שאלות לגבי A200 (תמיכה בBD חיצוני ושמות קבצים בעברית, ותקיעות)
טוב,, אני מתכוון לרכוש את ה A200 ברגע שהמלאי בארץ יחודש. שתי שאלות:
1. אם אני מחבר כונן BDROM חיצוני בעזרת מתאם USB2 ל SATA, האם אני יכול להפוך את ה A200 לנגן בלוראי ו DVD יעודי כמו ה C200 (אולי עם קשחה של C200)?
2. מה נסגר עם שמות קבצים בעברית הפוכה? האם הבעיה נפתרה?
3. האם כל בעיות התקיעות נפתרו?
תודה
1. אם אני מחבר כונן BDROM חיצוני בעזרת מתאם USB2 ל SATA, האם אני יכול להפוך את ה A200 לנגן בלוראי ו DVD יעודי כמו ה C200 (אולי עם קשחה של C200)?
2. מה נסגר עם שמות קבצים בעברית הפוכה? האם הבעיה נפתרה?
3. האם כל בעיות התקיעות נפתרו?
תודה
The more I see People the more like Pigs
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
1. שלילי. יש צורך בתמיכה גם ברמת הקושחה. ה A-200 חסר יכולות הצגת תפריטים עבור BD-J.
2. שלילי.
3. שלילי.
2. שלילי.
3. שלילי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תהיה בטוח שזה מציק לי יותר ממה שזה מציק לך.
תודה רבה על התשובה המהירוה.
אם כך אותן השאלות לגבי ה C200. אני מניח שהתשובה לראשונה היא חיובי. מה לגבי שתי האחרות, ובכלל אם יש נגן חלופי עם תמיכה בניגון BD-J מלא כולל פורמטי אודיו חדשים נטול באגים בשפה העברית, במחיר נמוך מ 1500 אשמח לקבל המלצה
תודה
אם כך אותן השאלות לגבי ה C200. אני מניח שהתשובה לראשונה היא חיובי. מה לגבי שתי האחרות, ובכלל אם יש נגן חלופי עם תמיכה בניגון BD-J מלא כולל פורמטי אודיו חדשים נטול באגים בשפה העברית, במחיר נמוך מ 1500 אשמח לקבל המלצה
תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2491 פעמים
גם ה C200 עדין לא מושלם אבל אני יכול להגיד לך שהוא הגיע למצב שמאפשר להנות ממנו.EB1000 כתב:תודה רבה על התשובה המהירוה.
תודה...
במידה ויש נפילות , פה ושם, אפשר להתגבר ,בצורה כזו או אחרת.
המכשיר, לדעתי ,בהחלט מומלץ.
ziv_r כתב:1. שלילי. יש צורך בתמיכה גם ברמת הקושחה. ה A-200 חסר יכולות הצגת תפריטים עבור BD-J.
2. שלילי.
3. שלילי....
לפי MPC CLUB אם משנים את קוד החומרה עי HEXEDITOR לקושחה של C200 מ 408 ל 411 ניתן לעדכן את ה A200 בקושחה של C200 ולהינות מתמיכה מלאה של תפריטי JAVA ב BD הן כקובץ ISO ברשת והן כחיבור פיזי לSATA הפנימי או עי מתאם ל USB:
שרשור מקורי:
http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=22864
הבעיה היא שהשרשור לא עודכן מאז אפריל. האם זה אומר שהטריק יעבוד גם עם קושחה עדקנית של ה C200?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה שואל אותנו על דברים שנעשים באתר אחר? אני חושב שהשאלה שלך צריכה להשאל בפורום ההוא.
אם תשאל אותי, הדבר אמור לעבוד. ניתן גם למצוא קושחות שכבר עברו את השינוי זמינות להורדה (ונא לא לבקש קישורים).
חשוב לדעת כי תהליך כזה שנעשה בצורה שגויה, עלול להפוך את המזרימדיה לתקול.
אין לראות בהודעה שלי המלצה כלשהיא אלא כמידע אינפורמטיבי בלבד.
אם תשאל אותי, הדבר אמור לעבוד. ניתן גם למצוא קושחות שכבר עברו את השינוי זמינות להורדה (ונא לא לבקש קישורים).
חשוב לדעת כי תהליך כזה שנעשה בצורה שגויה, עלול להפוך את המזרימדיה לתקול.
אין לראות בהודעה שלי המלצה כלשהיא אלא כמידע אינפורמטיבי בלבד.
תודה
שאלתי שם ולא קיבלתי עדיין תשובה. אני מודע לכל הסכנות ואין לי בעיה לעשות את זה בעצמי. מה שמדאיג אותי זה שאותו שרשור מעניין לא עודכן מאז אפריל. חששתי שאולי החברה עלתה על הטריק וחסמה את האפשרות עי הכנסת קוד בדיקה מתוחכם יותר לקושחה של ה C200... מוזר לי שאף אחד בפורום הזה לא ניסה ושאאין כל שרשור בנושא. הרי זה אמור להיות הפתרון האולטימטיבי: C200 בחצי מחיר ועיצוב פחות מגושם. אני פשוט רוצה לשמוע ממשהו כאן אם זה עבד אצלו או לא... בכללי הבנתי ששני הנגנין בעלי אותה חומרה בדיוק, פרט לרכיבי עזר כמו ספק כוח. כל מה שמייקר את ה ב200 הם רשיונות לתמיכה ב BD מלא כי זה מתמחר אותו כנגן יעודי. מוזר לי שהשרשור שם נעצר ללא שום הסברים ולא ניתן למצוא אף שרשור אחר בשום מקום ברשת...
שאלתי שם ולא קיבלתי עדיין תשובה. אני מודע לכל הסכנות ואין לי בעיה לעשות את זה בעצמי. מה שמדאיג אותי זה שאותו שרשור מעניין לא עודכן מאז אפריל. חששתי שאולי החברה עלתה על הטריק וחסמה את האפשרות עי הכנסת קוד בדיקה מתוחכם יותר לקושחה של ה C200... מוזר לי שאף אחד בפורום הזה לא ניסה ושאאין כל שרשור בנושא. הרי זה אמור להיות הפתרון האולטימטיבי: C200 בחצי מחיר ועיצוב פחות מגושם. אני פשוט רוצה לשמוע ממשהו כאן אם זה עבד אצלו או לא... בכללי הבנתי ששני הנגנין בעלי אותה חומרה בדיוק, פרט לרכיבי עזר כמו ספק כוח. כל מה שמייקר את ה ב200 הם רשיונות לתמיכה ב BD מלא כי זה מתמחר אותו כנגן יעודי. מוזר לי שהשרשור שם נעצר ללא שום הסברים ולא ניתן למצוא אף שרשור אחר בשום מקום ברשת...
EB1000, שים לב למה שכתב שם אחד המשרשרים: http://www.mpcclub.com/forum/showthread ... 864&page=6
Here's what I noticed using the C200 firmware;
- USB ports started acting wonky. Plugging stuff in the front would sometimes say Fail but is actually mounted properly.
- Slave USB port in back doesn't work (as previously mentioned)
- BD menu is fun, but not worth it if you can't even play commercial BD even using an external USB BD-Rom drive.
יש לך חסרון של USB SLAVE מושבת וגם כנראה לא תוכל לנגן דיסק בלוריי מקורי
Here's what I noticed using the C200 firmware;
- USB ports started acting wonky. Plugging stuff in the front would sometimes say Fail but is actually mounted properly.
- Slave USB port in back doesn't work (as previously mentioned)
- BD menu is fun, but not worth it if you can't even play commercial BD even using an external USB BD-Rom drive.
יש לך חסרון של USB SLAVE מושבת וגם כנראה לא תוכל לנגן דיסק בלוריי מקורי