רכישת מסך 47-52" - תקציב 5000-6000
היי אנשים.
כבר כמה זמן שאני חושב לרכוש מסך בין 47 ל-52 אינץ' וקצת שוטטות באינטרנט נתנה לי רעיון כללי לגבי המחירים והאפשרויות.
כרגע, טווח המחירים שלי עומד על 5000-6000 (מקווה לא לחרוג ממנו).
סאונד בטלוויזיה מאוד לא רלוונטי.
גם לא פיצ'רים מיוחדים או כל דבר אחר.
המסך יהיה מיועד אך ורק לשימושי מחשב - 720p / 1080p, משחקי מחשב, וכו'.
איכות התמונה מהווה השיקול היחיד והכי חשוב שלי. חשובה לי תמונה באיכות מצוינת (אך ורק 1080p מן הסתם).
נכון לעכשיו יש לי שתי טלוויזיות בראש:
LG - 50PK550. עולה בסביבות ה-6000 בארץ. ממה שמצאתי עליו, אומרים עליו שיש לו תמונה מצוינת (לא הכי טובה כמובן, אבל מצוינת), הרבה פיצ'רים יחסית, וכו'.
LG LH30 - 47 אינץ'. על זו אין לי מספיק מידע חוץ מזה שהיא עולה בסביבות 5500 ואמורה להיות באיכות טובה.
אם תוכלו לעזור אשמח מאוד
אשמח כמובן גם אם תציעו דגמים אחרים. אני פחות מתמצא בתחום הזה והייתי שמח לקצת עזרת מומחים
כבר כמה זמן שאני חושב לרכוש מסך בין 47 ל-52 אינץ' וקצת שוטטות באינטרנט נתנה לי רעיון כללי לגבי המחירים והאפשרויות.
כרגע, טווח המחירים שלי עומד על 5000-6000 (מקווה לא לחרוג ממנו).
סאונד בטלוויזיה מאוד לא רלוונטי.
גם לא פיצ'רים מיוחדים או כל דבר אחר.
המסך יהיה מיועד אך ורק לשימושי מחשב - 720p / 1080p, משחקי מחשב, וכו'.
איכות התמונה מהווה השיקול היחיד והכי חשוב שלי. חשובה לי תמונה באיכות מצוינת (אך ורק 1080p מן הסתם).
נכון לעכשיו יש לי שתי טלוויזיות בראש:
LG - 50PK550. עולה בסביבות ה-6000 בארץ. ממה שמצאתי עליו, אומרים עליו שיש לו תמונה מצוינת (לא הכי טובה כמובן, אבל מצוינת), הרבה פיצ'רים יחסית, וכו'.
LG LH30 - 47 אינץ'. על זו אין לי מספיק מידע חוץ מזה שהיא עולה בסביבות 5500 ואמורה להיות באיכות טובה.
אם תוכלו לעזור אשמח מאוד
אשמח כמובן גם אם תציעו דגמים אחרים. אני פחות מתמצא בתחום הזה והייתי שמח לקצת עזרת מומחים
אף אחד לא סיפר לי, ראיתי את זה בעצמי. פלזמה פנסוניקsharklz כתב:מי סיפר לך את זה?asaf23 כתב:הצריבה זה לא שטויות, שעה על אותה תמונה גם יכול לגרום לצריבה...
כאחד עם ניסיון של שתי פלזמות, לא ראיתי בעיות צריבה, בטח לא בחדשה. והשארתי את התמונה (לא בכוונה) גם יותר משעה....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מצטרף (לצערי) בתור אחד שחווה בעיות צבירה באופן יום-יומי. פלזמה PS50B550.
והלוגו של הערוץ הראשון ב HD לא רוצה לרדת כבר יותר משבוע.
הוא אמנם הרבה פחות מורגש עכשיו ואפשר לראות אותו רק בחושך מוחלט על רקע שחור - אבל הוא שם.
למזלי יש לי רושם שיש מעין דעיכה בהדגשה שלו מיום ליום וכולי תקווה שיבוא יום שאני לא אראה אותו יותר.
הוא אמנם הרבה פחות מורגש עכשיו ואפשר לראות אותו רק בחושך מוחלט על רקע שחור - אבל הוא שם.
למזלי יש לי רושם שיש מעין דעיכה בהדגשה שלו מיום ליום וכולי תקווה שיבוא יום שאני לא אראה אותו יותר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
למה לך להוריד אותו? עכשיו כל ערוץ שתצפה מסומן ב HDjacko-il כתב:מצטרף (לצערי) בתור אחד שחווה בעיות צבירה באופן יום-יומי. פלזמה PS50B550.
למזלי יש לי רושם שיש מעין דעיכה בהדגשה שלו מיום ליום וכולי תקווה שיבוא יום שאני לא אראה אותו יותר....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".