המלצה ל LCD / פלזמה / LED עד 10K - גודל 46 אינצ'
שלום,
רכשתי לפני חודשיים פיליפס 7404 46 אינצ' עם אספקה לחודשיים. נאמר לי שאני יכול להחליף את הטלויזיה עד למועד המסירה.
רגע לפני המשלוח, החלטתי לבדוק את התאמת המסך בעבורי. ביקרתי במספר חנויות, התמקדתי בשידורי SD, והאיכות לא נראתה טובה (הצבעים, הכתוביות מלוות בטשטו קל בגבולות שלהן וכו').
החלטתי להמשיך ולחפש טלויזייות המתאימות לצרכיי, טרם קבלת ההחלטה הסופית.
הצרכים שלי - אין לי ממיר כבלים / יס. לרוב אני צופה בערוצי SD (בחיבור RF דרך האנטנה, או, בחיבור כבלים אנלוגי - ללא ממיר, כיוון שאני מחובר לאינטרנט בכבלים). בקרוב ארכוש סטרימר (TVIX 6600 או NTR83) כך שאוסיף גם יכולות צפיה בסרטי HD, אם כי עדיין מדובר במספר בודד (עד 10 סרטים) של סרטים בשנה.
חשוב לי שלטלויזיה יהיה ממיר בילט אין DTT.
מחיר - עד 10K.
מהן הטלויזיות המומלצות עבורי?
תודה!
רכשתי לפני חודשיים פיליפס 7404 46 אינצ' עם אספקה לחודשיים. נאמר לי שאני יכול להחליף את הטלויזיה עד למועד המסירה.
רגע לפני המשלוח, החלטתי לבדוק את התאמת המסך בעבורי. ביקרתי במספר חנויות, התמקדתי בשידורי SD, והאיכות לא נראתה טובה (הצבעים, הכתוביות מלוות בטשטו קל בגבולות שלהן וכו').
החלטתי להמשיך ולחפש טלויזייות המתאימות לצרכיי, טרם קבלת ההחלטה הסופית.
הצרכים שלי - אין לי ממיר כבלים / יס. לרוב אני צופה בערוצי SD (בחיבור RF דרך האנטנה, או, בחיבור כבלים אנלוגי - ללא ממיר, כיוון שאני מחובר לאינטרנט בכבלים). בקרוב ארכוש סטרימר (TVIX 6600 או NTR83) כך שאוסיף גם יכולות צפיה בסרטי HD, אם כי עדיין מדובר במספר בודד (עד 10 סרטים) של סרטים בשנה.
חשוב לי שלטלויזיה יהיה ממיר בילט אין DTT.
מחיר - עד 10K.
מהן הטלויזיות המומלצות עבורי?
תודה!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: תודה
urielpurielp כתב:האם המקלטים הללו כוללים DTT?
מה עוד האופציות עבורי?
האם אני צודק שהפיליפס אינה עבורי מבחינת איכות התמונה?...
על כל מקרה מסך פלזמה הוא איכותי יותר בכל תוכן ובכל צורת שידור .
לגבי מקלטי DTT יש לוודא לפני רכישה את דגם המסך במדוייק .
כל יבואן מיבא דגם שונה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תודה.
קראתי את המאמרים ה'דביקים' בפורום:
האם נכון שפלזמה הינה טכנולוגיה שמיוצרת ע"י 3 חברות (LG, סמסונג ופנסוניק). כמו כן מצויין כי עתיד הפלזמה לא ברור עקב מחירים תחרותיים מדי של LCD (מאמרים משנים 2007-2009). האם גם היום הפלזמה הינה טכנולוגיה שעתידה לא ברור לשנים הקרובות? האם בחירה בפלזמה לא תהווה הימור על 'סוס מת'?
מה לגבי החום המופק מהפלזמה? האם זה עין תנור קטן בסלון? (היום אני סובל מתאורת ההלוגן המחממת, ובקושי מדליק אותה בסלון)
מה לגבי צריבת מסכי פלזמה? יש אמת בדבר או שזה בבל"ת?
תודה.
קראתי את המאמרים ה'דביקים' בפורום:
האם נכון שפלזמה הינה טכנולוגיה שמיוצרת ע"י 3 חברות (LG, סמסונג ופנסוניק). כמו כן מצויין כי עתיד הפלזמה לא ברור עקב מחירים תחרותיים מדי של LCD (מאמרים משנים 2007-2009). האם גם היום הפלזמה הינה טכנולוגיה שעתידה לא ברור לשנים הקרובות? האם בחירה בפלזמה לא תהווה הימור על 'סוס מת'?
מה לגבי החום המופק מהפלזמה? האם זה עין תנור קטן בסלון? (היום אני סובל מתאורת ההלוגן המחממת, ובקושי מדליק אותה בסלון)
מה לגבי צריבת מסכי פלזמה? יש אמת בדבר או שזה בבל"ת?
תודה.
תודה על התשובה: מה לגבי התחממות הפלזמה: היא יוצרת חום?
כמו כן, האם רכישת פלזמה אינה הימור מסויים על טכנולוגיה שתוחלף בקרוב?
תודה.
תודה.
הפלזמה יוצרת חום, אני לא מרגיש את זה ממרחק של יותר מכמה סנטימטרים.
לא הבנתי את השאלה על ההימור.
הימור על מה?
נגיד ויחליפו טכנולוגיה (לא יודע מה הכוונה) יקחו לך את הטלויזיה מהבית?
מה ההימור בדיוק?
לפני שהיו טרנזיסטורים היו מנורות, למי שהיה מגבר מנורות לא יכל להמשיך להשתמש בו אחרי שהפסיקו לייצר מגברי מנורות?
עד היום הם נחשבים איכותיים אבל פשוט גדולים יותר.
לא תמיד איכות היא מה שקובר טכנולוגיה.
לא הבנתי את השאלה על ההימור.
הימור על מה?
נגיד ויחליפו טכנולוגיה (לא יודע מה הכוונה) יקחו לך את הטלויזיה מהבית?
מה ההימור בדיוק?
לפני שהיו טרנזיסטורים היו מנורות, למי שהיה מגבר מנורות לא יכל להמשיך להשתמש בו אחרי שהפסיקו לייצר מגברי מנורות?
עד היום הם נחשבים איכותיים אבל פשוט גדולים יותר.
לא תמיד איכות היא מה שקובר טכנולוגיה.
נערך לאחרונה על ידי oshri8 ב 12/07/2010 12:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפלזמות היום תומכות בכל הפורמטים החדשים.
אם יצא תקן חדש עוד שנה גם כל הלדים וכל הLCD לא יתמכו בו.
במאמר מוסגר אני אגיד שמיצובישי מייצרת טלויזיות DLP FHD שתומכות בכל הפורמטים החדשים.
אף טלויזיה לא מעודכנת לפורמטים של עוד כמה שנים כי הם לא קיימים.
כרגע פלזמות תומכות בהכל.
ועוד משהו, כל מסך מחשב CRT תומך בעקרון ב 3D , זה לא נכון לגבי LCD.
לCRT יש גם יתרונות על פני LCD ולא רק חסרונות.
LCD דק יותר ובהיר יותר ולכן הוא מוכר יותר.
במאמר מוסגר אני אגיד שמיצובישי מייצרת טלויזיות DLP FHD שתומכות בכל הפורמטים החדשים.
אף טלויזיה לא מעודכנת לפורמטים של עוד כמה שנים כי הם לא קיימים.
כרגע פלזמות תומכות בהכל.
ועוד משהו, כל מסך מחשב CRT תומך בעקרון ב 3D , זה לא נכון לגבי LCD.
לCRT יש גם יתרונות על פני LCD ולא רק חסרונות.
LCD דק יותר ובהיר יותר ולכן הוא מוכר יותר.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לכל טכנולוגיה היתרונות וכמובן שגם החסרונות שלה.
לקנות פלזמה (במידה וקונים מסך איכותי) זה ממש לא הימור על סוס מת.
יש המון פלזמות שמביישות מסכי LCD בכל מה שקשור לאיכות תמונה, חדות ועומק צבעים (בעיקר שחור).
נכון, יש את בעית הצבירה/צריבה בפלסמות (יש מסכים שהצליחו כמעט לבטל את זה) אבל אפשר ללמוד להמנע ממנע
וגם ללמוד לחיות איתה בהתאם.
(אני יודע כי לי יש פלזמה 50 של סמסונג PS50B550 ואני מכיר לצערי טוב מאד את תופעת הצבירה *ייתכן אפילו צריבה)
אם יעניין אותך ללמוד עוד על הנושא תעיין באתר. יש לא מעט מידע בנושא ותוכל להחליט לבד אם זה מתאים לך או לא.
מבחינת מחיר פר גודל - בגדלים הגדולים פלזמה בדרך כלל עדיפה.
משהו נוסף,
המסך שבחרת 7404 הוא מסך לא רע בכלל. למעשה יש לו פאנל זהה ל 8404 והם נבדלים בעקרון רק בפיצ'ר האמבילייט
(ואולי עוד איזה שטות אחת או שתיים).
זה שראית אותו בחנות ולא אהבת את התמונה לא אומר כלום.
אין הרבה חנויות בארץ שדואגות לחבר את המסכים שלהם למקור איכותי וגם לדאוג לכייל (אפילו כיול בסיסי) את המסך.
לא הייתי רץ לבטל את ההזמנה. יכול להיות שהוא מסך שמתאים לך פיקס.
מה מרחק הצפיה שלך ?
לקנות פלזמה (במידה וקונים מסך איכותי) זה ממש לא הימור על סוס מת.
יש המון פלזמות שמביישות מסכי LCD בכל מה שקשור לאיכות תמונה, חדות ועומק צבעים (בעיקר שחור).
נכון, יש את בעית הצבירה/צריבה בפלסמות (יש מסכים שהצליחו כמעט לבטל את זה) אבל אפשר ללמוד להמנע ממנע
וגם ללמוד לחיות איתה בהתאם.
(אני יודע כי לי יש פלזמה 50 של סמסונג PS50B550 ואני מכיר לצערי טוב מאד את תופעת הצבירה *ייתכן אפילו צריבה)
אם יעניין אותך ללמוד עוד על הנושא תעיין באתר. יש לא מעט מידע בנושא ותוכל להחליט לבד אם זה מתאים לך או לא.
מבחינת מחיר פר גודל - בגדלים הגדולים פלזמה בדרך כלל עדיפה.
משהו נוסף,
המסך שבחרת 7404 הוא מסך לא רע בכלל. למעשה יש לו פאנל זהה ל 8404 והם נבדלים בעקרון רק בפיצ'ר האמבילייט
(ואולי עוד איזה שטות אחת או שתיים).
זה שראית אותו בחנות ולא אהבת את התמונה לא אומר כלום.
אין הרבה חנויות בארץ שדואגות לחבר את המסכים שלהם למקור איכותי וגם לדאוג לכייל (אפילו כיול בסיסי) את המסך.
לא הייתי רץ לבטל את ההזמנה. יכול להיות שהוא מסך שמתאים לך פיקס.
מה מרחק הצפיה שלך ?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
מרחק צפיה - 4 מטר.
ראיתי היום את הסמסונג 50c430 HDR. החיסרון היחד שלה שמצאתי זה שאין לה DTT (אני לא מחובר לכבלים / יס) והוספת DTT חיצוני זה עוד רכיב שצריך להוסיף.
יש עוד אלטרנטיבות פרט לסמסונג זו?
אמרו לי בחנות שהפנסוניק אינה טובה כמו הסמסונג הזו זה נכון?
(אני מדגיש כי מרבית הצרכים שלי מסתכמים בערוץ 2 ומעט סרטים פה ושם)
(אני מדגיש כי מרבית הצרכים שלי מסתכמים בערוץ 2 ומעט סרטים פה ושם)
Re: מרחק צפיה - 4 מטר.
כשאתה בא לקנות טלויזיה, תקנה טלויזיה. כל השאר זה רק בונוסים.urielp כתב:ראיתי היום את הסמסונג 50c430 HDR. החיסרון היחד שלה שמצאתי זה שאין לה DTT (אני לא מחובר לכבלים / יס) והוספת DTT חיצוני זה עוד רכיב שצריך להוסיף.
(אני מדגיש כי מרבית הצרכים שלי מסתכמים בערוץ 2 ומעט סרטים פה ושם)...
כמה כבר עולה ממיר DTT? לא חבל להתפשר רק בגלל זה?
אני חושב שהם יושבים קרוב מידי ל 65"oshri8 כתב:הפלזמות היום תומכות בכל הפורמטים החדשים.
]...
X20 מול U20
שלום,
הזמנתי את ה X20 (50 אינצ'), אך טרם קיבלתי אותה.
היום הזדמן לי לראות את ה U20 החדשה (או ה V20) של פנסוניק: התמונה שם היתה שם מ-ד-ה-י-מ-ה: הן ב SD וגם ב HD: האם גם ה X20 שלי מציגה את אותה איכות התמונה (גרעיניות, חדות וכו').
אני מזכיר שמרבית הצרכים שלי זה צפיה ב SD (ערוף 2, 1, 10 וכו'). כמו כן, מעט סרטי HD.
הזמנתי את ה X20 (50 אינצ'), אך טרם קיבלתי אותה.
היום הזדמן לי לראות את ה U20 החדשה (או ה V20) של פנסוניק: התמונה שם היתה שם מ-ד-ה-י-מ-ה: הן ב SD וגם ב HD: האם גם ה X20 שלי מציגה את אותה איכות התמונה (גרעיניות, חדות וכו').
אני מזכיר שמרבית הצרכים שלי זה צפיה ב SD (ערוף 2, 1, 10 וכו'). כמו כן, מעט סרטי HD.