תמיד שמקבלים IP חדש מתחברים לשרת מהיר בספקית של בזק?
שלום יש לי אינטרנט של 12 מגה ואני מחובר ל בזק בהתחברות מסוג L2TP
לפעמים לא משנה מה אני עושה אי אפשר להגיע למקסימום של הרוחב פס משרתים מחול גם עם מנהל הורדות
רק אם אני מחליף IP אז זה נפתר
השאלה שלי היא האם ב 100% מהמקרים זה פותר את הבעיה ?
פשוט הגדרתי בראוטר שלי שיתחבר מחדש כל שעתיים וחצי ואם זה לא פותר את הבעיה ב 100% ויכול להיות מצב שאקבל IP פחות טוב אז ההגדרה הזאת לא טובה
הגדרתי ככה מתוך נקודת הנחה שתמיד שמקבלים IP חדש אז ה IP טוב כך שהוא יספק את מלא רוחב הפס משרתים מחול בגלל שהוא חדש.. ככה שאם הוא יתחדש כל שעתיים אז לא יהיה IP ישן
לפעמים לא משנה מה אני עושה אי אפשר להגיע למקסימום של הרוחב פס משרתים מחול גם עם מנהל הורדות
פשוט הגדרתי בראוטר שלי שיתחבר מחדש כל שעתיים וחצי ואם זה לא פותר את הבעיה ב 100% ויכול להיות מצב שאקבל IP פחות טוב אז ההגדרה הזאת לא טובה
הגדרתי ככה מתוך נקודת הנחה שתמיד שמקבלים IP חדש אז ה IP טוב כך שהוא יספק את מלא רוחב הפס משרתים מחול בגלל שהוא חדש.. ככה שאם הוא יתחדש כל שעתיים אז לא יהיה IP ישן
נערך לאחרונה על ידי gil900 ב 11/07/2010 20:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
תכנית זה לא אמור להיות ככה, אבל זה עוזר לפעמים.gil900 כתב:שלום יש לי אינטרנט של 12 מגה ואני מחובר ל בזק בהתחברות מסוג L2TP
הגדרתי ככה מתוך נקודת הנחה שתמיד שמקבלים IP חדש אז ה IP טוב כך שהוא יספק את מלא רוחב הפס משרתים מחול בגלל שהוא חדש.. ככה שאם הוא יתחדש כל שעתיים אז לא יהיה IP ישן...
דבר ראשון לא כל פעם שתינתק תקבל IP חדש, תבדוק אם קיבלתה או לא.
אני בשביל IP חדש צריך לזייף תMAC שלי ואז אני מקבל IP חדש.
L2TP זה חיבור שמשתמשים בכבלים וספק שלך בזק ב.ל.? זה בדיוק המצב שלי רק שיש לי 16MB
בכבלים יש לך רק 1-2 IP שכל הזמן תקבל, אם תזייף MAC תקבל IP חדש
תשמור לך קובץ TXT אם 1-5 MAC וכל יום תחליף
אם אתה מתחבר אם נתב אתה משנה MAC באותו דף הגדרות איפה ש מכניסים שם שרת של בזק לחיבור
השאלה שלי היא האם IP חדש זה תמיד IP טוב?
הכוונה ל IP שההורדה תהיה מקסימלית וללא קריסות..
כי אם לא אז אין טעם בזה שהראוטר יחדש את ה IP כל שעתיים וחצי
אני רוצה לדעת אם זה תמיד ככה כדי לדעת אם ההגדרה הזאת נכונה.
ואני גם לא היתי מחובר דרך L2TP ועשיתי בול את מה שאמרת (ליצור מסמך טקסט עם 4 כתובות MAC )
היום עם החיבור החדש כל מה שצריך זה רק להתנתק ולהתחבר והסיכויים שה IP ישתנה הם 60%-80%
ואני גם לא היתי מחובר דרך L2TP ועשיתי בול את מה שאמרת (ליצור מסמך טקסט עם 4 כתובות MAC )
היום עם החיבור החדש כל מה שצריך זה רק להתנתק ולהתחבר והסיכויים שה IP ישתנה הם 60%-80%
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
זה לא יזיק, אבל לא כל שעתיים וחצי, אני מחדש רק אם אני רואה שיש בעיות. שזה פעם ביום או יומייםgil900 כתב:השאלה שלי היא האם IP חדש זה תמיד IP טוב?
היום עם החיבור החדש כל מה שצריך זה רק להתנתק ולהתחבר והסיכויים שה IP ישתנה הם 60%-80%...
חוץ מזה לIP חדש יש גם חסרונות, תליו בכמה אתרים אם סיסמה אתה גולש, וגם ספקים של מייל כמו GMAIL מזהים אתזה בתור פריצה, כבר קרה לי שביקשו ממני לשלוח SMS ולהחליף סיסמה ב GMAIL כי חשבו שהחשבון נפרץ בגלל גישה מכמה IP שונים בזמן קצר
אוקי
בדרך כלל שאני מקבל IP חדש אז ה IP הזה הוא סביר ברמה שאפשר להגיע למהירות מקסימלית עם מנהל הורדות בלבד
אבל לפעמים יוצא לי IP שהוא ברמה של מעולה שאפשר להגיע איתו למהירות מקסימלית משרתים מחול גם בלי מנהל הורדות!
וכשזה קורה אני בכלל לא צריך להוריד
יש איזה שיטה או משהו שתמיד אקבל IP שהוא ממש טוב (IP מעולה) בלי לשלם על תיעדוף?
אולי להגדיר את הראוטר שיחדש את ה IP כל פעם באמצע הלילה? אולי באמצע הלילה אפשר לקבל IP הכי טוב אבל אני לא בטוח איך זה עובד...
בדרך כלל שאני מקבל IP חדש אז ה IP הזה הוא סביר ברמה שאפשר להגיע למהירות מקסימלית עם מנהל הורדות בלבד
אבל לפעמים יוצא לי IP שהוא ברמה של מעולה שאפשר להגיע איתו למהירות מקסימלית משרתים מחול גם בלי מנהל הורדות!
וכשזה קורה אני בכלל לא צריך להוריד
יש איזה שיטה או משהו שתמיד אקבל IP שהוא ממש טוב (IP מעולה) בלי לשלם על תיעדוף?
אולי להגדיר את הראוטר שיחדש את ה IP כל פעם באמצע הלילה? אולי באמצע הלילה אפשר לקבל IP הכי טוב אבל אני לא בטוח איך זה עובד...