תאריך השקה רישמי ל Dragon Age 2
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
http://www.joystiq.com/2010/07/08/drago ... s-a-human/
מי ששיחק כמוני במשחק הראשון (ובכל ההרחבות שלו האמת) כנראה מחכה בקוצר רוח למשחק השני. אז חדשות טובות, המשחק השני בסידרה צפוי לצאת כבר במרץ 2011.
כמה פרטים חדשים התגלו לגבי ההמשך, הבולט שבהם הוא שמדובר על דמות חדשה לגמרי, והפעם לא נוכל לבחור גזע, מוצא או אפילו שם. הפעם נאלץ לקבל עלינו דמות מגזע אנושי (זכר או נקבה) בשם Hawke (שם משפחה). היתרון בכך הוא שהעלילה תהיה יותר מפותחת (הרבה יותר קל לפתח עלילה אחת לדמות אחת) כנראה ושהדמויות במשחק יוכלו לפנות לדמות שתשחקו בשמה המלא.
מי ששיחק כמוני במשחק הראשון (ובכל ההרחבות שלו האמת) כנראה מחכה בקוצר רוח למשחק השני. אז חדשות טובות, המשחק השני בסידרה צפוי לצאת כבר במרץ 2011.
כמה פרטים חדשים התגלו לגבי ההמשך, הבולט שבהם הוא שמדובר על דמות חדשה לגמרי, והפעם לא נוכל לבחור גזע, מוצא או אפילו שם. הפעם נאלץ לקבל עלינו דמות מגזע אנושי (זכר או נקבה) בשם Hawke (שם משפחה). היתרון בכך הוא שהעלילה תהיה יותר מפותחת (הרבה יותר קל לפתח עלילה אחת לדמות אחת) כנראה ושהדמויות במשחק יוכלו לפנות לדמות שתשחקו בשמה המלא.
חדשות מצויינות !!!
תודה על המידע
חדשות מצויינות והוא קרוב יותר ממה שחשבתי
אני בדיוק משחק ב DLC של לילאנה

חדשות מצויינות והוא קרוב יותר ממה שחשבתי
אני בדיוק משחק ב DLC של לילאנה
לפי מה שהבנתי הם עושים את זה פחות BALDURS GATE ויותר MASS EFFECT, עכשיו עניין הדמות לא מפריע לי, אין לי בעיה לשחק רק דמות אחת (זה אפילו נחמד שיפנו לדמות בשם), אבל אם הם ישנו את מערכת הקרב זה יהרוס (לפחות לי) את המשחק, החלק שהכי אהבתי בו הוא מערכת הקרב הקלאסית של BIOWARE.
-
Huber
- חבר במועדון HT

liviur - מבחינתי MASS EFFECT לא התקרב אפילו להנאה שהפקתי מ DA. לדעתי האישית ME הוא אחלה סרט אינטראקטיבי ותו לא. האספקט של השוטר שם ברמה בסיסית ביותר, הקרבות וכל המשימות על הכוכבים ליניאריות להחריד וכו. לא משחק רע בכלל, אבל אני לא מבין בכלל מה כל ההייפ סביבו.
לכל מי שחושב ש DA2 יהיה כמו ME, לדעתי הוא טועה. ההשוואה ל ME נעשתה ברמה אחת בלבד - כמו שמתכננים ב DA2, גם ME הכיל דמות אחת בעלת שם קבוע מראש, מה שאפשר למפיקים ליצור "תסריט" יותר בקלות (הפנייה ע"י הדמויות לדמות שאת המשחק נעשית בשמו המלא למשל, יותר קל ליצור רקע לדמות, לא צריך לכתוב כמה וכמה תסריטים בו זמנית מה שמאפשר להתמקד בתסריט אחד מהוקצע יותר). לדעתי זו החלטה נכונה - עדיף להתרכז בדמות אחת וליצור תסריט אחד טוב מאשר להתפזר על כמה וכמה תסריטים כמו שהיה ב DA הראשון (כל הנושא של ה ORIGINS). אני אישית לא חשבתי לרגע לשחק שוב במשחק רק בשביל לראות איך העלילה תתפתח עם ORIGIN שונה משלי - נראה לי מיותר לחלוטין. שישקיעו את זמן הפיתוח בלהקצע צדדים אחרים במשחק (כמו למשל לשפר את הגרפיקה - נקודה חלשה במשחק הראשון לדעתי) - עדיף.
לכל מי שחושב ש DA2 יהיה כמו ME, לדעתי הוא טועה. ההשוואה ל ME נעשתה ברמה אחת בלבד - כמו שמתכננים ב DA2, גם ME הכיל דמות אחת בעלת שם קבוע מראש, מה שאפשר למפיקים ליצור "תסריט" יותר בקלות (הפנייה ע"י הדמויות לדמות שאת המשחק נעשית בשמו המלא למשל, יותר קל ליצור רקע לדמות, לא צריך לכתוב כמה וכמה תסריטים בו זמנית מה שמאפשר להתמקד בתסריט אחד מהוקצע יותר). לדעתי זו החלטה נכונה - עדיף להתרכז בדמות אחת וליצור תסריט אחד טוב מאשר להתפזר על כמה וכמה תסריטים כמו שהיה ב DA הראשון (כל הנושא של ה ORIGINS). אני אישית לא חשבתי לרגע לשחק שוב במשחק רק בשביל לראות איך העלילה תתפתח עם ORIGIN שונה משלי - נראה לי מיותר לחלוטין. שישקיעו את זמן הפיתוח בלהקצע צדדים אחרים במשחק (כמו למשל לשפר את הגרפיקה - נקודה חלשה במשחק הראשון לדעתי) - עדיף.
-
Huber
- חבר במועדון HT

מ 2 תמונות אי אפשר להסיק כמעט כלום. הדרך היחידה להסיק מסקנות כלשהן היא לראות סירטון גיימפלי וגם זה לא 100 אחוז (תמיד יש נטייה להראות את הקטעים הכי מרשימים).
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אבל נראה יותר טוב לפחות בתמונה ראשונהHuber כתב:מ 2 תמונות אי אפשר להסיק כמעט כלום. הדרך היחידה להסיק מסקנות כלשהן היא לראות סירטון גיימפלי וגם זה לא 100 אחוז (תמיד יש נטייה להראות את הקטעים הכי מרשימים)....
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.joystiq.com/2010/07/24/preview-dragon-age-2/
פה תמצאו סקירה מקדימה למשחק עם הרבה יותר מידע.
פה תמצאו סקירה מקדימה למשחק עם הרבה יותר מידע.
-
Huber
- חבר במועדון HT

חבל. דווקא אהבתי את הסגנון של המשחק הראשון יותר מהסגינון של MASS EFFECT, אבל הי - אני מעריץ RPG מושבע וגדלתי עם המשחקים המקוריים של BIOWARE (באלדורס גייט ואחיו).
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... s-consoles
מסתבר שבגלל שהמשחק השני בסידרה נבנה בעיקר למשתמשי הקונסולה, לא יהיה מבט אווירי (מבט על) במשחק אפילו בגירסת ה PC. בהחלט בשורה רעה. בנוסף לא יהיה TOOLSET, ז"א לא יהיו מודים למשחק השני.
הסיבה לכך כלכלית בלבד. כנראה שלא נמכרו מספיק יחידות ל PC, מה שהופך כל פיתוח של פיטצ'ר בלעדי ל PC ללא כלכלי.
מסתבר שבגלל שהמשחק השני בסידרה נבנה בעיקר למשתמשי הקונסולה, לא יהיה מבט אווירי (מבט על) במשחק אפילו בגירסת ה PC. בהחלט בשורה רעה. בנוסף לא יהיה TOOLSET, ז"א לא יהיו מודים למשחק השני.
הסיבה לכך כלכלית בלבד. כנראה שלא נמכרו מספיק יחידות ל PC, מה שהופך כל פיתוח של פיטצ'ר בלעדי ל PC ללא כלכלי.
-
Huber
- חבר במועדון HT

הטריילר הראשון יצא, כולו ב CGI ככה שאין ממש גיימפליי. בנוסף - לא הבנתי למה לקחו קריין ששאף הליום לפני העבודה:
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.joystiq.com/2010/08/17/drago ... in-europe/
התאריך המדוייק הוא 8/3/11 בארה"ב ו 11/3/11 באירופה.
התאריך המדוייק הוא 8/3/11 בארה"ב ו 11/3/11 באירופה.