מחפש כרטיס לכידה
שלום,
אני מחפש כרטיס לכידה למחשב. המטרה היא להעביר את כל אוסף הקלטות בבית לפורמט דיגיטלי לפני שמתים לי כל מכשירי הוידאו בבית. הייתי מעדיף כרטיס שיש לו חיבור Component כדי לנסות לשמור על איכות גבוהה כמה שאפשר. אני אעדיף גם שהכרטיס יוכל לשמש אותי לצפייה ב-DTT אבל לא חובה.
תודה מראש, אור.
אני מחפש כרטיס לכידה למחשב. המטרה היא להעביר את כל אוסף הקלטות בבית לפורמט דיגיטלי לפני שמתים לי כל מכשירי הוידאו בבית. הייתי מעדיף כרטיס שיש לו חיבור Component כדי לנסות לשמור על איכות גבוהה כמה שאפשר. אני אעדיף גם שהכרטיס יוכל לשמש אותי לצפייה ב-DTT אבל לא חובה.
תודה מראש, אור.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש לך מכשיר וידאו עם יציאת Component?...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא ידעתי שיש כאלו. בד"כ יש למכשירי קלטות וידאו רק Composite (שקע RCA צהוב בודד ועוד 2 שקעי RCA אדום-לבן לאודיו) ו-S-Video, אבל לא Component (שלושה שקעי RCA אדום-כחול-ירוק ועוד 2 שקעי RCA אדום-לבן לאודיו)... האם מדובר במכשיר וידאו מקצועי?
בכל מקרה, אין הבדל גדול באיכות בין S-Video ל-Component כשמנגנים קלטות SD.
יש את ה-Hauppauge HD PVR 01212 שעולה 1600 ש"ח, אבל הוא יותר מיועד לתכני HD וזה לא שווה את הכסף במקרה שלך.
יש כרטיסים זולים המתהדרים בכניסת Component, אבל בפועל יש בהם מעגל המרה פשוט מ-Component ל-S-Video לפני הכניסה ל-ADC (הממיר האנלוגי לדיגיטלי שעל הכרטיס).
יש את ה-Hauppauge HD PVR 01212 שעולה 1600 ש"ח, אבל הוא יותר מיועד לתכני HD וזה לא שווה את הכסף במקרה שלך.
יש כרטיסים זולים המתהדרים בכניסת Component, אבל בפועל יש בהם מעגל המרה פשוט מ-Component ל-S-Video לפני הכניסה ל-ADC (הממיר האנלוגי לדיגיטלי שעל הכרטיס).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=580160pixies כתב:לא ידעתי שיש כאלו. בד"כ יש למכשירי קלטות וידאו רק Composite (שקע RCA צהוב בודד ועוד 2 שקעי RCA אדום-לבן לאודיו) ו-S-Video, אבל לא Component (שלושה שקעי RCA אדום-כחול-ירוק ועוד 2 שקעי RCA אדום-לבן לאודיו)... האם מדובר במכשיר וידאו מקצועי?
יש כרטיסים זולים המתהדרים בכניסת Component, אבל בפועל יש בהם מעגל המרה פשוט מ-Component ל-S-Video לפני הכניסה ל-ADC (הממיר האנלוגי לדיגיטלי שעל הכרטיס)....
אמא הכריחה לקנות אותו בדיוטי פרי. בכל אופן בתור DVD הוא מת מהר מדי. לפחות הוא משרת אותי כרגע כוידאו הכי טוב בבית ואני מפחד שגם זה ימות.
על איזה כרטיס אז אתה ממליץ לי?