מחפש מקרן בתקציב של ~ 5000 ש"ח ומסך ב 2000 ש"ח בערך
שלום ,
אני מתנצל מראש אם זה לא המקום לשאול את זה.
אני מחפש מקרן בתקציב של בערך 5000 ש"ח לקיר בגודל של 2 מטר על 3 מטר בערך , מרחק מהקיר עד שבעה מטר.
אפשר לבצע החשכה מלאה של המקום.
המקרן יחובר אך ורק למחשב ( בד"כ ללאפטופ , אבל אם צריך אפשר לשים גם מחשב רגיל / סלוני במקום) ויקרין סרטים מהמחשב ישירות ( בד"כ כאלו שהורדו מהאינטרנט מ DVD RIP ועד HD )
לעיתים נדירות הוא יחובר למכשיר DVD ( בספק אם זה יקרה אי פעם)
אין הכנות , לא תעלות , ולא כלום ( את הכל אני אבצע בהתאם לדרישה , גם חציבה אם צריך וסגירות גבס)
אשמח להמלצה גם למסך חשמלי מתאים (מחוץ לתקציב של המקרן , לזה אני אקציב ~ 2000 ש"ח ) .
יש לי ידע באלקטרוניקה , מעשי וגם תאורטי ( מהנדס וגם טכנאי) , ואוכל להתמודד עם רוב האתגרים בעניין.
תודה מראש על כל המלצה
גולן.
אני מתנצל מראש אם זה לא המקום לשאול את זה.
אני מחפש מקרן בתקציב של בערך 5000 ש"ח לקיר בגודל של 2 מטר על 3 מטר בערך , מרחק מהקיר עד שבעה מטר.
אפשר לבצע החשכה מלאה של המקום.
המקרן יחובר אך ורק למחשב ( בד"כ ללאפטופ , אבל אם צריך אפשר לשים גם מחשב רגיל / סלוני במקום) ויקרין סרטים מהמחשב ישירות ( בד"כ כאלו שהורדו מהאינטרנט מ DVD RIP ועד HD )
לעיתים נדירות הוא יחובר למכשיר DVD ( בספק אם זה יקרה אי פעם)
אין הכנות , לא תעלות , ולא כלום ( את הכל אני אבצע בהתאם לדרישה , גם חציבה אם צריך וסגירות גבס)
אשמח להמלצה גם למסך חשמלי מתאים (מחוץ לתקציב של המקרן , לזה אני אקציב ~ 2000 ש"ח ) .
יש לי ידע באלקטרוניקה , מעשי וגם תאורטי ( מהנדס וגם טכנאי) , ואוכל להתמודד עם רוב האתגרים בעניין.
תודה מראש על כל המלצה
גולן.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היי ,
תודה על התגובה ,
קבלתי הודעה פרטית עם המלצה ל OPTOMA HD 67 3D .
תראה אני בסיבוב ראשון היום , רק נוגע בתחום , ברור לי שאעשה איזה מקצה שיפורים וסוף סוף ארים את חדר הקולנוע באולם שייעדתי לו כשבניתי את הבית ...ועד היום משמש כמחסן . אבל בנתיים אני סתם רוצה להקרין סרטים בסלון בערבים לנו ולילדים .
אז מה אתה אומר ?
תודה
גולן.
תודה על התגובה ,
קבלתי הודעה פרטית עם המלצה ל OPTOMA HD 67 3D .
תראה אני בסיבוב ראשון היום , רק נוגע בתחום , ברור לי שאעשה איזה מקצה שיפורים וסוף סוף ארים את חדר הקולנוע באולם שייעדתי לו כשבניתי את הבית ...ועד היום משמש כמחסן . אבל בנתיים אני סתם רוצה להקרין סרטים בסלון בערבים לנו ולילדים .
אז מה אתה אומר ?
תודה
גולן.
נפלה החלטה
טוב , אני הולך על http://www.benq.us/products/Projector/? ... ge=gallery
BenQ W1000 1080p DLP
אמור להיות בסדר לפי מה שהבנתי עד כה , מחר נדע
BenQ W1000 1080p DLP
אמור להיות בסדר לפי מה שהבנתי עד כה , מחר נדע