עוד שעה אני אהיה לבד בפורום .רק שלי :-) כולם יראו מונדיאל ואותי זה לא מענין
אני אהיה איתך אל דאגה, גם אותי זה לא מעניין..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
גם אני לא צופה. והשעה 21:40!! 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ממממ... בוהה במחשב... 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
נשברתי, כל שניה אני שומע מהחלון צעקות שמחה.
מה שעשיתי זה הכנסתי את הערוץ ל-DELAY של 30 שניות וכשצועקים מהחלון אני מעביר מהסרט לכדורגל ורואה רק את הקטע המעניין. ראיתי פספוס גול אחד יפה ואת גול הניצחון.
אני חושב שזה הנצחון האולטימטיבי של הטכנולוגיה על הרוח האנושית!
מה שעשיתי זה הכנסתי את הערוץ ל-DELAY של 30 שניות וכשצועקים מהחלון אני מעביר מהסרט לכדורגל ורואה רק את הקטע המעניין. ראיתי פספוס גול אחד יפה ואת גול הניצחון.
אני חושב שזה הנצחון האולטימטיבי של הטכנולוגיה על הרוח האנושית!
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
oferlaor כתב:נשברתי, כל שניה אני שומע מהחלון צעקות שמחה.
אני חושב שזה הנצחון האולטימטיבי של הטכנולוגיה על הרוח האנושית!...
הגם אתה ברוטוס ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
uris,
תבין, אין לי שום דבר נגד כדורגל (גם אין לי שום דבר בעד).
הבעיה שלי היא לא עם הגולים או אפילו עם הפספוסים של הגולים (לפי כמות הצעקות בחוץ ובהתחשב שהיה 0-0 שעה ומשהו לתוך המשחק, התברר שהיו לא מעט כאלה).
פשוט נורא משעמם אותי לראות אנשים מתמסרים כל הזמן אחד עם השני באופן רנדומלי כשברקע אנשים בעברית מסבירים לי על הגאוניות של זה ועל למה ההוא יחטוף אותה עוד שניה - כשבפועל הם פשוט מקריאים את השמות של השחקנים לפי המספרים על החולצות. לי אישית זה נראה לי פשוט התמסרות רנדומלית (יקפוץ תכף מישהו ויגיד שזה היופי בכדורגל...).
בקיצור, היה יעיל מאוד מבחינתי - פספסתי את כל ההתמסרויות המיותרות וראיתי רק את ה-HIGHLIGHTS. תדע לך שכדרוגל סביל מאוד כשמכווצים משחק כזה לבסביבות שתי דקות של HIGHLIGHTS...
תבין, אין לי שום דבר נגד כדורגל (גם אין לי שום דבר בעד).
הבעיה שלי היא לא עם הגולים או אפילו עם הפספוסים של הגולים (לפי כמות הצעקות בחוץ ובהתחשב שהיה 0-0 שעה ומשהו לתוך המשחק, התברר שהיו לא מעט כאלה).
פשוט נורא משעמם אותי לראות אנשים מתמסרים כל הזמן אחד עם השני באופן רנדומלי כשברקע אנשים בעברית מסבירים לי על הגאוניות של זה ועל למה ההוא יחטוף אותה עוד שניה - כשבפועל הם פשוט מקריאים את השמות של השחקנים לפי המספרים על החולצות. לי אישית זה נראה לי פשוט התמסרות רנדומלית (יקפוץ תכף מישהו ויגיד שזה היופי בכדורגל...).
בקיצור, היה יעיל מאוד מבחינתי - פספסתי את כל ההתמסרויות המיותרות וראיתי רק את ה-HIGHLIGHTS. תדע לך שכדרוגל סביל מאוד כשמכווצים משחק כזה לבסביבות שתי דקות של HIGHLIGHTS...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
עופר, אני איתך.
תמיד הסברתי שמה שמשגע אותי בכדורגל זה שהמשחק ארוך לאללה ו׳ 95% ממנו לא קורה כמעט כלום.
אני לא מסוגל ״רק״ לראות כדורגל - אני קורא / משחק באייפון וכו׳, ומקשיב לפרשן או לשדר כדי לדעת מה קורה.
תמיד הסברתי שמה שמשגע אותי בכדורגל זה שהמשחק ארוך לאללה ו׳ 95% ממנו לא קורה כמעט כלום.
אני לא מסוגל ״רק״ לראות כדורגל - אני קורא / משחק באייפון וכו׳, ומקשיב לפרשן או לשדר כדי לדעת מה קורה.