאת הסאונד הדיגיטלית בכבל אופטי ישירות לרסיבר.
יש תמונה ב HD אך משום מה אין סאונד...
ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות אך ללא הצלחה!
מישהו יכול לעזור?
תודה מראש,
אני מחבר את הסטרימר (sidewinder) דרך רסיבר בכבל HDMI ומהרסיבר יש יציאה HDMI ישירות לטלויזיה (LG LD460).
בנוסף - אני מחבר מהסטרימר דרך יציאת הסאונד הדיגיטלית בכבל אופטי ישירות לרסיבר.
יש תמונה ב HD אך משום מה אין סאונד...
ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות אך ללא הצלחה!
מישהו יכול לעזור?
תודה מראש,
העניין הוא שאני רוצה לחבר דרך הרסיבר כי הוא אמור כעיקרון היה לשלוט על כל המקורות ולשמש כ switch.
אם אני מחבר את הממיר באותה צורה (עם ההבדל של כבל קואקסיאלי במקום אופטי) זה עובד.
בנוגע למשחק עם ההגדרות - כבר ביצעתי מה שאמרת אבל זה לא השפיע...
עוד מישהו יכול לחוות דעה?
אם אני מחבר את הממיר באותה צורה (עם ההבדל של כבל קואקסיאלי במקום אופטי) זה עובד.
בנוגע למשחק עם ההגדרות - כבר ביצעתי מה שאמרת אבל זה לא השפיע...
עוד מישהו יכול לחוות דעה?
תגובה
א) אני לא מעביר אודיו דרך ה HDMI מפני שהרסיבר לא תומך בפיענוח סאונד לכן אני חייב לחבר בנפרד
ב)אני מניח שאפשר לבדוק את האופציה של חיבור ישיר מהסטרימר לטלויזיה ב HDMI אבל אז עדיין אני צריך להעביר כבל אופטי לרסיבר
ג)מה זה ה DTS-HD? האם זה אומר להפריע לשמוע סרטי HD שהם MKV?
ד) לגבי הקושחה - איך אני יודע באיזה גירסת קושחה אני נמצא כרגע והאם ניתן להימנע מהעדכון הזה היות וזה מיועד לבית של הורים שלי ואין להם עניין בכל מיני עיסקי שיפצורים שכאלה
תודה רבה
ב)אני מניח שאפשר לבדוק את האופציה של חיבור ישיר מהסטרימר לטלויזיה ב HDMI אבל אז עדיין אני צריך להעביר כבל אופטי לרסיבר
ג)מה זה ה DTS-HD? האם זה אומר להפריע לשמוע סרטי HD שהם MKV?
ד) לגבי הקושחה - איך אני יודע באיזה גירסת קושחה אני נמצא כרגע והאם ניתן להימנע מהעדכון הזה היות וזה מיועד לבית של הורים שלי ואין להם עניין בכל מיני עיסקי שיפצורים שכאלה
תודה רבה
DTS-HD זה פורמט מתקדם של סאונד לרוב נמצא על BLU-RAY. כרגע האקסטרימר לא מפענח אותו אבל בקשוחה הבאה הוא אמור.
אם אתה רוצה לשמור את זה הכי פשוט, אז לבטל HDMI AUDIO בSETTINGS יפתור את הבעיה שלך.
אגב, ברגע שתצא הקשוחה החדשה מומלץ לעדכן אליה, כי היא תביא איתה JUKEBOX שזה קיר וירטואלי עם הפוסטרים של כל הסרטים שיש במכשיר,
דבר שמקל מאוד את השימוש.
אם אתה רוצה לשמור את זה הכי פשוט, אז לבטל HDMI AUDIO בSETTINGS יפתור את הבעיה שלך.
אגב, ברגע שתצא הקשוחה החדשה מומלץ לעדכן אליה, כי היא תביא איתה JUKEBOX שזה קיר וירטואלי עם הפוסטרים של כל הסרטים שיש במכשיר,
דבר שמקל מאוד את השימוש.
בנוסף...
עכשיו יש לי בעיה אחרת שלא מאפשרת לי לנסות את מה שהנחיתם אותי כאן,
אין תמונה בכלל על המסך בחיבור של ה xtreamer (פתחתי אפילו עוד שירשור חדש).
מאיזשהי סיבה בחיבור אני מקבל את מסך הפתיחה כשנדלק המכשיר עם הלוגו והכיתוב Xtreamer שאמור להוביל אותי לדף הבית של המכשיר אבל לאחר מספר שניות אני מקבל הודעה "אין אות".
למה זה קורה, מישהו יודע?
תודה,
שרון
אין תמונה בכלל על המסך בחיבור של ה xtreamer (פתחתי אפילו עוד שירשור חדש).
מאיזשהי סיבה בחיבור אני מקבל את מסך הפתיחה כשנדלק המכשיר עם הלוגו והכיתוב Xtreamer שאמור להוביל אותי לדף הבית של המכשיר אבל לאחר מספר שניות אני מקבל הודעה "אין אות".
למה זה קורה, מישהו יודע?
תודה,
שרון
הבעיה עם הסאונד לא נפתרת
ניסיתי את כל מה שאמרתם, הגדרתי HDMI AUDIO=OFF, הגדרתי את הסאונד הדיגיטלי על כל 3 האפשרויות שקיימות: DTS AC3, עוד משהו עם DTS ו עוד אפשרות אחרת. שום דבר לא פתר את הבעיה.
אגב - אני לא שומע סאונד גם בתפריט עצמו (כשחיברתי לטלויזיה אחרת כן היה סאונד בסטריאו עם כבל HDMI), גם אם אני מחבר ישירות ב HDMI. הסאונד גם ברסיבר וגם בטלויזיה על כמעט מקס' וההגדרה בסטרימר היא גם על סאונד כמעט מקס' ולא על MUTE.
למה זה קורה??
אגב - אני לא שומע סאונד גם בתפריט עצמו (כשחיברתי לטלויזיה אחרת כן היה סאונד בסטריאו עם כבל HDMI), גם אם אני מחבר ישירות ב HDMI. הסאונד גם ברסיבר וגם בטלויזיה על כמעט מקס' וההגדרה בסטרימר היא גם על סאונד כמעט מקס' ולא על MUTE.
למה זה קורה??